19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולר
-
הנחיתה בחזרה בשעה קצת הזוייה .
המחיר הזול מרכישה באתר של איסתא , באתר של אלעל המחיר 432 $
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרלדעתי זו תקלה באתר של איסתא, ומי שמזמין את הכרטיס הזה - במחיר הזה - צריך לצפות לביטול אפשרי מצד איסתא גם ברגע האחרון. שווה לנסות אבל.
מה שמעניין באמת בכרטיס זה שאיסתא מציינים שהוא במחלקת כרטוס A. באלעל זו מחלקה ראשונה, אם כי בטיסות לסופיה כמובן לא פועלת מחלקה ראשונה. בתיאוריה, כרטיס כזה אמור להניב 200 נקודות מועדון (!) בכל קטע טיסה! כלומר, על פניו, הנקודות שמרוויחים מהכרטיס הזה שוות בקלות יותר מעלות הכרטיס - אם נצא מנקודת הנחה שאיסתא יכבדו את הרכישה הזאת ושהכרטיס, באיזושהי תקלה מפוארת, באמת יקרדט נקודות כאילו היה במחלקה A. בספק רב שזה יקרה.
www.elal.co.il/ELAL/English/MatmidFrequentFlyer/EarningAndUt ilizingPoints/Points/PointsAccummulationTable.htm
חברי AAdvantage - מחלקה A מקרדטת 125%, רק RDM כמובן, על מרחק טיסה משוער של 970 מיילים לכיוון.
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרבוקר טוב FlyingOut
תודה על המידע,
לא נכנסתי לעומק הדברים בנושא הזמנת כרטיס זה.
מעניין לשמוע אם מישהו שראה את הידיעה הזו ניסה לרכוש ומה הייתה התוצאה.
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרהייתי מזמין בעצמי את הכרטיס סתם בשביל הבידור שבעניין, אבל מכיוון שצריך באמת לטוס כדי לקבל קרדיט ומכיוון שאני צריך להיות בארץ בימים הקרובים - אני אוותר.

מתאים לי שהתקלה הזאת תחזור בתחילת אפריל.
תודה על השיתוף!
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרבדקתי שוב כעת עם מחלקת הזמנות באיסתא ונאמר לי שלמרות
שרשום מחלקת A מדובר בכרטיס למחלקת תיירים .
וכמו כן נכון לעכשיו מצויין באתר שישנם 8 מקומות אחרונים .
אם למרות זאת שלא מדובר במחלקת A אתה מעוניין , תעקוב אחרי
הדילים של איסתא

לפני כמה שנים טסתי איתם לבורגס או ורנה ב- 100 דולר הלוך ושוב,
עם חברה בולגרית .
שמח לשתף

-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרתודה על העדכון.
אני לרוב נמנע מטיסות מוזלות כאלו, ובלי קשר משתדל להמנע מאלעל, אבל יש לי 'חוב' מסוים כלפי מלון בסופיה... אז אני מנסה להביא את עצמי לשם. לא כ"כ הולך לי בינתיים.

-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרמאז שנחשפתי לוויזאיר יש לי חולשה ל- 19.99 €

כך שאני כבר לא פוזל לטיסות צ'רטר שהייתי מחפש פעם [יקר לי] .
עוד מעט מסתיימת לה שנת החברות במועדון ואני אצתרך לחדש.
לגבי החוב כפי שאתה יודע וויזאיר מתחילה לטוס לסופיה ב- 14/05/14
תבדוק מעכשיו אם יש איזה טיסה זולה מעניינת

-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרלדוד:
1. חידוש חברות עולה רק 25€.
2. אפשר לחדש רק עם הזמנת כרטיס טיסה (תמתין למועד המבצע 20% הקרוב).
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרתודה lbd
שלחו לי תזכורת לפני כמה ימים והנה חלק ממנה :
if you renew your membership before 16 06 2014 you have the opportunity to save €5 and renew for only €24.99
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולרגם לי שלחו את ההודעה, אבל שכחתי ממנה. כאשר היתי זקוק לכרטיס טיסה, כבר יצא אחרי תאריך החידוש.
להפתעתי למרות זאת חוייבתי רק ב-€25.
-
19/03-26/03 לסופיה עם אלעל 100 דולריפה מצידם שחייבו אותך במחיר ההנחה.
-
סו וויזכשמחדשים חברות עולה 25 אירו, וכשעושים בפעם הראשונה זה בחינם ?
מתי אמורה להפתח המנה הבאה של טיסות וויז ? ולאיזה תאריכים לדעתכם זה יהיה תקף ז"א עד מתי ?
-
סו וויזבפעם הראשונה זה עולה 29.99 יורו .
"המנה הבאה" , לא הבנתי למה הכוונה.
-
סו וויזטעות שלי.....אני ממומחי איזי ג'ט.
אני עשיתי רישום רגיל לאתר, וזה היה בחינם. אני מבינה עכשיו שעל מנת לקבל כרטיס במחיר מוזל יש לשלם 29.9 אירו ?
המנה הבאה - הכוונה מתי הם משחררים את הכרטיסים הבאים, ולאיזה תקופה הם יהיו. לדוגמא איזי ג'ט אמורים ל"שחרר את המנה הבאה" באמצע אפריל, והם יהיו תקפים למיטב זיכרוני, מאמצע אוקטובר 2014. מקווה שהייתי יותר ברורה.
-
סו וויזאניגמה,
Wizz מפעילים מועדון לקוחות המאפשר לחבריו גישה למחירים טובים יותר - לרוב 10 יורו הנחה לקטע טיסה, אם כי לפעמים יותר מזה. חברות שנתית במועדון עולה 30 יורו לשנה הראשונה ו-25 יורו לכל שנה אחריה. בלי כל קשר ניתן להירשם לאתר בחינם אבל רישום זה הוא לטובת נוחות בלבד ואינו מקנה, באופן רגיל, הנחה כלשהי במחירים.
באופן כללי חברות תעופה אינן "משחררות מנות" של כרטיסים בפעימות כמו שתיארת. אני לא מכיר את שיטתה של איזי-ג'ט, אבל אם כך היא פועלת אז היא חריגה בנוף. חברות לרוב מוכרות כרטיסים בחלון של 350-300 ימים קדימה. מבט חטוף באתר של איזי-ג'ט הראה כרטיסים זמינים עד 210 ימים קדימה - שזה חריג ביחס לחברות שירות מלא, אם כי פחות חריג ביחס לחברות לואו-קוסט שמטבען שואפות להיות גמישות יותר. Wizz, לעומת זאת, מציעה כרגע כרטיסים גם לתוך 2015 - בדומה לחברות שירות מלא, וסה"כ בהתאם לסטנדרט הכללי בענף התעופה.
-
סו וויזכן, על מנת לקבל מחירי חברי מועדון בוויזאיר יש לרכוש כרטיס חבר מועדון
בסכום של 29.99 יורו .
מצטער אבל אין לי מושג קלוש מה זה לשחרר כרטיסים מבחינת חברת תעופה,
את מתכוונת כרטיסים מוזלים ?
-
סו וויזבוקר טוב FlyingOut
אחרי שקראתי את התגובה שלך הבנתי למה אניגמה מתכוונת
ל"משחררות מנות" של כרטיסים.
תודה !
-
סו וויזאני מתחילה להבין. יחד עם זאת אם היום יש באוויר טיסות ל350 יום, אז בסוף החודש זה יהייה פחות מ-350 והם ישחררו חודש נוסף ?
אני מכוונת ל"תפיסת" כרטיסי ה-19.90, מתי אוכל ל"ארוב" להם ?
והאם עלות הכרטיס כוללת מיזוודה במישקל 32 ק"ג לאדם /לזוג, סליחה על החפירה ובטח עניתם על זה 100 פעם.....
-
סו וויז"אני מכוונת ל"תפיסת" כרטיסי ה-19.90, מתי אוכל ל"ארוב" להם ?"
יש לוויזאיר אפליקצייה של התראה של מחיר שהגדרת מראש :
WizzAir Search and Price Alert
אישית אני לא משתמש בזה אלה באופן ספונטני נכנס לאתר שלהם ובודק
מחירים ליעדים שונים .
"והאם עלות הכרטיס כוללת מיזוודה במישקל 32 ק"ג לאדם /לזוג"
עלות כרטיס טיסה עם וויזאיר כולל [בחינם] רק תיק אחד במידות של
25x32x42 ס"מ שעולה איתך למטוס כמטען יד .
כל מה שמעבר כרוך בתשלום .
ישנו מטען יד נוסף שכרוך בתשלום שמידותיו הן : 25x45x56 ס"מ .
המטען שציינת במשקל 32 ק"ג הינו מזוודה שהולכת לבטן המטוס כמטען
ויש לשלוח אותה בצ'ק אין בטרמינל אחד בנתב"ג .
נ.ב יש לי טרולי שעובר את מידות המקסימום בגובה של וויזאיר ב- 3 ס"מ.
מה שעשיתי הוא פירקתי את הגלגלים מהניטים שתפסו אותם לגוף הטרולי
ושמתי ברגים ואומים שניתנים יחסית בקלות לפתיחה .
ללא הגלגלים הטרולי שלי נמוך במעט מגובה המקסימום של המתקן .
-
סו וויזאניגמה,
כשציינתי תקופה של 350-300 ימים התכוונתי למה שמקובל באופן כללי בענף התעופה. זהו פרק הזמן העתידי שבו ניתן להזמין כרטיסים, ובכל יום שעובר - 'נפתח' יום נוסף בלו"ז.
מהבחינה הזאת חברות לואו-קוסט אינן שונות מחברות שירות-מלא. ההבדל הוא שחברות לואו-קוסט טוענות מלכתחילה בכל טיסה מספר כרטיסים מוזלים במיוחד, כדי להצדיק את מאמצי השיווק שלהן ואת שמן כחברות לואו-קוסט, בעוד חברות שירות-מלא טוענות בשלב מוקדם כ"כ רק כרטיסים 'רגילים' (כלומר, לא את מחלקות הכרטוס הנמוכות ביותר השמורות באופן כללי למבצעים ותעריפים מיוחדים).
ובכל מקרה, גם חברות לואו-קוסט יודעות לצאת במבצעים תקופתיים.