ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות איבריה ללוס אנג'לס

פורום צפון אמריקה
    11
    29
    6724
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • excite
      excite נערך לאחרונה על ידי

איבריה

מאז שאיבריה נרכשה על ידי התאגיד של בריטיש, כנראה שיש שיפור מסויים.

החברה רכשה מספר מטוסים רחבי גוף (A330-300) שמבחינת נוחות טיסה נחשבים מעולים, ואת מטוסי ה- A340-600 העבירו שדרוג הכולל מושבים חדשים ומערכת בידור חדשה.

נשארו להם מספר מטוסים מדגם A340-300, ישנים יחסית, אשר לא עברו וכנראה לא יעברו שדרוג. במידה והמטוס ללוס אנג'לס הוא מהמטוסים החדשים/משודרגים, אמור להיות ממש בסדר. 

אני הזמנתי איתם כרטיסים לניו יורק בשבועות במחיר סבבה (750) והקפדתי לוודא לפני ההזמנה את סוגי המטוסים (קשור גם לזה שאני מנסה לטוס בכמה שיותר סוגי מטוסים).

לגבי הקו בים ישראל למדריד וחזרה, אני דווקא התעקשתי על טיסות של איבריה ולא אל על, כי אני באמת לא מאמין שיכול להיות יותר גרוע מזה. אולי אני אתבדה. בכל מקרה המטוס קטן יותר משל אל על, מה שאומר פחות אנשים, והטיסה היא קצרה בכל אופן.

בנוגע לאדיבות אנשי הצוות, אני מניח שאין ממש מה לעשות. התאגיד שרכש אותם מנסה ומצליח לפטר המון מהם. הם פרסמו כי יש באיבריה 4500 עובדים מיותרים. זה עשה אצלם קצת "שמח" ואני מניח שיש לזה קשר לרמת השירות שמקבלים.

יכול גם להיות שאני טועה וזה פשוט המנטליות הספרדית שאני מאוד לא מחבב, אבל אחרי שניסיתי את אלאיטליה למיאמי, בסופו של דבר, אם המטוס נוח אני מסוגל להחליק את השאר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

איבריה

אני מודה שגם אני בעיקרון מנסה להמנע מטיסות עם אל על, למרות שבסופו של דבר, העיקר שהמטוס ממריא ונוחת בשלום. את הטיסה פחות זוכרים, את הטיול יותר. 

שמעתי שמועה שבאל על חוסכים בלחץ אוויר במטוס, או משהו דומה, מה שגורם לאוויר דליל יותר ופחות נעים. לא יודעת אם זה נכון או לא, אבל זה מתחבר לי לתחושת היובש והעייפות אחרי טיסות אל על שהיו לי. מישהו יודע אם יש דברים בגו'?

• may east
          may east נערך לאחרונה על ידי

איבריה

בתור אחד שטס לא מעט, ו 90% עם אלעל,

אני מרוצה מאוד מהשירות שלהם.

יש בהחלט מקום להשתפר בהרבה תחומים, אבל אני מרוצה.

• yaffashovet
            yaffashovet נערך לאחרונה על ידי

טיסות איבריה ללוס אנג'לס

שלום,

נכנסתי לאתר של איבריה ולא מצאתי מחירים שפי שציינת.תוכלי בבקשה לשלוח את הקישור שבו מצאת את הטיסה המוזלת?תודה

• excite

איבריה

אני לא מכיר דבר כזה באל על אבל אני לא אתפלא.

אני מאלה שדווקא מצפים מאוד לחלק של הטיסה Smile

לא הייתי מזמין אם לא הייתי בטוח שאני אקבל מוצר סביר בטיסות הארוכות (מבחינת מושב ומערכת בידור בעיקר).

חשוב גם לזכור שהקונפיגורציה במטוסים הללו היא 2-4-2, שהיא לטעמי אחת הטובות ביותר שיש.

• excite

איבריה - תנסה ותספר לנו את האמת

תוכל לפרט מה הציפיות שלך מטיסה לאירופה?

אני הייתי יותר משמח אם לופטהנזה הייתה משאירה את המטוסים רחבי הגוף, אבל מכיוון שכלכלית זה לא נכון עבורם (וכנראה גם עבור אף חברה אחרת) אז אין.

לכן מבחינתי, הדבר הבא הוא מושבים נוחים ומטוס כמה שיותר קטן.

באל על יש את "בעיית השירות" ו"בעיית הנוסעים" שלפעמים מלווית ב"בעיית המטוסים המתפרקים". אני מנסה לנסות דברים אחרים אחרי שנכוויתי איתם. אני מקווה שאני אפסיק להיכוות כי נגמרות לי האופציות.

בכל מקרה, אני אשמח לשתף לאחר הנסיעה במידה וזה רלוונטי לפורום.

• excite

איבריה - תנסה קצת לדייק

אני מקבל את ההרגשה שאתה מנסה להתנצח פה והנימה של הדברים לא במקום. צא מנקודת הנחה שאני לא חייב לך שום דבר.

בקשר לנקודות שהעלית:

א. אם אתה מכניס חברה רוסית/אוקראינית למשוואה, אז כנראה שיש לנו פה חילוקי דיעות של ניתנים לגישור.  "בריטיש עם מטוסי 777 מדי פעם ועוד......  ".  מעבר לזה שאני רוצה לדעת מה הוא ה-"ועוד...", אני רוצה שתזכיר לי מה היה פה לפני שנה/שנתיים עם בריטיש. להזכירך, שתי טיסות יומיות במטוסים רחבי גוף הומרו לשלוש טיסות במטוסים קטנים. החזרה שלהם לטיסה אחת במטוס רחב גוף אגב אינה קשורה לזיהוי פוטנציאל מסויים (יש ירידה בכמות המושבים) אלא בכלל לבעיות שהם גילו בגזרת המטען. על הקו הזה עובר כנראה הרבה מאוד מטען והם הפסידו כסף בגלל זה.

ב. הזכרת את אל על בביטוי "טיסות ארוכות ונוחות". שוב חילוקי דיעות שלא ניתנים לגישור. אישית אני מעדיף טיסות עם עצירת ביניים.

ג. אתהזה שהפעם נגררת להכללות. אני נותן את הדוגמאות של בריטיש ואיבריה במקרים הללו. איבריה ב-A319 שהיא טסה איתו לארץ יש כ-115 נוסעים. חברות אירופאיות אחרות דוחסות שם 140 ויותר. בריטיש טסה לארץ עם A321 מיוחד שעבר התאמה כדי לנסות ולטפל בהוצאה של מטוסי רחבי הגוף למזרח התיכון בעיקר. 

במידה ותהיה לי האפשרות לבחור במטוס קטן של בריטיש עם מערכת בידור אישית ומושבים נוחים, לעומת מטוס גדול עם אותם התנאים אני אלך על המטוס הקטן. זה יותר ברור? כנ"ל לגבי לופטהאנזה. כל עוד אין ערך מוסף כלשהו למטוס רחב גוף - אני אלך על הקטן. יש בארץ בעיה של בורדינג, ועדיף שיהיו כמה שפחות אנשים שיעשו אותו.

ד. קראתי מה שנכתב בשרשור, ואני שוב מציין שאני יודע בדיוק על איזה מטוסים אני הולך לעלות עליהם לפני שאני מזמין. תקרא בבקשה שוב את מה שכתבתי. השקעתי לא מעט בלהסביר למה. אני יודע על הקוד שרינג, ואני יודע להימנע ממנו בעת הצורך.

ה. טיסה מת"א למדריד אורכת פחות מחמש שעות. בכיוון ההפך פחות (מן הסתם). ויש הבדל משמעותי מבחינתי בין 4 שעות וחצי לשמונה.

ו. אני לא פתחתי פה דיון על מה בטוח ומה לא. הסיבה שאני הזמנתי את הכרטיסים היתה שילוב של מחיר, תאריכים, שעות המראה ונחיתה וסוגי מטוסים. אני עדיין לא עשוי מכסף ויכול להחליט שאת הטיסות שלי אני עושה רק בחברות הטובות ביותר. זה לא סוד שיש חברות של חמישה כוכבים והייתי מאוד מאוד שמח "לבלות" רק איתן.

פותחת השרשור העלתה תהיות לגבי הזמנה של כרטיסים די זולים עם איבריה, והתגובות שלי באו כדי לתת את נקודת המבט שלי. במידה והמחיר שאיבריה היו מציעים לא היה תחרותי במיוחד, אני כנראה לא הייתי נוסע איתם. אבל מכיוון שהמחיר הוא חלק משמעותי מאוד בהזמנה (בהינתן ולא  דובר בחברה רוסית/קזחית/שקר כלשהו) כדאי לתת זווית ראייה כמה שיותר רחבה שתעזור לקבל החלטה.

• israelimom
                    israelimom נערך לאחרונה על ידי

טיסות איבריה ללוס אנג'לס

יפה, עניתי לך בפרטי, אבל לטובת אחרים, גם כאן - 

kayak.com ומשם הזמנה דרך אחד הקישורים שהם מספקים. בעבר הזמנתי פעמיים דרך אקספידיה במחירים שצוינו בקייאק והייתי מרוצה.

• excite

יש לך בעיה. שיהיו לך אחלה של חיים.
                      • 1
                      • 2
                      • 2 / 2
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון