ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ציוד לטיול

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    6
    2033
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ניר 7914
      ניר 7914 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני רוצה לנסוע לתקופה של חצי שנה לניו זילנד ואוסטרליה ועל דרך כנראה לשלב את פיג'י....

מבחינת הציוד שאני אמור לקחת אני קצת מבולבל ולא יודע בדיוק מה לעשות,

מצד אחד אני לוקח את הציוד הבסיסי שאני צריך לטרקים בניו זילנד ואוסטרליה אבל מצד שני יש את כל העניין של החיי לילה באוסטרליה ולשכב בחופים של פיג'י שבהם צריך יותר בגדים קיציים ויומיומיים....

האם כדאי להישאר עם הציוד של הטרקים ולדחוף בפנים סט אחד או שתיים של בגדי קיץ יפים או לקחת עוד תיק עם בגדים ליום יום ולהשאיר אותו ברכב בניו זילנד ולהשתמש רק שנגיע לאוסטרליה?

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • saharby
        saharby נערך לאחרונה על ידי

ציוד לטיול

לא אמורה להיות בעיה להכניס הכל בתיק אחד... אם אתה מתחיל בנ"ז,פשוט תכניס את הבגדים הקיציים יותר בתחתית התיק וכשהם יהיו רלוונטיים יותר תסדר את התיק מחדש (או שתכניס לשקית כשאתה שוכר\קונה רכב ותדחוף אותה לאוטו). בכל מקרה אל תצא מהארץ עם יותר מתיק אחד של בגדים וציוד.

• ניר 7914

ציוד לטיול

אז כמה דברים כדאי לי לקחת שהם ליום יום ולא קשורים לטרקים ושיספיק לשהייה של בערך 3 חודשים באוסטרליה הכוללים גם את פיג'י?

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

ציוד לטיול

עם כל הכבוד, גם אם אתה חולה טרקים, אתה לא הולך לבלות 90% מהזמן בחצי השנה באוסטרליה-ניו זילנד בטרקים - לכן לא קונים "מלתחת טרקים" שלמה, אלא חושבים על בגדים שיהיו פרקטיים גם ליום-יום וגם לטרקים. אני הלכתי עם אותם בגדים בטרק ובעיר. מקסימום לקחתי חולצה אחת ומכנס אחד יותר יפים ליציאה. בגדי קיץ = בגד ים ומכנס קצר (כי חולצות קצרות אתה לוקח ממילא).

מה גם שטרקים בניו זילנד זה לא האנדים או ההימלאיה - זה לא שאתה צריך לקחת ציוד חורף מטורף.

תארוז מינימום ובחוכמה. אני יצאתי לטיול של כמה חודשים באזור אחר שכלל גם אי טרופי, גם את אזור הקוטב הדרומי וגם טרקים, והכל נדחס בתרמיל 60 ליטר בלי בעיה.

• Or
              Or נערך לאחרונה על ידי

ציוד לטיול

טיפ: תקנה את ציוד הטיולים שלך כך שיהיה נוח להסתובב איתו גם בעיר.

לדוגמא: יש "מכנסי טיולים" (נו.... כאלה מתייבשים, ומנדפים) שנראים לא רע בצבעים כמו שחור או off white שאפשר להרגיש איתם נחמד גם כשיוצאים לשתות.

אולי זה לא יספיק ליציאה ל"מסעדת יוקרה" (לכמה מסעדות יוקרה אתה מתכוון ללכת בטיול?!) . כלומר , אם וכאשר קונים, לקחת את עניין הצבעים בחשבון.

• ניר 7914

ציוד לטיול

בכלל לא חשבתי על לקחת בגדים פלצניים, בגלל אני יודע שמזג האוויר בניו זילנד יכול להשתנות כל הזמן אז פחדתי שאני יגיע לניו זילנד או פיג׳י ויהיה לי יות מידי ציוד חם שאני לא ישתמש בו... אבל עכשיו אני יודע בערך איך להערך מבחינת ביגוד לכל יעדי הטיסה שלי, תודה על העזרה

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון