טיול בפפואה ניו גינאה
-
היי אני מתכנון טיול באזור אוקטובר בפפואה ניו גינאה. אשמח להמלצות בעיקר לטרקים באזור, מחירים ולינה. מעבר לזה אשמח לדעת אם יש עוד משהו שמעוניין להצטרף!
-
טיול בפפואה ניו גינאהשלום עידו,
לפני משהו כמו חצי שנה בדקתי מחירים לפפואה ניו גיני ובעיקר לקוקודה. והוא יקר בטירוף. חוץ מזה המסר היה שזה יעד לא ממש נוח לתרמילאי.
כרגע אני באינדונזיה, מקווה לפחות הגיע לחלק המערבי של האי פפואה. אבל פפואה ניו גיני עצמה עדיין מעניינת אותי. באוקטובר אני מקווה עדיין להיות באיזור. לך תדע... בכל מקרה אני ממשיך לעקוב וסקרן לתשובות
-
טיול בפפואה ניו גינאההייתי שם עם חברה שלי בנובמבר 2010. הטרקים הפופולריים שניתן לעשות הם שביל הקוקודה שנמצא יחסית קרוב לבירה פורט מורסבי וטיפוס להר וילהלם שנמצא יחסית קרוב לכפר kundiawa. המחירים באינטרט הן של קבוצות מאורגנות ובהחלט בשמיים אבל את 2 הטרקים האלה ניתן לעשות עם מדריכים מקומיים שמארגנים שם וזה הרבה יותר זול. חשוב מאוד לשמוע המלצות על מדריכים כי כבר היו מקרים של מדריכים שלקחו מטיילים ולא הכירו את הדרך או דברים בסגנון הזה. פפואה היא לא היעד הכי נוח לתרמילאים אבל זה מה שמיוחד בה ועל אף האזהרות הרבות אנחנו הרגשנו בטוחים שם במהלך כל הטיול. מבחינת מחירים - החסרון הוא שהתשתית של המדינה היא כמו של כל העולם השלישי רק שהמחירים יקרים בטרוף (בניגוד למזרח למשל) והמדינה ממש לא מתויירת. אנחנו לא עשינו את שביל הקוקודה אבל כן עשינו את הטרק להר וילהלם. יש לי הרבה פרטים שאשמח למסור אם תרצה בפרטי או בטלפון.
-
טיול בפפואה ניו גינאהאני עם תום, קשה לטיול, אבל שווה כל טיפת זיעה!
טיפ קטן, לא להיות נעולים מידי על התכנונים, כי יש הרבה הפתעות לא צפויות...
אלון, אל תוותר על מערב פפואה! אחד המקומות המיוחדים ביותר שביקרתי בהם!!!!!
בהצלחה לשניכם!
-
טיול בפפואה ניו גינאההי
ממליצה ליצור קשר עם רז שרבליס (אם ישנן ספקות) הוא התגורר בפפואה 6 שנים הייתי בהרצאה שלו על פפואה ניו גינאה והוא פשוט אדם מדהים וגם מדריך טיולים
בהצלחה