התלבטות לגבי שבת בוגאס
-
אנחנו משפחה מסורתית שומרת שבת.
בתכנון הימים שלנו מסתדר לעשות שבת בוגאס ואנחנו מתלבטים בעניין.
רציתי לבקש את עזרתכם לגבי השהייה בוגאס בשבת.
השאלות שלי :
1. האם ניתן למצוא חדר במלון עם מפתח רגיל (לא כרטיס)?
2. האם ניתן לטייל בסטריפ תוך הימנעות מהפעלות אלקטרונית (דלתות חשמליות או דומה) ?
3. היינו בעבר בשבת בטיול בעיר (אמסטרדם,ברצלונה) ולא הרגשנו שזה פגע בחוויה. האם בוגאס זה שונה כתוצאה מאופי העיר? האם נפספס אטרקציות משמעותיות כתוצאה מכך ?
4. האם המולים הידועים של וגאס פתוחים גם ביום ראשון ?
תודה,
בני.
-
התלבטות לגבי שבת בוגאסהיי. לגבי האטרקציות בסטריפ כמו המיזרקות או מופע המים והאש אז לדעתי אין בעיה. המולים פתוחים גם בשבת אבל תצטכו לגיע לשם ברכב או בתחבורה ציבורית. בתוך המלונות ישנן מדרגות חשמליות אבל גם מדרגות. ישנן רכבות שעוברות ממלון למלון מה שאני מניחה שלא תשתמשו. אז ברגל. לגבי כרטיס למלון אין לי מידע לדעתי רובן כרטיס מגנטי.
-
התלבטות לגבי שבת בוגאססתם שאלה - מה ההבדל בין הרכבת החינמית נגיד בין מנדלי ביי, לוקסור והלאה, לבין מעלית של שבת ?
לא צריך ללחוץ כלום בכדי שתעצור... ואני לא חושב שיש נהג בכלל.. ואם יש הוא ממילא גוי, לא ?
-
התלבטות לגבי שבת בוגאסהכל פתוח כל הזמן.. אנחנו גם היינו אמורים להעביר שבת בווגאס ואנחנו שומרי שבת וקצת שינינו תמסלול כדי להיות במקום אחר כי המלונות בווגאס ענקיים וזה די בעייה..גם במקומות שלא היה מפתח לשבת זה היה מקומות אינטימיים או בסביבת יהודים-שהכירו את הבעייתיות וכל פעם שראו אותנו (פעמיים במהלך השבת) פתחו לנו את הדלת.. או שלפני שבת הסברנו ונענו בחיוב. תנסו אולי לחפש מוטל קטן..
-
התלבטות לגבי שבת בוגאסהאם בעיות - הכשרות, הארוחות, והתפילות, נפתרו ?????.
באם לא,נסו למצוא פתרונות והמלצות,דרך בתי חב"ד בווגאס.באם מצאתם סידור לכך,במרחק הליכה סביר, ניתן לדעתי !!!,לנצל את כל האתרים והאטרקציות החינמיות,כי הם מופעלים ממילא,עלי ידי - " גוי של שבת " .בהצלחה ושבוע טוב חיים.
http://www.he.chabad.org/centers/default_cdo/city/Las%20Vega s/state/Nevada/country/USA
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות