ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות בקשר להוצאת ויזה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    7
    2366
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • תמרי89
      תמרי89 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

יש לי כמה שאלות בקשר למילוי הפרטים בתהליך הוצאת הויזה האינטרנטי:

אני מתכננת להיות באוסטרליה לתקופה של בערך חודשיים, כנראה באוקטובר נובמבר הקרובים.

1. האם כדאי לבקש עכשיו או לחכות לאוגוסט? הייתי רוצה להזמין כבר כרטיס טיסה כי המחירים עולים אבל כמובן שלא אזמין עד שאקבל ויזה..

2. האם כדאי לסמן up to 3 months או יותר מזה? (למקרה וארצה להישאר עוד..)

3. האם כדאי לרשום שיש לי חברים שגרים באוסטרליה או לא?

4. אני נוסעת עם חבר שלי. מבחינת סטטוס מערכת יחסים עדיף לסמן שאנחנו מאורסים?(למרות שאנחנו עדיין לא באמת.. חח) או רווקים?

5. באתר של השגרירות כתוב להכין את כל המסמכים (צילום דרכון, צילום תעודת שחרור, פירוט חשבון בנק וכו) לפני הגשת הויזה. הבנתי שלא צריך לצרף את זה באותו הרגע של שליחת הויזה באינטרנט אלא רק אחרי זה באימייל לשגרירות. זה נכון? מה עדיף? תוך כמה זמן הם רוצים את המסמכים האלה?

תודה!

תמר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • תמרי89

שאלות בקשר להוצאת ויזה

שכחתי שאלה נוספת :

שנינו סיימנו כעת את לימודי התואר הראשון, ולשנינו יש מקום עבודה שכנראה נחזור אליו לאחר הטיול.

6. האם כדאי לצרף אישור לימודים או תעודת סטודנט? (בעיקרון היא בתוקף עד אוקטובר)

7. האם כדאי לצרף אישור עבודה?

• שקד
          שקד נערך לאחרונה על ידי

שאלות בקשר להוצאת ויזה

מה שהכי צריך להקפיד עליו זה לענות את האמת. אם סיימת ללמוד ואת עובדת, את כבר לא סטודנטית ואת לא תחזרי לשנת הלימודים הבאה. אין עם זה שום בעיה, לא צריך להמציא.

• את יכולה להתחיל  תהליך של הוצאת הויזה. תאורטית עדיף לך לחכות כמה שבועות, אבל אם את מאוד לחוצה את יכולה לבקש עכשיו. שימי לב שאוקטובר = חגים ויכול להיות עומס בטיסות למזרח. בכל מקרה יש אפשרות לקנות כרטיס גמיש עם אופציה לשינויים.
          • אם את רוצה לטייל חודשיים והתקציב הוא בהתאם אז אין טעם לבקש יותר מזה. מה גם שבמצב הנוכחי, רוב הצעירים הישראלים מקבלים ויזה לשלושה חודשים, ובשביל לקבל יותר מזה את צריכה גם להראות יכולת מימון וגם להציע תכנית טיול משכנעת למה את צריכה יותר זמן. אם תגישי את היזה לא עכשיו אלא בסוף אוגוסט אז את כנראה תקבלי ויזה שתאפשר לך להכנס כמה פעמים והתאריך כניסה אחרון יתאים, ולמעשה את תוכלי לצאת מאוסטרליה ולהכנס שוב ולקבל עוד 3 חודשים.את יודעת איך עובדת הויזה לאוסטרליה?
          • אם יש לך חברים באוסטרליה ואת באמת מתכוונת לבקר אותם אז כן. אם לא אז לא.
          • זה לא משנה, מה שאתם מרגישים שנכון לכם. גם ככה אירוסין זה לא מעמד מחייב בשום צורה. לא זכור לי ששואלים על זה בכלל.
          • את צריכה לשלוח מסמכים רק אם יבקשו ממך. הכוונה היא שתכיני הכל ולא שרק אחרי שקיבלת ברשה לצרף מסמכים תתחילי לרדוף אחרי הבנק וכאלה.
          • אם מקום העבודה מוכן לתת לכם אישור שתחזרו לעבוד בו אחרי הטיול אז ברור שתצרפו את האישור הזה.

בסופו של דבר, לא צריך יותר מדי להלחץ. רוב האנשים עדיין מקבלים ויזה לאוסטרליה. לא צריך לצאת מגדרך ולא להמציא דברים שלא קיימים. אם הכוונות הן באמת לטייל ויש מספיק כסף לעניין לרוב זה עובר בשלום.

• תמרי89

שאלות בקשר להוצאת ויזה

וואי שקד תודה רבה על התגובה המהירה!

כן אני יודעת איך עובדת הויזה לאוסטרליה - חקרתי את הפורום הרבה לפני שפירסמתי את שאלותיי, ואני חייבת לציין שיש בו הרבה מידע שימושי ומאוד עוזר! 🙂

דבר אחרון - לגבי הצירוף של אישור החזרה לעבודה - יש לי מקום לצרף מסמכים מסוג זה מיוזמתי לפני שהם מבקשים ממני מסמכים אחרים? או לצרף אותו באותה הזדמנות יחד עם פירוט חשבון הבנק וההוכחה שיש לי מספיק כסף לטייל שם?

• שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

שאלות בקשר להוצאת ויזה

לא. בשלב ראשון את רק ״מצהירה״ על הדברים האלה. אם ירצו הוכחות נוספות יבקשו. לא מכולם מבקשים לצרף מסמכים בכלל.

• תמרי89

חוזרת לעדכן שקיבלנו ויזות!! 🙂

התהליך היה בסופו של דבר מאוד פשוט קל מהיר ונוח!

תוך פחות משבוע שנינו קיבלנו ויזות ל3 חודשים עם תאריך כניסה אחרון - ינואר 2015.

תודה שוב על כל ההמלצות והטיפים!

• שקד
                  שקד נערך לאחרונה על ידי

טוב לשמוע! נתראה בהמשך התכנונים!
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון