מלון בבנגקוק ללילה ראשון,
-
באוגוסט הקרוב אנחנו טסים לתאילנד נוחתים בבנגקוק ורק יום אחרי יש לנו טיסה פנימית לקוסמוי (על הבוקר) השאלה שלי האם עדיף לסגור מלון ללילה הראשון מראש מהארץ או בבנגקוק להגיע לסוכנות נסיעות ולסגור... זה כולה לילה ואנחנו לא רוצים כל כך להתפנק על מלון בלילה הזה כמו בשאר הטיול
-
מצטרך לשאלה- גם אנחנו במצב הזה -
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,יותר כייף לסגור מראש ואז לנסוע ישר מהשדה בבנגקוק למלו,מאשר להגיע עם המזוודות לאיזה סוכנות ולקחת מלון השד יודע איפה..
תוכלו לקבל מלא המלצות למלונות מגולשים באתר.אני אישית ממליץ לקחת מלון באיזור הקאוסן,איזור תוסס בערב ומאוד נחמד.
לדוגמא:מלון d&d או ניו סיאם2
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,לדעתי בוודאי לסגור מראש- מה אתם צריכים את הכאב ראש לחפש מלון עכשיו?
באיזו שעה אתם מגיעים לבנגקוק? אם אתם מגיעים בערב ועל הבוקר יש לכם טיסה - אז למה לצאת או להתרחק מהשדה תעופה? קחו מלון בשדה או ממש קרוב , ישנים ובבוקר יוצאים לשדה - לא צריך להתקע בפקקים, לא צריך נסיעה של 40 דקות או יותר..
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,ראשית אני מצטרף לדעתם של שני קודמי - לסגור מלון מראש ולהגיע בראש שקט.
לגבי המיקום זו שאלה יותר סוביקטיבית ותלויה בשעת ההגעה, נוחות הטיסה ולדעתי גם באופיו של התייר ובהתחשב בכך שזו ביקורו הראשון בבנגקוק.
במידה ואתם מגיעים בשעת צהרים (אלעל או רויאל למשל), הבדלי השעות מול ישראל והאדרנלין הזורם בגוף בחויה ראשונה, והלם תרבותי במקום חדש מנטרלים במקצת את העייפות מהטיסה הארוכה. במקרה זה, מקלחת טובה ותנומה קצרה יכולים להספיק על מנת שתוכלו לצאת בערב ולטעום מניחוחותיה והוויתה של העיר.
הייתי בוחר ללון באזור שהוא מאד פעיל בערבים - אזור הקאוסאן או באזור סוקהומויט
וסוגר מעגל בסיום הטיול בחזרה לבנגקוק שכבר לא תהיה כל כך זרה שונה...
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,תודה על התשובות בהחלט עזרו!!
יש המלצות על בית מלון בקטנה ללילה אחד באיזור הקוואסן עד 200 ש"ח זוג פלוס ילד בגיל שנה וחצי.
ראיתי בשירשור שהומלץ על dnd, חשבנו עליו אבל זה לא מלון מוזנח מידי?
תודה
(: -
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,באמת תודה על עעזרה הטיסה נוחתת בבנגקוק ב2 בצהריים ואכן זוהי פעם ראשונה בתאילנד חשבנו שאולי את הערב הראשון ננצל בשביל ללכת לשוק לילה ועוד מסעדה לא להשתגע יותר מידיי
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,לא חושב שהקאוסאן זה אזור אידיאלי לזוג עם ילד בן שנה וחצי(אפילו שמדובר רק על לילה אחד)על כל מיקרה לגבי הd&d זה מקום סביר יחסית למחיר,אבל הצוות של המלון לא הכי סימפטי,הניו סיאם עדיף,אבל זה רמה יותר של גסטהאוס ולא של מלון
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,מאיזה סיבה זה לא אידיאלי? סיקרנת אותי...
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,אני ברשותכם הייתי דווקא הולך על הביוקסקיי המלון הגבוה באזור פאטונאם ואולי בבנגקוק(לא בטוח) אם אתם נןחתים בצהריים תגיעו בין 4-5 למלון.ואז אתם ישר בשוק. בערב ארוחת ערב מפוארת בתשלום ועלייה למרפסת המסתובבת עם תצפית על כל בנגקוק.כמובן שניתן להגיע גם לקניוונים ...בכל מקרה גם אם תקחו את המלצות חבריי אתם תהנו
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,ובנוסף אם יום אחרי זה הטיסה שלנו יוצאת בסביבות 7:30 בבוקר אז מתי צריך להיות בשדה כבר? כמה זמן נסיעה זה מאזור המלונות ?
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,תצטרכי לצאת מוקדם בסביבות 04:30 05:15 תהיי בשדה.אתם טסים עם בנגקוק אייר לפני הטיסה אתם יכולים לעבור בלונג' שלהם לשתות משהו חם קר וקצת חטיפים ולעלות לטיסה.כשאת מגיע למלון כבר תשרייני לך מונית למחרת שהנהג יחכה לכם.
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,היי,
אם בא לכם לישון באיזור הקוואסן אבל לא לספוג את הרעש שיש שם עד 3 לפנות בוקר כל יום מהברים ובכלל מהרחוב אז ממליץ לכם לבדוק את מלון viengtai .
הוא האומנם קצת מעל 200 שקל אבל לדעתי שווה את ההפרש...
אם בכל זאת תרצו לישון בתוך הלב של רחוב הקוואסן אז ממליץ על Dang Derm Hotel
שנמצא ממול למלון ה-D&D שאיתן הציע והוא ברמה יותר גבוהה וגם עם אחלה בריכה בגג...
בברכה,
אייל - סגול
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,מהסיבה שזה רחוב קטן וצפוף(שזה אומר גם הרבה רעש,וגם אין שם הרבה אויר לנשום)בעיני עם ילדים זה סיוט להיות באזור כזה,מה גם שרב המקומות לינה שם ברמה נמוכה לגבי ה dang derm hotel ככל הידוע לי אין שם בסיס למיטות והם שמים את המזרונים על הריצפה(למי שזה משנה)
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,רגע אם אתם אומרים שאני יטוס עם בנגקוק אייר זאת אומרת מהשדה החדש? וואי כל כך לא בא לי להסתבך שם עם ההגעה
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,מרחק הנסיעה אל שני שדות התעופה הוא די זהה בעיקרון, תלוי היכן לנים בבנגקוק.
במידה והטיסה שלכם היא בסביבות 7:30, מספיק יהיה לצאת גם ב-5:30.
אם תלונו בסביבת סוקהומויט, מבחר המלונות שם גדול בהרבה וזמן ההגעה המשוער הוא כ-3/4 שעה בשעות הללו, ללא פקקים, נסיעה ב-Hiway שמתחיל ליד nana.
אין סיבה לדעתי, לבזבז יום שלם ללינה סביב שדה התעופה ואין צורך לדעתי לצאת מוקדם יותר, מקסימום תוכלו לנמנם עוד קצת גם במונית... עד 6:30

כך לפחות אני הייתי עושה לו הייתי במקומכם
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,לא מסכים איתך.
לפני כשלוש שנים היינו עם בתנו אז בת 10 חודשים בלבד. ישנו במלון שממול ל-DND (לא זוכר את שמו). היה מעולה!
-
מלון בבנגקוק ללילה ראשון,שמו של המלון ממול ה-D&D Inn הוא Dang Derm , מיטת מזרון על הרצפה.
1000-950 באט ללילה בחדר הכי פשוט.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות