טיול פרטי בבוטוצואנה.
-
שלום לכם
אנחנו זוג בני 64 . חלום חיינו לבקר בדלתת האוקוונגה. היה מתוכנן טיול כזה עם חברת עולם אחר - יקר רצח - כ- 10,000 $ . הטיול לא יוצא נמחוסר נרשמים פנינו לקבל הצעה לטיול כנ"ל פרטי. עולה כמעט אותו הדבר.
מה שמטריד אותנו זה הבטחון. האם בטוח לטייל רק כזוג+נהג (להבדיל מקבוצה)
נטייל בשמורת האוקוונגה כמובן, במלחות בקלהרי, בשמורת צ'ובה., ושמורת סבואטי.
אשמח על תשובה
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.אין בעיית בטחון אישי בבוצוואנה.
בוצוואנה היא אחת המדינות היקרות ביותר לטיול באפריקה.
שימו לב להגיע לדלתא כשהי מוצפת!
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.טיילנו באחרונה בחלק הצפוני של בוטסואנה (אוקוונגו, צ'ובה). קחו בחשבון שחלק מהדרכים בשמורות גרועות במיוחד (בעיקר חול עמוק). אם אתם מתכננים להגיע לדרכים מסוג זה, תקפידו על ג'יפ איכותי חזק ומצויד היטב (כולל טלפון לווייני למקרה חירום, וקצת מיים ואוכל ספייר) ונהג מיומן. וגם חשוב לברר מה מצב הדרך לפני שיוצאים אליה.
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.אנחנו מתכוונים לנסוע באוגוסט האם זה זמן טוב לטייל באוקוונגה? תודה
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.אוגוסט הוא שיא ההצפה של האוקוונגו.
הוא גם החודש הקר ביותר בשנה באזור זה של העולם. הביאו אתכם ביגוד חם ללילות.
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.זה לא כזה נורא 10K דולר בכל זאת זה חלום חייכם תפרגנו לעצמכם(-:
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.תודה רבה רבה על תשובותיך. עזרת לי מאוד!
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.קיבלנו הוראות מהסוכן שלנו כי עלינו להגיע לטיול (בגלל הטיסות הפנימיות) בתיקי בד בגודל 60:30:25 ובמשקל כולל ציוד הצילום ותיקי היד- 20 ק"ג . הם גם ביקשו לדעת מה משקלנו האישי! . רציתי לדעת האם מישהו יודע כמה הם מקפידים על כך.
למשקל לא תהיה בעיה אבל יש לנו עכשיו תיקים בגודל 70/40/35 נראה לכם היסטרי שעכשיו נלך ונחפש תיקים בדיוק במידה הנכונה?
אודה על תשובה מהימנה
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.מזל
זה בגלל גדלו של פתח הטענת הציוד במטוס קל. המשקל חשוב. הגודל? סעו עם תיקים רכים (צ'ימידנים) ואז הגודל לא כל כך משנה. עם מזוודות, זה בהחלט יכל להוות בעיה.
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.תודה הרגעת אותי קצת ואת בעלי עוד יותר .
מתי היית בבוטוסואנה? באילו שמורות ביקרת?
תודה
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.האם טסתם טיסות פנימיות במטוסים קלים? נאמר לנו שהם מקפידים מאוד על משקל כולל הכל הכל של 20 ק"ג בצ'ימידנים בגודל מאוד מסוים 60:30:25 . האם נתקלתם בזה? האם הם באמת כל כך מקפידים על המשקל ועל גודל התיק?
תודה על תשובתכם בהקדם
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.מזל
כבר הסברתי
על משקל מקפידים! על הגודל, לא כל כך מכוון שאם הצ'ימידן אינו קשיח, דוחפים אותו לצורה שבכל זאת תכנס לתא.
בקרתי בכל בוצוואנה.
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.תודה לך. החשש שלי הוא כל כך גדול שרציתי לוודא שוב
תודה
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.אנחנו מתכננים 4 ימים בדלתת האוקוונגה ( לינה באזור שמורת מורמי )
יש שם אפשרויות ספארי רכוב, ספארי רגלי וספארי בסירות מקורו. כמה זמן לדעתך צריך להקדיש לספארי במקורו על מנת לוודא שאנחנו לא מפספסים? איזה מבין ה-3 הוא הכי אפקטיבי מבחינת לראות כמה שיותר בעלי חיים?
תודה
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.מתי היית?
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.3 שעות במקורו זה זמן סביר.
לקחת כובע רחב שוליים, קרם הגנה נגד השמש, מים ורצוי שיהיו קרים, שרוולים ארוכים אם אתם פוחדים מבהרות שמש, משקפי שמש ומשקפת טובה. ספארי רכוב לא יעבור בביצות (והפוך). ספארי זה כמו לוטו ! לפעמים זוכים בגדול ולפעמים מפסידים הכול. אין לי אליך עצה טובה מזו.
הייתי פעמים רבות. למה?
-
אל תחמיצוטיסה במטוס קל מעל הדלתא. תראו חיות מזווית לא שגרתית, ובעיקר תחוו את המימדים העצומים של הדלתא, מה שלא באמת ניתן לחוות מהקרקע. לא מאוד יקר.
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.היי איתן
אני מקווה שאתה ומשפחתך בסדר בימים טרופים אלו .
לא יאומן אבל תכנון של שמונה חודשים מגיע בשבוע הבא לסופו ואנחנו יוצאים בלב כבד מאוד ודאגה עמוקה לטיול . האם יש לך ראש לשאלה נוספת?
תודה
מזל
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.אחרי שבועיים באשקלון (ועכשיו חזרה בבית) הכול בסדר ואת יכולה לשאול מה שעולה על דעתך.
תודה
-
טיול פרטי בבוטוצואנה.היי איתן
מקווה שאתה והמשפחה בסדר ושמחר לא יעירו אותנו בהזעקות .
אנחנו יוצאים ביום ראשון בחצות(הדקה הראשונה של יום שני) לטיול שמתוכנן כבר כמעט שנה.
התעוררה אצלינו שאלה בקשר לבושמנים .
בקלהרי יש לנו אפשרות לבקר אצל הבושמנים . קראתי כל מיני כתבות שאינטרנט שהמקום תיירותי לגמרי מה גם שהיינו אצל המסאיים בקניה ובטנזניה . אני יודעת שזה לגמרי לא אותם האנשים אבל נראה לי שאופי הטיול דומה . יש לנו אפשרות לעשות סיור ספארי במקום הביקור הנ"ל . מה דעתך?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות