ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שינוי כרטיס חינם

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    9
    1708
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • כריסטינה
      כריסטינה נערך לאחרונה על ידי

הי חברה` מישהו הצליח פעם לשנות את כרטיס הטיסה של אל-על בלי לשלם כסף נוסף (כמובן במסגרת המבצע-שינוי ראשון חינם וכל מיני כאלה)? חיפשתי פה בפורום וכל מה שמצאתי זה כאלה ששינו בתשלום נוסף לסוכנויות כאן באו''ז. אין שום דרך לעשות את זה באי-מייל או בטלפון?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

אני לא מבין למה לעשות בלאגן
        אני טסתי עם סינגפור-איירלינס. ויכולתי לשנות את הכרטיס בלי הגבלה. התהליך עצמו לקח בדיוק דקה (אולי אפילו פחות) בשיחת טלפון. שאלתי לגבי תאריך היא בדקה במחשב אם יש מקומות פנויים ושלחה לי אסמכתא במייל. אפילו לא היתה מוזיקת המתנתה מעצבנת 🙂 למה אל-על מסבכי
        • zooeretz
          zooeretz נערך לאחרונה על ידי

שינוי כרטיס חינם:Re
          מכיוון שאל-על לא טסה פיזית עד לאוסטרליה וניו-זילנד, אין לה נציגות שלה במדינות הללו, אלא נציג מכירות מקומי (GSA), המייצג אותה במקום. פריסת הסניפים של אותו הנציג כבר אינה בשליטתה של אל-על, כך שאין הרבה מה לעשות בנידון. הסיבה שאין אפשרות לבצע שינוי כרטיסים
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שינוי כרטיס חינם:Re
            אנחנו שינינו בחינם. התקשרנו לסוכנת בארץ שעשתה את השינוי במחשב תוך כדי שאנחנו מדברות בטלפון. אח''כ היינו צריכות לחכות כמה שבועות עד שהגענו לסניף של אל על בניו זילנד באוקלנד, ושם הדביקו לנו את המדבקה עם השינוי בכרטיס טיסה. כדי שזה לא יעלה כסף צריך שהסוכן
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

שינויים של קוואנטאס
              אפשר לעשות דרך המשרדים של קוואנטאס, לא צריך את אל-על. עמלת השינוי היא בד''כ כ-10-15$ מקומי, ללא קשר למה שאל על אמרו לך בארץ... שינוי של הכרטיס של אל על - אכן רק בסניפים שלהם (מלבורן ואוקלנד), ומהנסיון שלי גם שם השינוי היה כרוך בעמלה של 10$ מקומי, במקרה א
              • sheila7b
                sheila7b נערך לאחרונה על ידי

אישית אני ממליצה
                אז ככה אם נסעת אלעל זה בטח דרך קוואנטס או קטאי ואני בקטאי, משנים לי יעדים, תאריכים הכל בטלפון בלי להגיב - הם פשוט מצוינים זה לא עולה לי אגורה נכון שהטיסה היתה יקרה אבל זה שווה הכל מה עוד שהם עשו לי חיבור עם קונטאס והייתי צריכה לשנות אז בקוונטס רצו כסף
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

משרדי אל על במלבורן
                  גבו ממני 75$ מקומי עבור שינוי בכרטיס (תאריך+יעד, אבל יעד שהיה מלתחילה אחת האופציות של הכרטיס הזה תמורת אותו מחיר). הכרטיס היה של אל על, אבל למעט ת''א-בנגקוק-ת''א כל הטיסות היו עם קוואנטס. קוואנטס אמרו שהם לא מבצעים שינוי בכרטיס כזה למרות שאלו טיסות שלהם
                  • אליר
                    אליר נערך לאחרונה על ידי

התמזל מזלכם
                    נציגי אל על באוסטרליה דורשים ''דמי טיפול'' על כל פעולה אל על לא מוכנים, במסגרת המחיר המוזל לצעירים, לבצע את השינוי במחשב שידווח לחברת התעופה שמובילה אתכם באותו קטע טיסה, שדמי השינוי ''שולמו'' (או שפטור). אם זה היה מתבצע, החברה מוסיפה את המדבקה ביום
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

דבר נוסף לגבי קתאי...
                      אני לא יודעת על מה כולם מדברים פה אבל הדילים של קתאי ה-ר-ב-ה יותר זולים משל אל על. אישית קניתי כרטיס לפני שבועיים. בהתחלה הסוכנת שלי באיסתא עשתה לי את הדיל דרך אל על, אבל אז היו לי בעיות עם הסדר של היעדים שלי, אז היא עברה לעשות את הדיל דרך קתאי פסיפיק וה
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון