ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בקיירנס אוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    6
    2384
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Dvirbraun
      Dvirbraun נערך לאחרונה על ידי

רציתי לדעת האם אפשר להגיע לקיירנס מבלי שסגרתי מלונות מהארץ ופשוט להכנס לאיזשהו מלון שנראה לי בעין וללון בו או שזה לא עובד ככה ואני עלול למצוא את עצמי ללא מקום לישון בו?

אגב אנחנו זוג ואנחנו מגיעים באיזור 12.8  לקיירנס

ואני מדגיש שהצכיון הוא מלונות פשוטים אבל לא אכסניות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

אני מעריכה שאפשר

השאלה אם זה כדאי, ולמה בעצם להסתכן. קיירנס היא די כמו אילת, יש בה הרבה מקומות לינה, מצד אחד, אבל היא גם לא ממש עיר קטנטנה. לא נראה לי כזה תענוג להתחיל להסתובב בה שעה - שעתיים עם כל המזוודות ולחפש מקום לישון. למה לא לבחור מקום שבאמת רוצים? למה להתפשר?

• Dvirbraun

אני מעריכה שאפשר

זה לא עיניין של להתפשר להפך אני מעדיף לראות בעין את המקום כי לא תמיד מה שרואים באינטרנט זה באמת נכון, לכן חשבנו להגיע ופשוט לבחור משהו שנראה בעין, אחת השאלות אם יכול לקרות מצב שלא יהיה מקום או שנשלם מחיר גבוה יותר?

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

אני מעריכה שאפשר

ברור שיכול להיות מצב שלא יהיה מקום, זה מלונות בעיר תיירות. כנראה שבסוף תצליחו למצוא, אולי אפילו זה לא יקח כל כך הרבה זמן, אבל ברור שיש בזה סיכון. כשאתה נוסע לאירופה זו השיטה שאתה נוקט גם שם? כאילו, אם תיסע עכשיו ללונדון אז אתה תתחיל להסתובב במרכז העיר ותחפש מלון? זה נכון שבוחרים את התמונות המחמיאות ביותר, לפעמים באופן מעט קיצוני, אבל בשביל זה יש גם אתרים כמו Booking או כמו למטייל מרקט כאן באתר, שמאפשרים לך גם לקבל חוות דעת של אנשים. לדעתי אם למעלה מ-900 אנשים נתנו למלון ציון ממוצע של 8.1 אז הוא כנראה די טוב, כמו למשל המלון הזה.

אפשר גם להזמין מלון  ללילה אחד או שניים, ואז מקסימום אם הגעת ולא מוצא חן בעיניך אתה יכול לחפש משהו אחר למחרת. זה עדיין נראה לי יותר פרקטי מאשר לקחת מונית משדה התעופה למרכז העיר ואז להתחיל להסחב עם מזוודות עד שמוצאים מקום. בוודאי אם מגיעים בטיסה מהארץ.

• Dvirbraun

אני מעריכה שאפשר

אני מעדיף לשמוע ממישהו כאן שבאמת היה שם באיזה מלון ואז אוכל להתרשם בצורה הטובה ביותר.

מכירים מלון נחמד בקיירנס? אני מחפש משהו באיזור 3 כוכבים פשוט ונחמד לא מחפש מפואר אבל גם לא הוסטל יש המלצות?

• Grace
                Grace נערך לאחרונה על ידי

לינה בקיירנס אוסטרליה

היי חבר'ה

אני ובעלי כרגע בקיירנס, וזה נכון שיש פה הרבה הטעיות

באיזה שעה הטיסה שלכם עתידה לנחות?

האם ניסיתם את האתר AIRBNB? זה אנשים שמשכירים חדרים וא דירות נופש לרוב במחירים זולים ועם תמונות וביקורות של אנשים אמיתיים ככה שהנפילה לא גדולה

וכמה זמן אתם מתכננים להישאר פה? יכול להיות שדירה נחמד עדיפה לכם כלכלית.

רוב המוטלים פה קצת מעופשים 😕

קחו בחשבון שאוגוסט זה עונה עמוסה כאן , יכול להיות שבאמת "תיתקעו" בלי מגורים..

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון