מלון והמסעדה הכשרה בגארדה
-
האם יש פה מישהו שהיה ויכול לתת יותר מידע על המקום,
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהנדמה לי שאתה כבר שאלת את השאלה הזו וגם עניתי לך.
בכל אופן, התארחנו במלון בפסח השנה. מאוד נהנינו.
מאחר והמלון קטן, התאכסנו בדירה בכפר הנופש הסמוך, אבל השירות היה כמו של המלון. עם שירות חדרים והחלפת מגבות.
כמובן שאכלנו בחדר האוכל של המלון.
האוכל היה מצוין. אני, כצמחונית, קיבלתי אוכל לפי טעמי. הכל היה בשפע.
אני מקווה שעניתי לך כל מה שרצית לדעת.
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהחוזרת בי. נדמה לי שעניתי בפירוט למישהו אחר, אולי בפורום שכן.
בכל אופן, המיקום של המלון הוא על כביש החוף בין סירמיונה לפשיירה.
אי אפשר לפספס, יש שלט גדול על הכביש, בעברית !
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהתודה על התשובה אך לגבי הסופר שלהם הכשר האם יש בו הכל ואין צורך להביא מהארץ
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהאת זה לא בדקתי. החנות לא נראית גדולה.
היינו בפסח ולא נזקקנו לקנות מצרכים. קיבלנו הכול מהמלון. צידה לדרך ושתיה חופשית. הכול בשפע.
אני חושבת שהכי טוב לשאול באופן ישיר במשרד שלהם פה בארץ, אילו מצרכים יש בחנות של המלון. 09-7484846.
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהעכשיו אני יכול לעדכן ישר מהשטח סופרמרקט- לא לבנות עליו דל מאוד 2*2 מטר קטן מאוד הייתי קונה מהם לחמניות קטנות ב1/2 אירו כל אחת וחלב ישראל ארוחת ערב עולה 25 אירו לאדם ילד 18 הגשה עצמית לא אכלנו שם אבל נאמר לי שבסדר. אוכל לשבת קנינו דגים ועוף בתנור יקר אבל בסדר.
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהלגבי ה"סופרמרקט" - אכן צנוע במימדיו אך הצלחנו למצוא את כל המצרכים לשבת. היינו לפני שבועיים וערכנו קניות: חלות, מיץ ענבים, חזה עוף (את השניצל אנחנו הכנו), סוגי נקניק, לפתן ועוד. מחירים ממוצעים.
-
מלון והמסעדה הכשרה בגארדהבשורה מאוד משמחת
כדאי להכניס לטיפים
האם החנות פעילה כל השנה (קשה לי להאמין)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות