צפירה/אזעקה באי הצפוני?!!??
-
בימים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה כאשר דיברתי עם חברי שנמצא כעת בניו זילנד. באמצע השיחה נשמעה מעין צפירה/אזעקה יחסית ארוכה. הוא נמצא כרגע באי הצפוני וסיפר שזה קורה דיי הרבה אבל לא ידע להסביר מה ולמה. אני לא יודעת אם מתוך לחץ או סקרנות, אבל מאוד הייתי רו -
צפירה/אזעקה באי הצפוני?!!??:Reם מדובר באיזור טאופו אזי שהעניין הוא תחנת כוח הנמצאת בסביבה והצפירה מושמעת מספר פעמים ביום כדי להודיע על פתיחת הסכר שבמקום -
בכל פעם שהיפנים תוקפים...סתם. שירותי הכבאות וההצלה במקומות רבים בניו זילנד, במיוחד בעיירות קטנות, פועלים על בסיס התנדבותי ו/או אינם מאויישים בצוותים כל הזמן. במקרה חירום (''חירום'' במונחים ניו זילנדים) תחנת ההצלה משמיעה אזעקה כדי להזעיק את הכבאים/אנשי ההצלה לרכבי ההצלה. -
צפירה/אזעקה באי הצפוני?!!??:Reאני גם זוכרת צפירה אשר דומה לצפירה שאנחנו מכירים, אבל היא מושמעת כשבעת שריפה כשקוראים לכבאיות, כך שלא הייתי דואגת יותר מדי... -
בכל פעם שהיפנים תוקפים...:Reזה קרה לי בקווינסטאון גם בתחנת כיבוי אש וזה קרה בבוקר והעיר אותי מהשינה.. חיפשתי את החדר האטום... -
שטפונותיש כרגע המון שטפונות באי הצפוני.... עיירה ליד טרואנגה נמחקה לגמרי.... יכול ליות שבגלל זה....