מזל טוב ליקיר הפורום GAG
-
אורי שלנו בן 25, ומאחר ולא הסתכלתי ביומן לא הספקתי לכתוב הודעת מזל טוב קודם. אז קודם כל ''מזל טוב'' מכל הלב, חגיגות ומתנות בשבת הבאה במפגש הפורום הבא עלינו לטובה. עכשיו תורכם לברך את good as gold ! יקיר הפורום הרשמי (לפחות לשבוע הזה...) -
מזל טוב ליקיר הפורום GAG:Reמזל טוב לאורי GAG . -
יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!! -
מז''ט
-
אגב עמיתאיך אתה יודע את תאריכי ימי ההולדת של כולם ? -
הוא קורא בקפה , דא! -
עד 120 -
לברק013לא ידעתי שאתה מעלה באוב וקורא מחשבות
-
זה מה זה פשוט @היה שרשור ימי הולדת בזמנו, ברור לכל שלא העתקתי את התאריכים לשנה הבאה, אז בהזדמנות נעשה עוד אחד כזה וכל החוגגים והחוגגות יכנסו ליומן שלי לסבב נוסף, מי שלא הספיק פעם...יחכה או יודיע לי כדי לקבל ברכה... (-: (אל אל ישראל...שבע נשמות...נשבע לכם...שבע נשמ -
המון מזל טוב:-)שיהיה לך המון כיף ואושר עם חיוך על הפנים:-) נשיקות, זורביבית @-)- -
אחוות האורים מאחלת מזל''טאני לא רוצה להשמע יותר מדי נדוש, אבל אין מה לעשות. עד 120, בוואנקה הבנויה. ונצל''ש קטנטן - יש מצב שאני לא אגיע למפגש פורום. כל מיני ענייני אוניברסיטה וכאלה. -
ובל נשכח את העובדהשהזכרתי לך
בלי קשר תודה רבה לכל המאחלים והמאחלות
ואני מקווה לראותכם במפגש.
כולם זורקים לי שעכשיו אני יותר קרוב ל-30 מאשר ל-20
(זה עדיף על העובדה שאני יותר קרוב ל-50 מאשר ללידה)
העיקר שתמיד ישאר כוח ברגליים לטרקים ושהמפרקים לא יכאבו לפני גש -
אחוות האורים מאחלת מזל``ט:Reאחוות האורים ממשיכה.. מזל טוב!! מניח שניפגש בקרוב -
מזל טוב עד 100 כ 20אורי מזל טוב וחן חן על עשיה של יותר משלוש שנים טובות בפורום מי יתן ושבגיל 100 תיהיה GOOD AS בגיל 20 הרבה שמחה הצלחה עושר ואושר בארץ ובפסיפיק.(כמו שאיש כחם פעם בירך...) -
happy b day... -
מזל טוב ליקיר הפורום GAGמזל טוב. מי יתן ויהיו ימיך מאושרים כמו ילדים קטנים ב puzzling world. המון הצלחה כמו כמות המשקעים בפיורדלנד וכו` וכו` וכו`.... -
מזל טוב בלונדיהייתי כותבת לך ברכת יום הולדת מקסימה, מצחיקה ושנונה, אבל במפלס שעות השינה הנוכחי שלי אפילו לכתוב מזל טוב בלי שגיאות זו משימה לא קלה... אז מזל טוב גדול ממני וגם מזו שלא נותנת לי לישון....