ביטול מסיבות ההאלף מון
-
ביטול מסיבות ההאלף מון -
איזה נאחס אני עוד חודש שם -
איזה נאחס אני עוד חודש שםאל דאגה! בחוף האד רין שבאי (החוף שבו מתקיימת מסיבת ה"פול מון") מתקיימות מסיבות מצויינות בכל ערב.
-
איזה נאחס אני עוד חודש שםאני לא חושב כמוך נדב.
מנסיוני האישי בשנתיים האחרונות- אם מוציאים מהמשוואה את הימים שלפני הfullmoon/blackmoon/halfmoon,
לא מצאתי מסיבות אמיתיות בהאדרין.
הכי קרוב ל"מסיבה" זה הקקטוס, אבל גם שם מדובר ברוב ימות השבוע בכ20-50 איש ולא יותר (אולי בימי שבת זה מתקרב ל80-100 איש אבל גם זה לא ממש מסיבה אלא יותר כמו דאנס בר סביב שולחנות קק"ל).
מי שמגיע לקופנגן בשביל המסיבות - שיגיע רק בשבוע של הפולמון, כעת שבוטלו מסיבות הhalf+black.
-
ביטול מסיבות ההאלף מוןנדב נא לא להפיץ את זה, זה רק שמועה גם הבנאדם שרשם את זה בפורום בלינק שפירסמת רשם "Unofficial word..." זה אומר לא בטוח עדיין.
-
ביטול מסיבות ההאלף מוןחסר מסיבות ? יש מלא מסיבות בכל מקום שלא יטריד אותך , כל עוד התאילנדים עוישם כסף יהיו מסיבות dont worry
-
ישרא תורלא לקחתי אחריות על המידע המובא בקישור.
בתאילנד, ואתה בטח מכיר זאת טוב ממני, שום דבר אינו בטוח, אולם אני אמשיך להביא את המידע בפני הגולשים והאחריות לקרוא את המידע, לרבות כל האותיות הקטנות חלה עליהם.
אגב, אני שותף להערכתך שהמסיבות כנראה ימשיכו להתקיים כרגיל.
הדברים נאמרים ברוח טובה לחלוטין.
-
ב4.8 אמורה להתקיים המסיבה הבאהמאמין שאת התשובה הרשמית נקבל שם
-
רק אמרתי -
ביטול מסיבות ההאלף מוןאנחנו בקופנגן ולא נראה שמבטלים את המסיבה
-
ביטול מסיבות ההאלף מוןהאם מישהו יודע אם המסיבה תתקיים היום?
(בהנחה שאם תתקיים היום אז אפשר לקוות שתתקיים בעוד חודש)
תודה רבה

-
ביטול מסיבות ההאלף מוןההנחה שלך מוטעית.מה הקשר?
-
המסיבה התקיימה אתמול כרגילבדקתי באינטרנט ראיתי כמה תמונות וסרטונים אפילו
הכל התקיים אתמול כרגיל
אני מעריך (ומקווה) שגם עוד חודש הכל יהיה רגיל
-
ביטול מסיבות ההאלף מוןהיי איתן ושאר החברים
יש אפשרות לדעת מעתה מתי בחודש נובמבר יש את פול מון או האלפ מון
תודה למשיבים
-
ביטול מסיבות ההאלף מוןבדוק את התאריכים באתר הבא
http://phanganist.com/content/full-moon-black-moon-and-half- moon-parties-schedule
כמובן במידה ולא יהיו ביטולים כמו בשמועות שרצות לאחרונה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות