טיסה להודו דרך קטאר
-
היי! מישהו נסע בזמן האחרון להודו דרך קטאר ? האם זה סבבה לנסוע דרך שם או שלא מתאים בגלל המצב וזה..?
תודה!

-
טיסה להודו דרך קטארהיי אני מצטרפת לשאלה אנו זוג שסגר כרטיסים לדלהי דרך עמאן בחברת קטאר אירוויס
לתחילת ספטמבר וכרגע שוקלים ברצינות לבטל האם מישהו יודע מה המצב שם ?
-
טיסה להודו דרך קטארפשוט לא מצליח להבין איך בכלל אנשים ממשיכים להעלות על דעתם לתת כסף לחברה, לא פרטית אלא ששייכת לממשלה שמצהירה שהיא מעבירה כספים לחמאס.
כמה ערכים למכור בשביל כרטיס טיסה זול ב200 דולר.
-
טיסה להודו דרך קטאראף אחד לא מתעניין שם מי אתם ומאיפה באתם. תשמרו על פרופיל נמוך, תשתדלו לא לדבר עברית בקול רם, והכול יהיה בסדר.
-
טיסה להודו דרך קטארואני דווקא לא מצליח להבין איך חברות ישראליות מצד אחד מטפטפות על "לקנות כחול-לבן", ומצד שני כל פעם מוצאות דרכים להוציא ממך כסף על כלום, בזמן שאצל ה"גויים" אתה מקבל את הכול בהרבה יותר זול, ועוד אומרים לך תודה עם חיוך. אגב, כל אחת מהחברות האלה (הישראליות) יימכרו אותך וכל "ערך" אפשרי, אם זה ישתלם להם.
-
טיסה להודו דרך קטארהאם אתה מומחה לתמחור טיסות ??
צא ובחן הגעה באל-על מישראל להודו אל מול החברה הקטארית.
חשב את שעות הטיסה (אל על מסביב מדינות עוינות אל מול קטאר שטסים דוך), את שיקולי האבטחה ותבדוק עד כמה "דופקים אותך".
מה גם שאם יקרה לך משהו חלילה, נסה להתקשר לאל-על או לקטארים ותראה מי יסדר לך מיד מקום הביתה.
ובכלל, זה לא שאני אומר "סעו באל על". בכלל לא.
אני רק אומר- אל תסעו עם הגרועים שבשונאי ישראל. אלו שממנים ישירות את חמאס (זה יהיה נכון כמה שלא תעצום עיניים).
אין לי בעיה עם הירדנים, האירופאים, הרוסים או כל חברה אחרת...
-
טיסה להודו דרך קטארידהידהדיה,
אתה בחו"ל ואולי לא יודע, אבל קטאר היא הממן והספונסר העיקרי של החמאס... רק בשל העובדה הזו לא צריך לטוס איתם וע"י כך לממן באופן עקיף את החמאס.
תחשוב על זה.
-
טיסה להודו דרך קטארתאי, אני אכן בחןל, אבל יודע לא פחות. רק לסבר את האוזן, לא יודע אם נתקלת בכתבה שהייתה לא מזמן על כך שחברת ביטוח הראל משכה את ההשקעות שלה מקטאר. והשאלה שאני שואל, מה פתאום חברה ישראלית משקיעה כסף בקטאר מלכתחילה? הרי התמיכה בחמאס היא לא מהיןם, ומדובר לא ב500$, אלא במאןת מיליוני $. ועוד דבר, אם תתחיל לבדוק לאן הכסף שלך הולך "בעקיפין", כולל קניה בחברות ישראליות, הדבר היחיד שתוכל לקנות אחרי זה זה מצות. תחשוב על זה.
-
טיסה להודו דרך קטארהאם את כל הטיסות שלך אתה קונה לפי אסטרטגיית ההשקעה של 'הראל' ??
לא הצלחתי להבין איך התגובה האחרונה מתקשרת לדיון. בכל מקרה, לא שכנענו אותך וזה בסדר. אני בטוח שהאנשים הרבים שקראו את הפוסט יחשבו היטב אם לקנות כרטיס של הקטארים בשביל חסכון של מאה דולר או קצת יותר.
ולמי שלא קלט- אל תסעו עם הקטארים. זה מממן את חמאס.
-
קטאר אירליינס = מימון לחמאס (?)טוב, אני אישית לא נוהג לעקוב אחרי החדשות אז אשמח אם תעזרו. איך בדיוק קטאר היא המממנת הראשית של החמאס ואיך בדיוק חברת התעופה שלהם קשורה לזה. אם אפשר לא סיסמאות אלא דוגמאות קונקרטיות.
טסתי עם הקטארים בעבר והיה מצוין. הדבר בהחלט יהווה שיקול באם לטוס או לא לטוס עימם גם בעתיד
-
קטאר אירליינס = מימון לחמאס (?)כתבתי תגובה על כך לפני איזה שבוע-שבועיים אבל השרשור נמחק.
אני גם לא הצלחתי למצוא מקור כלשהו שמציין את הקשר בין החברה הפרטית הנקראת קטאר איירווייס למימון חמאס.
כן יש תמיכה ומימון של ממשלת קטאר, אבל החברה הפרטית?
אם למישהו יש מידע מבוסס במקורות - אשמח לראות.
דווקא ההשוואה לאל-על טובה - כחברה פרטית, אני לא יודע אם יש להם קשר ישיר למכירות הנשק של ישראל למשטרים במיאנמר, אריתריאה, ומדינות אחרות שסביר להניח שרוב האנשים כאן לא מתלהבים מהמשטרים הללו.
-
טיסה להודו דרך קטאראת הכרטיס שלי ספציפית קניתי הרבה לפני הבלגן האחרון. ואכן, לא הבנת בכלל את מה שכתבתי, וגם זה בסדר (האמת היא שלא כ"כ, אבל נזרום איתך). אגב, הבדל במחירים בין כרטיס קטאר לאל על, למשל, היה 1000$ (או פי 3)
-
אגב, האם אתה לקוח של הראל?כי אם כן, הרי שעד עכשיו מימנת את הטרור של חמאס (בגלל ההשקעות שלהם, אם לא הבנת).
-
אגב, האם אתה לקוח של הראל?http://m.nrg.co.il/online/1/ART2/603/ 168.html
מעבר לזה חאלד משעל יושב בקטאר הוא בן חסות שמה ולא בכדי. יש עוד המון קשרים תתאמצו טיפה לחפש ותמצאו בשפע.
רועי- אל על היא חברה פרטית. קטאר איוויז אינה פרטית. היא בבעלות ממשלת קטאר שבחרה באופן גלוי ומודע לממן את חמאס.
-
אגב, האם אתה לקוח של הראל? -
אגב, האם אתה לקוח של הראל?ומה אתה מנסה להגיד בזה? שכספי הראל מימנו את חמאס? מעניין שעד עכשיו זה לא כ"כ הפריע להם.
-
טוב...הכתבה בכלכליסט אולי קצת סנסציונית, אבל מבירור מהיר באינטרנט ניתן ללמוד שאכן לקטאר יש חלק מסוים בהבערת המזרח התיכון, לא רק בישראל.
http://en.wikipedia.org/wiki/Israel%E2%80%93Qatar_relations
חברת התעופה הקטארית היא אכן בבעלות ממשלתית וטיסה דרכה הינה מתן כסף ישירות לממשלת קטאר, מה שבהחלט מעורר מחשבות בכל מה שנוגע לרצון לטוס איתם. אני בכל מקרה, לא אעשה את זה יותר.
-
אז נראה שהיא באמת בבעלות ממשלתית... -
טיסה להודו דרך קטארהיי היית שם לאחרונה ? יש לך קצת יותר מידע אולי? אנחנו מתכננים לעבור עצמאית את הגבול לירדן (בית שאן ) ולנסוע במונית לעמאן ....
-
טיסה להודו דרך קטארהייתי שם במרץ, כשהיה שקט בארץ. אבל את הדרך לעמאן עשיתי בטיסה מת"א, כך שלא הייתי בכלל בירדן. בקטאר, כאמור, לא הסתכלו לכיוון שלי בכלל. את ההמתנה לטיסות המשך עושים בטרמינל מעבר, שהוא נפרד מהטרמינל הראשי. רק הערה אחת (לא יודע אם זה משנה), אין לי חזות ישראלית. גם בהודו לא מזהים אוצי ככזה