ה-20% של Wizzair מבקר ברומניה
-
ושוב מגיע מבצע ה-20% התקופתי של וויז, אבל הפעם רק לטיסות לרומניה.
היום (שבת) ומחר בלבד.
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהלא הייתי ממהר לרכוש מהם טיסה במצב הנוכחי, יותר מדי ביטולים
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניההעברתי המידע לזוג חברים שמחפשים ברגע האחרון נופש במחיר שפוי. אז על הדרך לממאיה חסכו כמה עשרות יורו...

-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהתודה על המידע ! למרות הביטולים למספר יעדים בספטמבר וחזרתם בסוף מרץ של חלקם או רובם ע"פ מה שנאמר לי ע"י נציגת שרות אני ימשיך לטוס איתם ולהמליץ לאחרים לטוס עם חברה זו .
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהאם נפסיק לטוס איתם יבטלו עוד קווים הקוים לפולין בוטלו כי שמעתי מאנשים שהטיסות היו ריקות... הקו לפראג התחיל אחרי אפ וכנראה גם לא היה כלכלי.... הייתי מזמינה רק לחסוך עליות אך משריינת לינות עם אפשרויות ביטול...
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהכנפגע וויז אייר גם אני חושב כמוכם... אם נפסיק לטוס עוד קווים יבוטלו ואז החברה הלאומית "הזולה" שלנו תתחיל לגזור קופונים על חשבוננו...
למרות אי הנוחות, האכזבה וההלם מביטול הקווים מרגיש שוויז אייר פיצו אותי בצורה הוגנת- 20% נוספים לטיסה הבאה... שכבר מומשו מבחינתי...
בתקווה שיפתחו קווים נוספים... רובי
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהרוצה לנצל את המעמד להתייעצות אפ אל אל יולי 2015 210 דולר לבודפסט הלוך ושוב. ללא מזוודות. לוויז אין עוד מחירים. האם ויז שנה שעברה שפתחו מכירה לקיץ המחיר היה זהה לאפ? תודה מראש
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהבשני המקרים בהם אני הזמנתי כרטיסים בוויז (בקיץ טיול משפחתי לבודפשט במבצע 20%, בסתיו הקרוב חופשה זוגית בעיר במבצע 1+1) המחירים, בדיעבד, לא היו הזולים ביותר.
מחירים זולים מאלו שהזמנתי בהם, פגשתי בבדיקות מאוחרות יותר.
אז נכון שאם המחיר זול ומתאים כדאי להזמין, אבל אם מפספסים, זה כנראה לא נורא.
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?ברצינות אני שואלת....
אחרי כל ההתנהלות ההזויה הזו בימים האחרונים , ביטולים של הרגע האחרון והחזרים שונים ומשונים מישהו עוד חושב ברצינות להזמין אצלם כרטיס טיסה... ?
נראה לי כמו לשים את הכסף ואת התכניות על קרן הצבי. מפוקפק ביותר.
כבר היו חברות שביטלו קווים אבל לא מהרגע להרגע ותוך מציאת פתרונות חלופיים למזמינים.
אני נכון לעכשיו מוותרת.
איריס
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?איריס,
אני דווקא חושבת כמו רובי, אם נפסיק לטוס איתם, הם יברחו לנו ונשאר רק עם אל על והמחירים המופקעים שלה.
מסכימה שההתנהלות שלהם לגבינו לא תקינה ואף מזלזלת בלקוחותיה, יחד עם זאת הם עושים מה שטוב ורווחי לחברה.
גם אני בין הנפגעים (עדיין לא דיברתי איתם) ואם תהיה לי אפשרות להמיר את הכרטיסים למשהו אחר לתקופה אחרת, בהחלט אעשה זאת.
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?אני הייתי מזמינה איתם אם זה לא טיול כבד. אם אני רואה דיל מפתה במחיר, נראה לי משהו נחמד, נגיד סופ"ש - לא אכפת לי להמר. הרקורד שלהם בהחזרת כספים הוא בסדר (יכול להיות הפסד של הפרש שער אבל אני מוכנה לספוג את זה. באותה מידה יכול להיות גם רווח של הפרשי שער).
לטיול כזה שצריך לעבוד ולתכנן אותו, ולהזמין מקומות לינה שאולי לא כולם קל למצוא בגמיש, להזמין רכב, ובעיקר כאמור להשקיע אינסוף זמן תכנון, כאשר הכל בסימן שאלה - כרגע אין סיכוי שהייתי מזמינה.
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?בעלי חזר איתם בשבת לפני חודש המחיר של טיסה בשבת היה מאוד לא אטרקטיבי...הם יודעחם שאלעל לא טסה בשבת גם לא אפ....
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?בוקר טוב איריס,
הביטולים הם לא מהיום למחר , זה לא שהטיסה יום א' הקרוב
ומישהו קיבל הודעת ביטול היום .
הביטולים לעוד חודש כלומר יש זמן להתארגן , נכון זה ממש מרגיז
ואני מסכים עם כל אחד שנפגע, מכך צריך לחפש טיסות חלופיות
בחברות אחרות שמן הסתם יהיה יקר יותר מהמחיר ששילמו .
לגבי ההחזרים, בסופו של דבר נוסעים ע"פ מה שנכתב בפורומים
ממידע אישי שלהם קיבלו את מלוא הסכום ששילמו .
נכון שהם לא נותנים לך פתרון חלופי בדמות העברה לחברת תעופה
אחרת אבל עדיין הם מפצים אותך בדמות החזר כספי מלא
או הזזת תאריכים/יעדים או וואוצ'ר .
אז בסדר , לא נטוס וויזאיר יותר , נחליף עם UP של אלעל .
מי מבטיח לנו שבטיסה שלנו לבודפשט הטייסים של אלעל
לא יחלו לפתע ? וזה קרה לא פעם אחת ולמספר טייסים
באותו יום וכמעט באותן שעות שהטיסות שהיו אמורים להטיס בוטלו.
ולא שאלעל נתנה לנוסעים שלה חודש ימים להתארגן אלה
זה באמת היה מעכשיו לעכשיו כמו שנקרא ביטולים של הרגע האחרון .
זה לא להשים את הכסף והתוכניות על קרן הצבי להזמין אצלם כרטיס טיסה ?
שלא להזכיר את מחירי הטיסה המטורפים בזמן בו חברות תעופה
ביטלו הגעתן לבן גוריון והברירה היחידה הייתה אלעל , מחירים במאוד דולרים
כאשר החברה טענה שזה המחיר הרגיל כאשר מזמינים בשיא הקיץ ,
בסדר אלו המחירים אבל כאשר אזרחים ישראלים היו תקועים בנמלי תעופה
בחו"ל החברה יכלה לעשות מאמץ ולהוזיל את הטיסות ולא
להגיד שזו גזירה משמיים !
הנה מדינת ישראל הוציאה טיסות לישראל על חשבון כולנו
ואני שמח על כך ולכן לדעתי חברת אלעל יכלה לעשות יותר אם היא מתיימרת
להגיד לנו שהיא החברה הלאומית של ישראל שבמצבי חירום יש על מי לסמוך ,
אז לא , למכור למישהו טיסה במאוד דולרים כיוון אחד מאירופה זה
לא הוגן ולא ראוי ולא לאומי .
אולי כולנו נוותר ולא נטוס כלל , הרי גם רשות שדות התעופה סגרו
לנו את שמי הארץ לגמרי כאשר הייתה שביתה כללית .
לסיכום אני מסכים שוויזאיר יכלה לבצע את ביטולי הטיסות
בספטמבר באופן מעודן יותר , לתת למוקדי השרות מידע
עדכני יותר וכן לפרסם במיידית באתר החברה ,
יחד עם זאת , מניסיון של מספר לא קטן של טיסות איתם לבוקרשט
קלוז' נאפוקה , בודפשט וקטוביץ לדעתי ולדעת אחרים זו חברה טובה
אמינה ונותנת שרות טוב .
שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה

-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?פירסמתי את המידע כשירות לחברי הפורום - כל אחד יפעל ע"פ שיקול דעתו. גם אני כעסתי עליהם והתלבטתי אם "לפרסם" אותם כאן, והחלטתי שכן, בין השאר גם כי אני מאמינה בהמשך תחרות חופשית ושלא נירה לעצמנו ברגל עם הבידוד הזה, למרות שאני רותחת מיחס העולם לישראל בימים אלה....
ולגבי השימוש בוויז - אישית אני בדיעה של ענתת: הייתי קונה מהם כרטיסים לגיחה קלילה זוגית לחו"ל, אם היה יעד רלוונטי מבחינתי (דווקא רציתי פראג...), כזו שלא אסון אם היתה מתבטלת - בטח לא טיול משפחתי מורכב, ארוך ויקר.
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?היי ענבל ,
אני לא חושב שהסיבה שהמחיר חזרה מבודפשט לתל אביב בשבת גבוהה בגלל
שוויזאיר יודעים שאלעל לא טסה בשבת .
אני יודע למשל שסוכני נסיעות קונים את הטיסות הזולות אולי
מה שנותר אלו הכרטיסים היקרים יותר .
מהו המחיר שבעלך שילם בחזור ?
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדשיתבהר המצב שלהם (וגם לא סופש קטן ונחמד כי סופש כזה הוא גם סוג של חלום קטן ונחמד שצובע את חיינו ואם הוא לא מתקיים בסוף ישנה אכזבה-בידיוק כמו שקרתה לי עכשיו-ולא בא לי לחזור על זה)
מצד שני, רוצה שאחרים יזמינו דרכה(ולא כי אני רוצה ברעתם!) כדי שהחברה תשרוד ותמשיך להטיס אותנו מכאן לעוד יעדים ובזול...
אז אני שמחה שrubit נוסע ומאחלת לו נסיעה טובה אך עם זאת אני עצמי אמנע מקנייה מהם עד להודעה חדשה...
בקיצור, יש פער בין המיקרו למקרו….ומקווה שהrubit'ים ינצחו את הקיפודים..
-
יש לכם עוד אומץ להזמין דרכם ?איריס,נכון שמאוד כואב ומקומם לבטל חופשה אבל אם מסתכלים ברצינות,נכון לכרגע,מבלי להתייחס לכל רעש וצלצולים של אשכול וופי ידידנו, נכון שבוטלו קוים,לא מהרגע לרגע,מספטמבר,מ6.8 זה עוד 3 שבועות-לא עוזר למי שתכנן חופשה חודשים מראש.נכון!
כן ניתנה אפשרות לשינוי או החזר.החזר כספי מגיע למבטלים לא בסכום אחד כי יש סיבה לכך.וחברה גדולה אינו יכולה להוציא זיכוי מיידי מהרגע להרגע.
ברור שעל הזיכוי יש מאשררים ולכן התקנון תוך 7 ימים.
כל זה בתנאי שאין לחברה בעיית תזרים והיא יכולה לשחק ברווחיה להעבירם בין הענפים/קוים ,כך שלא תתרסק במאזן.
לא מתוכננת לי עכשיו אפשרות לצאת אפילו לסופ"ש,לצערי.אחרת כן,רומניה היתה בתכנון.
ובמצבינו אם חלילה עוד הסלמה וביטולים נוספים,אז גם לא יעזור כרטיס ב600 דולר... וכמה שביתות היו בלאומית שלנו...ובאלגנים עד שמי שנפגע הסתדר...
רק מחשבות חיוביות .
אליאטליה, אחרי שביטלו טיסות ליומיים כמו רובן...אחרי הרבה צעקות,כן צעקות בשפת האם האיטלקית ,נתנו אישור לשנות תאריך ללא תוספת מחיר.אחרת לחברה שלי 3 כרטיסים היו הולכים ל...אפילו לא ענו מתי.תהיו בקשר...שבו על מזוודות.
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדשבת שלום קיפודה ,
אני מבין בהחלט את ההרגשה שלך .
זה לא קל לחוות אכזבה מצד אחד ולטוס שוב עם אותה
חברה שאכזבה אותך תוך זמן קצר כאשר הערפל עדיין לא התפוגג .
גם אני חושב שעדיין כדאי לכולנו לחזק את החברה , כאשר
החברה באמת פתחה בפנינו שמיים פתוחים ולא סתם הבטחות באוויר .
אני מאמין שהחברה לא תיסוג מטיסות לתל אביב מפני ששוק התעופה
הישראלי צמא לטיסות זולות .
מאחל לכולנו סופ"ש נעים ותקווה שלארץ יגיעו עוד ועוד חברות LOWCOST
לטובת כולם .

-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדאליך, איריס
רק לספר לך שאוסי היקרה שלנו רכשה טיסה לברלין עם לופטהאנזה הגדולה. יומיים לפני הודיעו לה שהטיסה מבוטלת. הוצע לה קונקשן דרך טורקיה עם המתנה של 8 שעות, אחרי דין ודברים נמצאה טיסה ישירה של אייר ברלין בשעה 4 לפנות בוקר. אחר כך הטיסה זזה לשלוש לפנות בוקר. אתמול הודיעו שהטיסה הזאת גם מבוטלת. אחרי פניות לכל העולם ואשתו הגיעו בסופו של דבר לנתבג שם נאמר שההזמנה שלהם לא קיימת. כל זה כאמור באמצע הלילה עם שלושה ילדים. כמו שאת מבינה אוסי לא תטוס בזמן הקרוב עם לופטהאנזה. למה אני מספרת את זה (באישור אוסי שעדיין ממתינה לחדר במלון בברלין) כי בסך הכול WIZZ התנהלו בסדר גמור עם הלקוחות, החזירו כסף או נתנו זיכוי של 120% לטיסה חלופית. אישית לא אפסול אותם על סמך מה שקרה. בסך הכול הם נתנו לנו אופציה להגיע לאירופה תמורת 50 יורו, הטיסות שלהם היו מצוינות ואפילו הסנדוויצ'ים לא רעים
. אלונה
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדלי רק חבל על הטרטור של אוסי ומשפחתה . מקווה שכבר מצאו דרך להגיע לברלין .
תמיד יכולות להיות תקלות נקודתיות כמו טיסה מסויימת שמבוטלת . הנוסעים עליה ודאי לא יהיו מרוצים.
אני לא נפגעתי בסיבוב הזה מוייז אבל יש לי קצת נסיון חיים וגם זכרון לא קצר -
לא זכורה לי חברה בארץ שבטלה קוים שלמים בהתראה של 3 שבועות כי לא היו כדאיים אמרה תודה ושלום .
זה מאד מאד לא מקובל בענף . בדכ חורקים שיניים וטסים לפחות את הטיסות שהתחייבו אליהם . או מעבירים הכל למפעיל אחר - גם זה כבר קרה.
התנהגות כזו היא חריגה ונראית לא רצינית . כל אחד שיעשה את החשבון שלו . אני לא השתכנעתי והלוואי ואתבדה והחברה תמשיך לפעול בהצלחה . אני אהיה הראשונה להודות שטעיתי . בינתיים , לא לא לא ...