ה-20% של Wizzair מבקר ברומניה
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדאיריס- ביטלו גם ביטלו.... ישראייר ביטלה לנו (וגם לרחל לבון) בשנת 2010 טיסה לדוברובניק פחות מחודש לפני הטיסה בטענה שלא הצליחו למכור מספיק מקומות על בקו. כשביקשתי פיצוי מנהלת שירות הלקוחות אמרה "תגיד תודה שלא ביטלנו לך יום לפני כיוון שעל פי החוזה יש לנו אפשרות לעשות זאת..." אחרי התנהלות כזאת כמובן שישראייר מחוקה מבחינתי גם אם יציעו טיסות בחינם...
קיפודה- מצטרף לתפילתך

רובי
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדמבאס ומרגיז שמבטלים לך טיסה. זו הרגשה שאי אפשר לתקן גם לא בתוספת 20% וואוצ'ר לטיסה הבאה.
אם וויזאיר יבטלו באופן מלא את לוח הטיסות לישראל אז גם אלו שמעולם לא טסו עמם יפסידו.
בלפני חצי שנה אלעל מכרו טיסה לבוקרשט ב-98$, אתם קוראים נכון חסידי החברות הסדירות בכלל והמוביל הלאומי בפרט.
וויזאייר גרמה לאלעל להוריד מחירים, אז גם אתם שלא מחליפים את המוביל הלאומי נהנתם באופן עקיף מחברה שמעולם לא חשבתם לטוס עמה ולמעשה נהנתם באופן ישיר מתחרות בריאה.
אין ואקום, טיסות שבוטלו יגרמו לפחות תחרות ולעליית מחיר אצל חברה מתחרה. הטיסות של אפ רשמו עליות בימים האחרונים בגלל שאנשים מיהרו לקנות עקב אי הודאות.
ככל שיתווספו קווים וטיסות, המחירים ירדו והחברות תלחמנה עלינו הלקוחות, בהורדת מחיר ועבודה במתח רווחים נמוך יותר.
בשולי הדברים אציין שגם בטיסות הלואו קואסט של וויזאיר מצאתי נוסעים ששילמו מחיר רגיל דרך סוכן. אני טסתי ב-39.99 ושתי נוסעות לידי קנו מסוכן במחיר מציאה של 279$.
המצחיק הוא שבסוכנות (הם שמור) "שכחו" לקנות להן מזוודה, הן שילמו במקום 50 יורו (הדיילת הייתה נחמדה ולא רצתה לקרוע אותן) עם הבטחה מהסוכנות שהן תקבלנה זיכוי.
אל תמהרו להספיד את וויזאיר, הטעם המר של הביטולים ישכח במהרה ב-19.99 הבא.
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדצהריים טובים אלונה ,
מסכנה אוסי איזה טירטור

לאחר שנאמר להם שההזמנה לא קיימת ,עם איזו חברה היא לבסוף טסה ?
האם לופטהנזה דאגה לטיסה החלופית או שהיא נאלצה לשלם מכיסה הפרטי ?
אני ממש לא אוהב את העליהום שעושים כעת על וויזאיר , יש לי הרגשה משום
מה שמה שנכתב בפורום אירופה מריח לא טוב .
מה שכתבת כעת מוכיח שהנה חברה גדולה ורצינית מטרטרת
את הנוסעים שלה מבלי לתת להם מענה .
אני לא חוסך מילים על וויזאיר שלא טוב לי אני אומר , טסתי איתם
לא מעט פעמים ואני עדיין אמשיך לטוס איתם .
לגבי הסנוויצ'ים ... ובכן ... לא ממש התלהבתי באופן אישי

אבל אם כבר קניתי אז זה היה את העסקית , סנוויץ + שתייה + חטיף

ולגבי המחירים ... אנשים לא חלמו אפילו על לטוס הלוך ושוב ב- 39.98 אירו
זה כלל לא נתפס, אני עדיין מנסה לשכנע שתי נשים מרומניה לטוס
לקלוז' ישירות במקום בקונקשיין עם טארום ועדיין הן סקפטיות

-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדמסכים בהחלט ! וויזאיר גרמה לטארום ולאלעל לעשות שפגאט

לא ידעו מאיפה זה בא להם והיו חייבים לנסות ולהתיישר .
אנשים גם משום מה לא מזכירים את "המחלה" הפתאומית שצצה
לה לפעמים אצל הטייסים של הלאומית.
אז אני מציע לכל המספידים וכל אלו שצצו כמו פטריות אחרי הגשם
וכמובן שיעלמו בקרוב לרדת מהעץ הגבוהה.
ושתהיה לכולנו חופשה נעימה

ושהשקט והשלווה יחזרו למחוזותיינו כי תמיד היה כך

-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדשלום לכם חברים אני כמו איריס מריח לי לא טוב האקט הזה של וויז אייר. עד שלא אראה את ההחזרה בגין הביטול בחזרה במלואו ולא חלקי כפי שקיבלתי בהודעה למייל אני בטוח חושדת שהם במצב כלכלי לא מזהיר. הטענה שהציגה סיפקה עקב המצב הבטחוני בארץ אני מפקפקת בה כי גם אם נאמר שיש ירידת מה ביציאות ישראלים מהארץ כעת הרי בתקופת החגים כל עם ישראל על גלגלים. הייתי מבינה החלטה שהיתה מגבילה בזמן קצוב עד החגים ולאחר החגים אבל בצורה כה גורפת אני חוששת שזו בעיה כלכלית. אהיה יותר חכמה אחרי שנראה שהם עומדים בהתחייבותם להחזיר כל הסכום שלא כך הוא. כפי שרובי זוכר נכון ישראירי אכן ביטלה לי את הטיסה הלוך דוברובניק 3 שבועות לפני הטיסה. למזלי הם הסכימו לרכוש עבורי טיסה חלופית שאני טרחתי לחפש שהיתה בעצם גבוהה יותר מכל עלות הטיסה ששילמתי לישראייר הלוך חזור. עכשיו אני נוכחת כי לעומת וויז הם היו זהב. אישית לא מתקרבת לאף אחת מהחברות יותר. ליבי ליבי לאוסי שחוותה כזה אירוע מתסכל.
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהכשטסתי לקטוביץ' גם בנלוך וגם בחזור המטוס היה מלא כמעט לחלוטין (במאי), והבנתי מאיש עסקים שטס בקו הזה באופן קבוע שזה רוב הזמן ככה, אפילו בחורף לא ריק.
-
ה-20% של Wizzair מבקר ברומניהכמה שזה ישמע מוזר, הקו לקאטוביץ אכן היה די מלא. בעיקר בצעירים שמחפשים להגיע ליעדי מערב אירופה היקרים בחצי מחיר, כמו לונדון למשל.
לגבי ההחזר הכספי, אז כבר יש דיווחים שהתקבלו הסכומים במלואם, כלומר מחיר הטיסה + העמלות והמסים.
רחל,
אני מבין לליבך, זה אכן מתסכל, אולם אם חברות כמו וויזאר ואיזיג'ט לא יהיו שחקנים במגרש, אנחנו נשלם בעתיד הרבה יותר. ניתן לראות זאת היטב בקווים שבהם יש מונופול (מדריד, ציריך ועוד), פשוט לא ניתן כיום להשיג כרטיס לטיסה ישירה במחיר שפוי.
מקווה שיסתדר לכם, תטוסו לחופשה שלכם והכל יהיה בסדר.
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדערב טוב רחל ,
אני מאמין שוויזאיר תחזיר לך את מלוא הסכום ששילמת

ממש לא נעים הנושא הזה ואני מבין את ההרגשה .
אני מקווה שוויזאיר תחזור לטוס בסוף מרץ ליעדים שהיא
ביטלה ואף תוסיף יעדים חדשים , שוק טיסות ה- LOWCOST מאוד
מצליח והנוסעים מצביעים ברגליים .
אני מאחל לך ולכולם שבוע נפלא

דודו
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדכרגע הזמנתי כרטיסים איתה
לא רוצה לשלם יותר לUP
רק צריך להחליט לאן נוסעים מבודפשט
אחרי מלחמה (אני מדרום ) מגיעה חופש
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדמישל, שתהיה לך חופשה נפלאה, והיא לבטח תהיה נפלאה.
ושיהיה לכם שקט ושלווה שם בדרום.
אלונה
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדהיי,
חופשה מהנה,וודאי תמצאי לאן להמשיך,מקסימום לטבילה באגם חיווז.
כמו ש"המעצבנת" מעבודה שלי עשתה וחזרה חלקה...ומאושרת

תכננתי כל כך אבל לא יכולה עד אמצע ספטמבר ואז ראש השנה ונראה לי קר כבר לאגם...
-
יש כאן פרדוקס כי אני לא רוצה להזמין איתם עדהי אמוש
אני הזמני לספטמבר . בדיוק לפני ראש השנה
כי ילדה בת 9 אמרה "רוצה חו"ל
מה לעשות -חופשת קיץ עברה בלעדינו
תודה בנות יקרות -אלונה ואמוש !!!!!!!!!
-
לבי אתך מישלאשר על כן גם אני הזמנתי בקוויקי לספטמבר, במחיר שקניתי שווה לעבור ביקורת דרכונים, לקנות ראקיה טובה בסופיה ולחזור חזרה.

שיהיה לכם שקט ורגוע

וינה הולכת לא רע עם בודפשט

סתם רעיון...