טיסה דרך ירדן באוקטובר
-
שלום, קראתי תגובות מאוד לא נעימות בקשר לרויאל ג'ורדניאן בזמן המבצע וביטולי הטיסות, כאשר נטען כי לישראלים לא ניתנה טיסה חלופית בין עמאן לישראל ואף היחס היה מחפיר.
על מנת לשקול מה לעשות עם הכרטיסים שלי (7 באוק'-יש עוד זמן), האם מישהו יודע מה קורה עכשיו ? יש שינוי ? האם המצב חזר לקדמותו ? אשמח לשמוע ממישהו שיודע.
-
טיסה דרך ירדן באוקטוברלמיטב ידיעתי המצב כרגע לא השתנה ועדיין יש הרבה מאוד בעיות עם החברה הירדנית
-
טיסה דרך ירדן באוקטובר -
טיסה דרך ירדן באוקטובריש לך אפשרות ביטול וקבלת החזר כספי מלא?
המשוואה פשוטה. טיסה עם חברות התעופה של ירדן/קטאר/טורקיה = מימון לחמאס וארגוני טרור אחרים הפועלים נגד ישראל. -
טיסה דרך ירדן באוקטוברגם לי יש טיסה באוקטובר עם הרואיל ב2.10 וגם אני נמצאת באותו המצב. לפי מה שהבנתי ומצאתי באינטרנט כתוב שלא ברור מתי יחזרו הטיסות לישראל הם טוענים שזה נובע מ"בעיות ביטוח" ולא קשור עלק למצב הביטחוני=\. בנוסף לזה קראתי שחבורה של 20 עובדי עיריית ת"א הם דאגו כמובן לעלות לטיסה של ארקיע, מה בנוגע לאנשים אחרים? קראתי שלאנשים פשוטים כמובן הם אמרו להסתדר לבד, אם את רוצה אני יכולה לעלות את הכתבה. בנוסף הם הציעו להם או לקחת מונית ולשלם עליה לבד ולא ברור אם יקבלו החזר כספי או להבדיל לנסוע באוטובוס לבד מעמאן לת"א שאגב מחייב הוצאת ויזה שלפי מה שכתוב עולה 60 דולר לאדם ואז את מתחייבת שאין לך בעיות עם הרואיל=\. עם אל על אין לי שום רצון בעולם לטוס בנוסף לזה שהם לא טסים בתאריכים שאנחנו אמורים או שגובים 1900 דולר לכרטיס=\. אמרו לי תחכי ותראי מה הולך כי בחודש וחצי הכל יכול להשתנות. חשוב לי לציין שכבר הזמנתי טיסת פנים אחת ומלון ללילה הראשון בתקווה לטוב כרגע לא מזמינה למרות שמאוד רוצה ואם לא היה את המצב הזה כבר מזמן הייתי מזמינה את שאר הטיסות פנים. קיצר אני מאוד אשמח אם תעדכני אותי מה אתם החלטתם אפילו בפרטי. תודה:]
-
טיסה דרך ירדן באוקטוברכרטיס הטיסה בקו ת"א - בנגקוק - ת"א עולה בערך כ - 1000 - 1300 דולר.
מעולם לא ראיתי מחיר של 1900 דולר! והאמיני לי, אני מסתכל על המחירים כמעט על בסיס יומי "בשביל הספורט".
שוב, המשוואה פשוטה - טיסה עם חברות התעופה של ירדן/קטאר/טורקיה = מימון לחמאס וארגוני טרור אחרים הפועלים נגד ישראל.
לא רוצים לטוס על אל על, יש אפשרויות אחרות (פינים, אוקראינים, אוזבקים וכו'). אין צורך לממן ארגוני טרור.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם.. -
לא ברור מה הסיפור שלהם..נתנו לנו מלון בשדה התעופה ונתנו לנו בחירה בין נסיעה למעבר הגבול בבית שאן לבין השארות לילה נוסף וטיסה בארקיע, אנחנו בחרנו לנסוע לבית שאן. יש צורך בהוצאת ויזה. היחס אלינו היה טוב ובהחלט לא אמרו לנו שזו בעיה שלנו. לא, אנחנו לא מעירית תל אביב.....עם זאת, המזוודות שלנו לא הגיעו עדיין. בגדול זו התנהלות לא תקינה של החברה מכיון שהיא יכולה להעזר בחברות אחרות הן לגבי הנוסעים והן לגבי המזוודות התקועות.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..אני הייתי אמור לטוס עם הירדים בסוף החודש הזה התקשרנו לנציגה באיסתא היא התקשרה לנציגה שמתעסקת עם החברה הירדנית והחזירו לנו את כל הכסף של הטיסה ללא דמי ביטול!
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..יש לנו טיסה עוד יומיים מבנגקוק. הדבר המכעיס שהם גבו השבוע עוד 150$ על הקדמת הטיסה.
האם בטוח אפשר לחזור עם טיסת ארקיע?
דורון
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןלא ברור לי על מה חייבו אותך בתוספת של 150$.
אם אתה ביקשת לשנות את הכרטיס (להקדים) אז
מקובל לשלם דמי שינוי בהתאם לסוג הכרטיס שלך.
אם מיוזמתם שונה מועד החזרה , מדוע לחייב אותך?
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןגם לי יש טיסה באוקטובר דרך רויאל....איך אינני מבין על איזה הסעה אתם מדברים שצריך לקחת לשדה התעופה...הטיסה שלי היא של רויאל שיוצאת מנתבג לעמאן ומ-עמאן לבנגקוק וכך גם חזרה... אלא אם יש שינויים
אשמח לתיקונכם...או עצתם...הבעייה שלי היא שכבר סגרתי את כל הטיסות הפנימיות + כל בתי המלון בטיול כך שיהיה מאוד בעייתי לבטל את הטיסה... השאלה האם זה כ"כ קריטי?
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןאולי באמת לא היה ברור? כרגע אין טיסות מנתבג לעמאן, אתה צריך איכשהו להגיע לעמאן כדי לטוס משם הלאה....אבל יכול להיות שעד אוקטובר הם יועילו בטובם להחזיר את הטיסות.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןאין טיסות של הרויאל !!!! אבל כן יש ארקיע לעמאן !
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןתודה על התגובות!!!
השאלה שנשאלת: האם באופן אוטומטי ארקיע מבצע את הטיסה שלנו לעמאן במקום רויאל? מי דואג להודיע לנו? האם זה חלק מהכרטיס שכבר שולם????
-
בהצלחהבאתר של ארקיע אין בכלל טיסות לעמאן, כשהיינו בעמאן אמרו לנו שארקיע מגיע ריק מתל אביב ומטרתו להסיע נוסעים שתקועים בעמאן לארץ, כך שממש כדאי לכם לבדוק מה מתוכנן עבורכם. (לא שיהיה לכם קל להשיג את משרדי רויאל בימים אלו....).
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןיש טיסה סדירה של ארקיע בקו תל אביב - עמאן .
אתה קניתה כרטיס טיסה של רויאל וכרגע אין טיסות של רויאל בין עמאן לתל אביב .
אתה צריך לבדוק מול חברת רויאל מה אתה עושה ! כי לא בטוח שיהיה מקום על טיסה של ארקיע כי היא עובדת בשיתוף פעולה עם הקטארים
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןהמון תודה על התגובות!!!
מישהו יודע את המספר טלפון של רויאל גורדינאן???
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןרויאל ג'ורדניאן אייר ליין
קוייפמן 2 קומה 6, תל אביב טלפונים: 074-7506666
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןתודה רבה על התגובות והעזרה!!!!