טיסה דרך ירדן באוקטובר
-
טיסה דרך ירדן באוקטוברהחלטנו לא לקחת סיכונים, בררתי עם נציג איסתא שדרכם הזמנו את הכרטיסים וניתן לבטל את הכרטיס עם קנס של 105$ לאדם. עוד לא ביטלתי אבל מחר אבטל. קראתי למטה שמישהו הצליח להוציא מהם את הביטול ללא עלות, אני אנסה להתעקש על כך מחר עם איסתא שוב.
במקביל, מכיוון שכבר הזמנתי את כל טיסות הפנים + מלונות וחשוב לנו לטוס בסוכות כשחופש, מצאתי טיסה של אל על בדיוק באותם תאריכים ואותן שעות. אמנם יקר יותר, כ-200 דולר סה"כ לשני אנשים אבל שווה לי את השקט הנפשי. מי יודע מה עוד מצפה לנו בעתיד הקרוב ולא הייתי רוצה לטוס עם הירדנים במצב כזה, גם מבחינת הבלגן בטיסות וגם מבחינה בטחונית כרגע אני לא סומכת עליהם.
תודה לכולם על המידע.
למתעניינים, הבנתי שקשה להשיג את רויאל בת"א בימים אלו, אפילו לסוכנת נסיעות היה קשה.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..למס' 9 - אפשר לדעת מי נציג איסתא שטיפל לך בביטול ? יש לך מידע כלשהו שיכול לעזור לי לבטל ללא קנס ?
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..גם אני טס בסוכות ועתיד כרגע לטוס עם רויאל...רק תוכלי להגיד לי איפה ראית טיסה של אלעל " רק " ב-200 דולר הפרש לזוג?
-
טיסה דרך ירדן באוקטוברתוכלי לעדכן בבקשה אם קיבלת את כל ההחזר הכספי או שנאלצת לשלם דמי ביטול? בתאריך שאנחנו טסים זה 1500 דולר עם אל על! כאשר על הגורדניאן שילמנו "רק" 1008 דולר לכרטיס. אגב אנחנו סגרנו דרך אופיר טורס ולא דרך איסתא. אני מתחילה לחפש אופציות אחרות אבל עדיין בתקווה שתוך כמה ימים הכל יסתדר למרות שבינתיים זה לא קורה=\. בבקשה תעדכני אותי:]
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..קניתי כרטיסים של אל-על דרך חברת סיגנל טורס, אתמול היה להם מחיר הכי זול לכרטיס של אל-על. בחברות אחרות רצו בערך 1530$ לאדם ובטיסה הספציפית שלי בסיגנל יצא 1455$. נכון, זה לא זול אבל גם רויאל לא עלה לי זול כי הטיסה שלי בסוכות ולצערי אני לא גמישה בתאריכים. מי שהזמין כרטיסים מזמן ובזול כרגע ההפרש במחיר יהיה די גדול, אבל אם אתם גמישים ניתן למצוא כרטיסים מוזלים יותר, למשל ב-11 לאוקטובר עד 28, באל-על הכרטיס ממש זול. פשוט תשחקו עם התאריכים.
דיברתי היום עם איסתא ולאחר בדיקות מול רויאל ג'ורדניאן, הם לא מוכנים לוותר על דמי הביטול מכיוון , מבחינתם אין עדיין ביטול או שינויים לטיסות באוקטובר, זה רחוק מידי ומי שכן מקבל זה אלו שהטיסה שלהם ממש קרובה -יום-יומיים (שזה סיכון גדול). הבנתי מהנציג שהרבה נוסעים ביטלו ושילמו קנס וחלק ממשיכים להתווכח איתם ולא ידוע מה ייצא מזה. אני משלמת קנס של 210$ לשניים ובנוסף יצאתי בנזק של כמעט 200$ להוסיף לכרטיס של אל-על אבל החלטנו שזה שווה כדי לא להרוס את הטיול.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..ניתן ליצור קשר גם עם easygo, איתם יצרתי קשר בתחילה ומסתבר שהם חברת בת של סיגנל טורס וחזרו אליי מסיגנל טורס רחובות ודרכם סגרתי טיסה
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..הנציגה שביטלה לנו היא בסניף שדרכה הזמנו תהזמנה
הם פשוט לא נתנו לנו חלופה אלא אמרה שהיא מחזירה את כל הכסף
ובאותו רגע הזמנתי טיסה דרך אל על לאותם תאריכים ופשוט הכסף מהחברה הירדינת עובר לאל על ככה יוצא שכל הכסף חזר אליי
תגידי שאת לא מוכנה לשלם קנס בשום פנים ובאופן ואני מאמין שיחזירו לך את כל הכסף -
לא ברור מה הסיפור שלהם..למתי הטיסה שלכם ? שלנו לאוקטובר והם ממש עושים בעיות
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..הטיסה ל26 לחודש הזה
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..וואו איזה סרט רע=\. אנחנו גם הזמנו כבר טיסת פנים לאוקטובר וגגם מלון ראשון... וכולם אומרים לי להירגע כי עד אוקטובר יש עוד מלא זמן ודברים יכולים להשתנות. אבל בינתיים ממה שאני רואה ואני בודקת כל יום הדברים לא משתנים להפך ניהיה גרוע יותר=\. טורקיש ביטלה שתי טיסות שבועיות איבדה מזוודות של נוסעים ועוד ועוד. אבל מצד שני באמת עד אוקטובר יש עוד מלא זמן, השאלה אם נגיד והם לא יטוסו באוקטובר האם יהיה מסוכן לעבור את הגבול יבשתי =\. אוף איזה סרט...
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לצערי גם אנחנו צפויים לטוס עם רויאל ב-24/9 להבנתי מחברת איסתא כרגע הבעיה היחידה זה עם הטיסה חזרה עמאן-תל אביב לחודש אוגוסט...
השאלה האם מישהו עשה את החזרה האוטובוס עד כמה זה נורא?
אנחנו 7 נפשות (בניהם תינוקת בת שנה וילד בן כמעט 4)
אני בלחץ מעניין שהמזוודות לא יגיעו לתאילנד, כפי שרשמו קודמיי, יש לי טיסת המשך באותו יום לצאנג מאי, ואני ממש בלחץ שהמזוודות לא יגיעו
למי שטס עם רויאל האם הם באמת "מאבדים" את המזווודת בדרך? והאם בדרך כלל זה קורה בטיסת הלוך או חזור?
לפי איסתא רק בתחילת ספטמבר יהיו תשובות בנוגע לאותו חודש ובמידה ויהיה שינוי יהיה ניתן לבטל בעמלה נמוכה.
תודה
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..היי נעמה, גם אנחנו באותו סיפור ואותה טיסה 24.9..
לגבי המזוודות אני הבנתי שיש בעיה רק לטורקיש, לא שמעתי משהו על ג'רדניאן...
מאיפה שמעת שאין בעיה עם טיסת ההלוך לעמאן?
תודה
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..התקשרתי שוב לאיסתא לבירור חוזר ולטענתם בחוזה שלהם מול רויאל לכל בעיה שיש לרויאל בהוצאת טיסה הם מחוייבים לתת פיתרון, לכן בטיסת חזור מבחינתם אוטובוס זה גם חלק מהפתרון.. נשאלה השאלה בנוגע לטיסה תל אביב-עמאן, נאמר לי ע"י נציגה באיסתא שרויאל מפעילה טיסות של ארקיע ואל על מתל אביב לעמאן חד משמעית.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..תודה רבה!
מאוד משמח לשמוע, אבל ה24.9 זה ערב חג ואני לא בטוחה כמה אל על וארקיע יתנו מענה..
מקוה שהנושא יפתר במהרה
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..כן, אני יודעת

ערב חג או לא, פתרון הם חייבים לתת..., יהיה בסדר

-
לא ברור מה הסיפור שלהם..מעולה ומעודד, נתראה בטיסה

-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןרן מתי הטיסה שלך באוקטובר? ואני אשמח אם תוכל לעדכן לאחר השיחה מול הרויאל מה נאמר לך? בנוסף ממה שקראתי בחדשות הבנתי שיש בעיה גם עם המזוודות כי גם אלו שמועברים בארקיע שזה אגב חלק בלבד מהטסים לפי מה שהבנתי התא מטען של ארקיע קטן ולא מכיל את כל המזוודות מה שגורם לעיכוב גדול בהספקת הציוד.
-
לא ברור מה הסיפור שלהם..לדורוןהטיסה שלי ב-06/10 ... רויאל לא מוכנים להחזיר את הכסף כי לטענת " עד אוקטובר הטיסות יחזרו..." הבעייה שלי שאלעל העלו היום את המחירים והטיסה לאותו תאריך יוצאת 1650 דולר לאדם כשהטיסה ברויאל עלתה 1075...זה פער הזוי! יכול מאוד להיות שאדחה בכמה ימים את החזרה וזה "מוזיל" לי את הטיסה ל-1535 דולר....עדיין, הפערים הזויים לחלוטין וגם אני לא בדיוק יודע אם כדאי לשלם ולטוס שקט או להמתין...
איך בדיוק הצלחתם לבטל את דמי הביטול מול רויאל? אני סגרתי דרך סוכן והוא גם טוען שיהיה בלתי אפשרי לבטל ללא דמי ביטול...
-
לגמרי לא במקרה ניגשתי השבוע למשרדי R.J. בת"א.אומנם הסיפור שלי שונה וגם עליו לא קיבלתי תשובה, מדובר בטיסה שנודע לי שבוטלה רק לאחר שהגעתי לשדה התעופה ולא הוצע לי שום פיתרון חליפי, גם לא ברור מה יעלה בגורל הכסף, שאלתי גם לגבי טיסות עתידיות כי השאלה הזו עלתה במקומות רבים.
ההזמנה שלי הייתה אינטרנטית.
התשובה שקיבלתי מקוממת אבל מול החברה עצמה, לא מול הנציגות בישראל.
הנציגות מקבלת הודעה מהחברה על ביטול טיסות רק 24-48 שעות לפני זמן הטיסה. מבחינת החברה כל ביטול שנעשה ע"י הלקוח לפני הודעת החברה היא על אחריות הלקוח. ידי הנציגות כבולות בנושא.
הנציגות לטענתה פועלת למצוא פתרון לכל נוסע שטיסתו בוטלה, לא ידוע לי עד כמה זה נכון.
לנושא אי מענה לטלפונים התשובה הייתה שהם עמוסים, בפועל ראיתי עובדים מתגודדים במסדרונות וטלפונים מצלצלים שלא עונים להם.
לנושא פיצוי למי שנאלץ לבטל מלון, טיסת פנים וכד' שהזמין ונפגע מכך כספית בכלל לא קיבלתי תשובה.
ההתרשמות האישית שלי וחשוב להדגיש שמדובר בהתרשמות בלבד היא שהעובדים שם חרדים לעתידם לא פחות מאשר לגורל הנוסעים שטיסותיהם יתבטלו.
-
חבל שכך מתנהלת חברה רצינית