טיסה דרך ירדן באוקטובר
-
יש דרך להוזיל כרטיס של אלעללגילאים 12-32 כרטיסים יותר זולים, בחיפוש באתר אלעל תבחרו לא מבוגר, אלא צעיר. תבדקו
-
יש דרך להוזיל כרטיס של אלעלואגב מחירים של אלעל יורדים ועולים כמה פעמים ביום (לפחות סביב התאריכים שהזמנתי 07/10-07/11), לכן תעקבו כמה ימים אחרי המחירים וברגע שיורד הכי נמוך תפסו ישר.
וגם אם אתם קונים כמה כרטיסים תבצעו חיפוש עבור כרטיס אחד ובשלב שני של בחירת מחלקה ושעת הטיסה אתם יכולים לראות כמה מקומות נשארו במחיר זה, אם זה פחות ממה שאתם רוצים, פשוט תפצלו הזמנות, כך לפחות עבור חלק מכרטיסים תשלמו פחות.
-
ענה לי נציג של RJ!היי לכולם,
לאחר מספר ניסיונות לא מבוטל, הצלחתי להשיג מענה אנושי!
הנציג שעמו שוחחתי היה כנה ואמר את מה שכולנו יודעים, שהביטולים הם אכן 24-48 שעות לפני מועד הטיסה. הנציג אמר שRJ דואגים לנוסעים להגעה לעמאן, אבל לא תמיד בדרכים נוחות, כיוון שזה בהתאם לתפוסה של אל-על וארקיע, למשל הוא סיפר על טיסת אל-על ללרנקה, משם לעמאן ומשם לבנגקוק, או לחילופין שינוי יום הטיסה (יום לפני/אחרי המועד המתוכנן)..
בסך הכל הוא המליץ למי שיכול להמתין עד לסוף החודש ואם הטיסות לא יתחדשו עד ה-1.9 הוא באופן אישי המליץ לבטל כיוון שהמצב הלא ברור הזה לדעתו מוגזם (כמובן בתוספת דמי ביטול, הם לא מוותרים על זה).
הנציג גם ביקר בעצמו את התנהלות החברה שממשיכה למכור טיסות מהיום למחרתיים...
בקיצור, בתאריכים שלי, טיסת אל-על עולה 1600$ לאדם, פלוס 150$ דמי ביטול מה שאומר כ-700$ תוספת לאדם- סיוט. אנחנו נמתין עוד קצת.
-
ענה לי נציג של RJ!מזה השטויות האלו?! הם מוכרים כרטיסים לטיסה ואז דורשים דמי ביטול על משהו שלא יכולים לספק?! העיקר לגבות כסף הם גובים!!!
-
נפגעי RJ התאחדו !!!לא הגיע הזמן לתביעה ייצוגית ???
לא הגיע הזמן שמשרד התחבורה שאמור לפקח על חברות התעופה הפועלות בארץ ומוכרות כרטיסי טיסה לישראלים ???
מה עם חוק הגנת הצרכן ??? מועצה לצרכנות ???
-
נפגעי RJ התאחדו !!! תביעה קטנה מספיקהלדעתי מי שיתבע בתביעות קטנות את החזר דמי הביטול יזכה.
כרטיס טיסה הוא חוזה לכל דבר. ההסכם הוא להטיס נוסע מA לB
החברה היא שלא עומדת בתנאים.
איך ניתן לחכות עד 24 או 48 שעות בחוסר וודאות?
ואיך ניתן למצוא תוך פרק זמן קצר טיסה חלופית במחיר שפוי?
בושה שמשרד התחבורה אינו מתערב בעניין (לפחות לא ידוע על התערבות)
בזמן שהירדנים לא נוחתים פה הם ממשיכים לטוס מעל ישראל לכיוון אירופה.
אני ביטלתי את ההזמנה שלי איתם לינואר.
-
FINNAIRאין צורך להתחנן לירדנים ולטורקים.ישנה חברה שאני טס איתם הרבה.אומנם צריך להיות כמה שעות בהלסינקי.זמן זה זמן.שירות מעולה. סתם לחצתי על תאריך 07.10.
03.11. מחיר 1438 דולר .תהנו -
הגיע הזמן להחרים את הירדנים !לאור השערוריה שהולכת איתם בשבועות האחרונים !
-
מסכים - הגיע הזמן להחרים את הירדנים, והקטארים!חברים, אני מזועזע מהדברים שאני קורא כאן ובמקומות אחרים ברשת לגבי התנהלות החברה הירדנית בזמן מבצע "צוק איתן" ולאחריו (נניח שהוא הסתיים).
אני חושב שיש מקום להחרים את חברת התעופה הירדנית והקטארית באופן מיידי!
שתי החברות, במיוחד הירדנית, מזלזלות באופן מזעעזע ונפשע בלקוחותיהן הישראלים על בסיס גזענות ופוליטיקה זולה.
שתי החברות הינן ממדינות שמעבירות כספים לארגוני טרור שמשתמשים בכסף הזה להרג ישראלים!
חשבו על שתי הסוגיות הללו בפעם הבאה כשתרצו להזמין כרטיסים בחברות אלו.
ישנן עוד מס' חברת תעופה שישמחו להטיס אתכם במחיר זהה, או גבוה רק במעט. -
מסכים - הגיע הזמן להחרים את הירדנים, והקטארים!מסכים עם נדב....

-
מסכים - הגיע הזמן להחרים את הירדנים, והקטארים!ומה יעשו אלו שהזמינו כרטיסים כמה חודשים מראש עוד לפני המבצע?
-
מסכים - הגיע הזמן להחרים את הירדנים, והקטארים!הבוקר שוחחתי עם איסתא, והנציגה שוחחה עםהנציגות של רויאל בארץ והם חזרו לטוס כרגיל.. (מאתמול)..
-
טיסה דרך ירדן באוקטובר -
ירדנים קטארים תורכיים שונאי ישראלאם מתאים לכם לשלם ולממן טיסים אירנים שבבוא היום יטיסו מטוסי קרב על תל אביב אז סבבה
כולם שונאים אותנו ברמות אני מתפלא על הנאיביות שכמה מחברי הפורום גילו פה לאחרונה אחרי שהרגישו את נחת זרועם של הירדנים
תבינו שמינת ישראל מצפרת את רואיל גורדניאן ברמות על ץץץ היו צריכים לתת כרטיסים בחצי חינם ומה הם נותנים בתמורה חרם
אני מעדיף לשלם יותר ולטוס אל על עם טיסים שחצנים אבל ישראלים שעושים מילואים
-
ירדנים קטארים תורכיים שונאי ישראל -
אז לא, ממש לא מתאים אבל....מה לעשות שהכרטיסים הוזמנו לפני למעלה מחצי שנה.. הרי ברור שבדיעבד אנחנו הרבה יותר חכמים, ובמקרה שלי לבטל 7 כרטיסים ולשלם יותר מ1000 $ עמלה לא בא בחשבון.