ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה בקשר לקבלת ויזה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    2
    1384
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ohad4321
      Ohad4321 נערך לאחרונה על ידי

אני ושני חברים שלי מתכננים לטוס לאוסטרליה בספטמבר והגשנו את הויזות דרך חברה ואמרו לנו שתוך חודש תהיה תשובה, עבר כבר יותר משלושה שבועות ועדיין אין תשובה האם זה אומר שככל שהבקשה מתעכבת יש פחות סיכויים לקבלת ויזה או שזה לגיטימי שזה לוקח כל כך הרבה זמן ואם מי אפשר לדבר כדי לדעת מה קורה עם הויזות ומתי תהיה תשובה, ודבר שני לא הגשנו אישור על חיסון הפוליו האם הם שוללים את הויזות כי לא הגשנו אישור?? או שאם הם צריכים אישור הם יבקשו את זה מאיתנו...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

שאלה בקשר לקבלת ויזה

הטיפול בבקשות לוקח עד חודש, ככה שזה הגיוני (גם אם לא נפוץ) שעברו שלושה שבועות ואין תשובה. אני לא יודעת דרך איזו חברה הגשתם אבל אפשר לנסות לבדוק אם במקרה הם קבלו תשובה אבל שכחו לעדכן אתכם. בכל מקרה אם יש איזושהי בעיה שניתן למצוא לה פתרון השגרירות יוצרת אתכם קשר. אם בכל מקרה דוחים את הבקשה אז דוחים, אבל אם כל הבעיה זה שלא צירפתם אישור לחיסון פוליו אז יבקשו מכם לשלוח. מבחינת השגרירות, רשמית הם לא יענו לך אם עוד לא עבר חודש. אל תשכח שם להם הייתה מלחמה בחודש האחרון ויכול להיות שהם צמצמו נוכחות ושעות פעילות.

אני מציעה לך לחזור לחברה שדרכה שלחת. קודם על, אתה משלם להם על שירות אז שיבצעו אותו, וידריכו אותך מה לעשות. אני זוכרת לפחות פעם אחת שמישהו סיפר שהדרכון שלו חיכה כמה ימים בסוכנות נסיעות ופשוט שכחו להתקשר אליו. אח״כ אתה יכול לשלוח מייל לשגרירות ולנסות לברר איתם. בבקשה שלך רשומים פרטי התקשרות, אם יש בעיה הם יודעים למצוא אותך.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון