שאלות על הוצאת ויזה
-
לאחר קריאה קלה בפורום, הבנתי שזה לא כ"כ בעיה להגיש בקשה לויזה באוסטרליה בכוחות עצמי אז החלטתי לנסות.
יש לי הרבה שאלות- אני אשמח אם תוכלו לענות לי במה שאתם יכולים:)
1. זה לא "מאוחר" מדי להגיש בקשה ביחס לעונה נכון?- אני רוצה לנסוע בסביבות אוקטובר-נובמבר ועוד לא הזמנתי כרטיס טיסה. הבנתי שהמחיר תלויי מתי מזמינים את הכרטיס טיסה, ככה שזה יכול לצאת לי קצת יותר יקר אם אני רוצה לנסוע באוקטובר-נובמבר.
2. בשאלה 19 שואלים "מה מטרתך שהייתך במיקום הנוכחי שלך ומהו סטטוס הויזה שלך?" אני כרגע בארץ- אז לרשום ארץ לידה ומגורי קבע?
3. בשאלה 26 שואלים "האם סביר שתיסע מאוסטרליה לארץ אחרת ותשוב לאוסטרליה?"- כרגע לא נראה לי שאני אסע לניו זילנד או לארצות אחרות מסביב אבל אלה דברים שיכולים להשתנות כשאהיה שם, מה עדיף לרשום?
4. בשאלה "מהי מטרתך ביקורך באוסטרליה?"- אם אני ארשום טיול זה מספיק? למה הכוונה בשאלה "רשום פרטים בעלי משמעות מיוחדת אודות ביקורך?"
5. בחלק E שואלים אם הייתי בארץ מסויימת לשהות של 3 חודשים ומעלה. ת'כלס הייתי בארה"ב 3 חודשים פחות 4 ימים, צריך לציין את זה? זה יכול להגדיל לי את הסיכויים שהייתה לי ויזה לארה"ב?
6.בשאלה על שירות צבאי, כן שירתתי, אז מה לרשום בהרחבה?(עשיתי טירונות כלל צהלי 02 והייתי חובש, לא היה לי נשק בשירות)
7. מבחינת מצב תעסוקתי- אני אתפטר מהעבודה שלי ברגע שאסע(אני עובד בה 3 חודשים) מבחינת וותק בעבודה הם יכולים לברר? עוד לא הודעתי למעסיקים שלי על סיום עבודה, הם יכולים לפנות אליהם?
8. לגבי מימון- אני מממן את עצמי, חסכתי לזה כסף- פשוט לרשום את זה?
9. במידע נוסף יש משהו שיכול להיות רלוונטי שכדאי לי להוסיף?
-
שאלות על הוצאת ויזה- לא, זה לא מאוחר. זה בדיוק הזמן. אגב, אתה יכול לקנות כרטיס טיסה גמיש ומקסימום לשנות יעד.
- כן.
- אם אתה חושב שאולי תיסע לניו זילנד אז תכתוב כן. זה כדאי לדעת כמה כניסות אתה ״צריך״.
- טיול זה מספיק. זה המקום שבו אפשר לפרט קצת על המסלול שאתה מתכנן או אם יש מקומות או אירועים ספציפים שחשוב לך להיות בהם, למשל אליפות אוסטרליה הפתוחה.
- הייתי רושמת את זה אבל אני לא חושבת שזה מאוד משנה. חשוב, בין היתר, מה עשית בשניה הזו אז אם אתה חושש מזה שאולי יתקשרו וישאלו מה עשית שם אז אל תכתוב.
- רק לכתוב ששירתת שירות חובה זה מספיק.
- לא הבנתי את השאלה על הותק. אתה צריך לתת פרטים של המעסיק, אם הם ירצו הם ידברו איתם, לא הייתי מהמרת שזה יקרה בפועל אבל זה יכול לקרות.
- כן, ותצרף את האישורים הרלוונטיים.
- אני לא מכירה אותך או את התכניות שלך אז אין לי מושג.