טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!
-
אני רוצה לנסוע עם אמא שלי ללונדון. השעות של איזיג'ט לא טובות לנו (בנסיבות הפעם. לא ניכנס לזה). המחירים בטיסות ישירות אחרות בשמיים. אני שוקלת טיסה לא ישירה או אפשרות אחרת, שאני לא יודעת אם היא הגיונית-לטוס ליעד יחסית זול ומשם לקחת טיסת פנים. בדקתי, למשל, את האופציה של פראג וזה מתאים מבחינת השעות והמחיר זול למדי. ברור שיש סיכון במקרה של עיכוב ואין עזרה כמו במקרה של טיסה לא ישירה עם אותו המוביל. מישהו כאן התנסה בכזאת "קונסטלציה"? תודה ושבת שלום!
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!אני טסתי דרך בודפשט עם ויזאייר לפני שנה. זה מצריץ לינה בבודפשט בכוון לונדון.
בחזרה יש קונקשן די נוח.
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!אני מבינה נכון-אלו היו שתי טיסות שנקנו בנפרד?
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!נכון. למרות שזה אותה חברה, אין אפשרות לקונקשן, כל כרטיס צריך לקנות בנפרד.
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!בטח שהגיוני.
טסתי בשנה שעברה דרך קייב, והכרטיס טיסה עלה לי כ-200 דולר פחות מהחברות המציעות טיסות ישירות.
ממליצה לך לטוס דרך חברה אחרת שהיא לא אוקראין. יש הרבה חברות שמציעות טיסות בשעות נוחות עם קונקשיין קצר ללונדון.
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!תודה. הכוונה היא לא לקונקשיין אלא שתי טיסות נפרדות ואפילו של ספקים שונים.
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!ההגיון של טיסת קונקשיין ליעד די קרוב - הוא מאוד אישי. וכמו שאת אומרת, יש לך סיבות לא לטוס בשעות לא נוחות, אבל צריך לשקול מנגד מה יוצרת טיסת קונקשיין:
הרבה יותר שעות עד שמגיעים ליעד - דלת לדלת.
סיכון בפיספוס הטיסה השנייה אם השעות קרובות מדי.
בכל מקרה, כדאי לבדוק שטיסת ההמשך יוצאת מאותו שדה התעופה בו נוחתת הטיסה הראשונה!
אנחנו עשינו את זה כמה פעמים. המסקנה שלי, שאם הטיול מספיק ארוך, והפרש המחירים מספיק משמעותי עבורי אז אני מוכנה לכל מה שציינתי למעלה. אם מדובר בנסיעה של ימים ספורים - בעיניי זה לא שווה את המאמץ. עדיף להתגמש מול שעות לא נוחות/מחיר יותר גבוה, של טיסה ישירה
רבקה
-
טיסה ללונדון דרך יעד אחר-הגיוני?!רציתי לומר הגיוני מאוד, בטיסה לקאטוביץ' פגשנו המון חבר'ה צעירים שעושים לילה בקאטוביץ' וממשיכים ללונדון.
מדובר על בחורים שטסים המון פעמים בשנה ובדרך הזו חוסכים לא מעט כסף.
בתור דוגמה אני יכול לתת חבר טוב שטס לרומא דרך סופיה (עם וויזאייר) וזה בחודש יולי במחיר של פחות מ-200 יורו לכל הטיסות כלומר ת"א>סופיה>רומא>סופי>תא.
-
תודה לכל המשיבים!מצד אחד אני רואה שזה דבר מקובל, מצד שני רבקה גם העלתה טיעונים הגיוניים...אני אבדוק את כל האפשריות (כולל החלפת יעד...).
-
תודה לכל המשיבים!איזי ג'ט טסה לכמה שדות בשעות שונות,בדקת את השוני?
מזוודות...לא פחות חשוב שיגיעו ליעד שלהן יחד איתכן במיוחד בטיול לכמה ימים.
לא הולך לאיבוד אבל לא כייף בטיול של 5 ימים להיות יומיים ללא מזוודה

אמה