מחירי טיסות ליער השחור
-
שלום חברים
אני מתכנן טיול ליער השחור באוגוסט הקרוב ,אנחנו משפחה בת 5 נפשות
ואחרי חיפושים בכל האתרים הרלוונטיים{איזי גט לא נבדק היות ולא נותן טיסות לאוגוסט כרגע,,סקיסקנר,קאיק,ועוד} ממוצע הטיסות הוא 8000 שח
ישנה אפשרות לטוס לפראג ,מרחק של 6 שעות נסיעה מהיער, בעלות של 4500 שח.
האם כדאי לעשות דבר כזה?
אציין רק שזאת פעם ראשונה שאני מתכנן טיול ,כל עצה תתקבל בברכה
תודה
-
מחירי טיסות ליער השחוראנחנו רק בספטמבר. יש לך עוד 11 חודשים. יהיו טיסות ישירות לבזל של איזיג׳ט. אני מאמינה שהמכירה תפתח בתוך חודש. חכה קצת... לא הייתי נוסעת ליער מפראג.
-
מחירי טיסות ליער השחורמציע להמתין
לקראת הקיץ כחצי שנה לפני בד"כ מופיעות גם טיסות לפרנקפורט עם אל על / לופטנזה בד"כ בסביבות 450$-500$
בקיצור סבלנות ולעקוב
-
מחירי טיסות ליער השחוראגב - יש כרטיסים של לופטהנזה למינכן ליולי-אוגוסט (תאריכים מסויימים) באזור ה- 370$... שזה יוצא באזור 6700 ש"ח למשפחה
הערה: לא מצאתי את המחיר הזה בקיאק, רק ישירות באתר של לפוטהנזה, מוזר מאד, אבל זה המצב
-
מחירי טיסות ליער השחורחד משמעית להמתין לטיסות של איזיג'ט. לנסות לתפוס אותם ביום הפרסום. איך? לעקוב אחרי עמוד הפייסבוק של איזיג'ט. בדרך כלל הם משחררים קודם טיסות של אירופה לאוגוסט ורק אחרי זה מישראל, לעקוב אחרי כל ציוץ ורמז ותגובה בעמוד שלהם, כמובן להציץ בפורום, אם כי בפורום ההודעה לרוב מגיעה באיחור קטן. ביום פתיחת הקווים קניתי פעמיים כרטיסים לבאזל במחיר סימלי של 120 יורו כולל מזוודה. לא בטוח שאלה יהיו המחירים גם השנה אבל בהחלט שווה לחכות. עם יד על הדופק. אפשר גם להרים אליהם טלפון שלוש פעמים ביום ולנסות להזמין. לפעמים אפשר לעשות הזמנה טלפונית עוד לפני שנפתחת המכירה באתר. קיצר, זה קצת מבצע צבאי. אבל בשביל 120 יורו שווה.
-
מחירי טיסות ליער השחורהי אם אתה לא לחוץ על תאריכים סםציפיים כדאי להמתין. אני טסתי השנה באוגוסט וסגרתי טיסות כ 10 חודשים לפני כן כי יכולתי בתאריכים מסוימים. יחד עם זאת איזיגט מחיר התחלתי לבאזל היה יקר. סביב 500 יורו המשכתי לעקוב ואלעל פרסמה מחירים לקיץ דרך מינכן מחירים טובים( לא זוכרת בדיוק אבל סביב ה 400 דולר)
-
מחירי טיסות ליער השחורערב טוב לכולם
קודם כל תודה רבה על התגובות, אני אחכה ואבדוק כל יום באיזיגט
דרך אגב ,מה נקרא מחיר טוב ? 400$ 350%
ושוב תודה
-
מחירי טיסות ליער השחורמחיר הטיסות שציינת אינו יקר....8000 ש"ח ל- 5 נפשות, כלומר: 1800$ ל- 5 כרטיסים, כלומר 350$ (בערך) לכרטיס. הרי לא חשבת שתטוס בחינם...נכון?
אני מניחה שאתם טסים עם ילדים. נכון? לא הייתי טסה ליעד כ"כ רחוק כמו פראג. הילדים יהיו גם ככה שפוכים מהטיסה, זה גם יום טיול מבוזבז וגם טונה של דלק וזמן מבוזבזים. כבר לא מדברת על זה שהחסכון הכספי לטעמי לא שווה את זה כי אתה משלם (הרבה!) בסבלנות של הילדים ושלך ובמרחק העצום! 6 שעות נסיעה זה משהו כמו 700 ק"מ כל צד. מטורף!
-
מחירי טיסות ליער השחורלפי איזה שער ? 8000 ש״ח הם בערך 2100 $, אבל לא נהיה קטנוניים .
מסכימה שזה בהחלט מחיר סביר לקיץ .
כמו שכתנתי קודם , בכל מקרה לא הייתי טסה דרך פראג .
-
מחירי טיסות ליער השחורלופטהנזה מוכרים כרטיסים מוזלים לאוגוסט 15. לפני שבועיים רכשתי 4 כרטיסים למינכן, לאוגוסט 15,במחיר של 1100 יורו. בניגוד לאיזיג'ט כאן זה כולל מזוודות, ארוחות, הזמנת מקומות מראש וכו'.
-
מחירי טיסות ליער השחוראני שלמתי באלעל 8500 לחמישה לפרנ'קפורט
לדעתי חפש אולי לציריך יותר קרוב.
-
מחירי טיסות ליער השחור350 עד 400 דולר ליעד קרוב ותאריכים מתאימים ובשעות נוחות בהחלט משתלם.
שנה שעברה הזמנתי טיסות שעתיים לאחר התחלת המכירה באיזי והמחירים עברו
את 300 יורו לאוגוסט(כולל הושבה ומזוודות)
-
מחירי טיסות ליער השחורתמתין לאיזיגט, בערך בסוכות הם יפרסמו, בשנה שעברה עלה לנו ל5 נפשות כ 3500 ש"ח (לא כולל מזוודות), הרבה פחות מ 8000 ש"ח...
-
מחירי טיסות ליער השחורבוקר טוב
לבזל????
3500?
-
מחירי טיסות ליער השחורמצטערת לא יודעת איך אתם מוצאים מחירים כאלו באיזיגט. אני נכנסתי ביום שפתחו את הטיסות לקיץ והמחירים היו גבוהים מאוד. אפילו פתחו פה פוסט על האכזבה מהמחירים ואנשים כתבו בפירוש שהמחיר ההתחלתי לקייץ מתקרב לטיסה סדירה
-
מחירי טיסות ליער השחורלתאריכים פחות מבוקשים ניתן להשיג במחירים אלו, גם אולי ליולי
כפי שכתבתי שעתיים לאחר הפתיחה והמחירים עברו את סף 300 יורו לאמצע חודש אוגוסט.
במבט לאחור אולי היה עדיף לקחת טיסות בשעות יותר נוחות כך מרויחים עוד כמעט
יומיים והמחיר לא יקר בהרבה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות