תאריכי הויזה
-
שלום לכולם, אני מתכנן לטייל באוסטרליה כשאתשחרר מהצבא אני כרגע נמצא בקבע ומשתחרר בתחילת ינואר. אשמח אם תוכלו לעזור לי לדעת מתי כדאי לי להגיש את הבקשה? מומלץ דרך סוכן? צריך לבקר בשגרירות בזמן הוצאת הויזה? אם קיבלתי 3 חודשים וזה יהיה למשל מדצבר עד פברואר ואני אכנס לאוסטרליה בינואר, מהרגע שנכנסתי נספר לי השלושה חודשים או שאוכל לשהות עד פברואר וזהו? תודה רבה לעוזרים

-
תאריכי הויזהשלום אלי,
אם אתה מתכנן לנסוע בהתחלת ינואר אז אתה יכול להתחיל לטפל בבקשה באזור נובמבר. לא מגיעים פיזית לשגרירות והכי פשוט זה למלא את הבקשה לויזה באינטרנט בבית.
בויזה יש שני מספרים שונים - אחד הוא תאריך הכניסה האחרון, זה הפברואר בדוגמה שציינת, השני הוא כמה זמן מותר לך להשאר בכל פעם שנכנסת. כלומר, בדוגמה שאתה נתת, אם קיבלת 3 חודשים בשני המקרים אז תוכל להכנס באמצע ינואר ולהשאר עד אמצע אפריל. אם תקבל ויזה עם כניסות מרובות תוכל גם להכנס לאוסטרליה באמצע ינואר, להשאר עד אמצע פברואר, לצאת לכמה ימים ולחזור עד אמצע מאי. כל זמן שנכנסת לפני התאריך האחרון זה בסדר ותוכל להשאר את מספר החודשים שאושרו לך.
-
תאריכי הויזה+שאלהשקד שלום,
האם ניתן להאריך את תאריך הכניסה האחרון לאוסטרליה?
אני קיבלתי ויזה לפני שבוע ל-3 חודשים- מרובה כניסות.
כוונתי לנסוע בסוף נובמבר-תחילת דצמבר, להיות כמה ימים באוסטרליה לאחר מכן טזמניה ואז ניוזילנד ולחזור לאוסטרליה.
שאלה נוספת:
יש לי תואר ראשון בהנדסת מכונות עם ניסיון מהארץ
ובכוונתי לנסות להישאר לקבל ויזת עבודה כזו או אחרת / תואר 2 , את מכירה אתרי גישה טובים לבירור הנושא?
תודה מראש ושנה טובה.
-
תאריכי הויזה+שאלההיי מולי,
הדרך היחידה לשנות תאריך כניסה אחרון היא באמצעות ויזה חדשה. במידה שלא קיבלת סעיף 8503 אתה יכול להאריך את השהייה כשכבר תהיה שם, לשנות תאריך אחרון אי אפשר.
יש לך כרגע שתי אופציות - או לבקש ויזה חדשה (ולשלם מחדש), או לשנות את סדר הטיול שלך, להתחיל בניו זילנד ולעבור לאוסטרליה. טזמניה היא חלק מאוסטרליה.
מקום שאני מכירה שיכול אולי לעזור לך בנושאי הגירה זה פורום ישראלים באוסטרליה ונ״ז בתפוז.
שנה טובה!
-
תאריכי הויזה+שאלהתודה רבה!!!
-
תאריכי הויזה+שאלהזה מה שחשבתי,
אני פשוט רוצה לטוס לאוסטרליה סוף נובמבר, ואז טאזמניה 3 שבועות-חודש-> ניוזילנד 3 חודשים-> לחזור לאוסטרליה לקראת סוף התאריך כניסה אחרון כדי לשהות שם עוד 3 חודשים.
זה נראה לך הגיוני? ( הבנתי שדצמבר זהו חודש טוב לטאזמניה, אם גם מרץ בסדר אולי אתחיל ישר מניוזלינד)
בכל אופן (אנסה בסוף לעשות שם ויזה חדשה או לקבל ויזת עבודה/ לימודים). -
תאריכי הויזה+שאלהאולי לא הבנתי משהו: קיבלת ויזה לשלושה חודשים- כלומר, תאריך כניסה אחרון עד אמצע דצמבר? כי אם זה המצב אז אתה לא יכול להגיע לאוסטרליה במרץ בלי ויזה חדשה. אתה חייב להתחיל באוסטרליה ואז לעבור לניו זילנד. אני לא מבינה מה התאריך כניסה האחרון שלך.
אני מציעה שלפני שאתה בונה על אופציות הגירה / לימודים כשכבר תהיה באוסטרליה, תברר קודם במה זה כרוך. לימודים או עבודה זו לא פשוט אופציה לטייל יותר זמן, זה סיפור קצת מורכב. אישית, לא הייתי מערבבת שמחה בששון כאן. אני לא יודעת מה אוסטרליה דורשת אבל יש מדינות שדורשות שתהיה רשום ותתקבל למוסד לימודים ספציפי לפני שתקבל ויזת סטודנט. יש לי חברה שניסתה להוציא ויזת סטודנט לפני כמה שנים וזה לא היה פשוט ואוטומטי. השנה האקדמית באוסטרליה מתחילה במרץ, ככה שאם אתה בונה על מאסטר באוסטרליה בהמשך לטיול כנראה תצטרך להתחיל ללמוד ישר במרץ 2015. תבדוק אם בכלל ההרשמות פתוחות ומה אתה צריך לעשות כדי להתקבל (מישהו אמר GRE?). אני מתקשה להאמין שתקבל במרץ 2015 ויזת סטודנט למרץ 2016 ועד אז תוכל פשוט להשאר, ובכל מקרה, כסטודנט מותר לך לעבוד מספר מאוד חלקי של שעות. אני לא יודעת אם אתה יכול בכלל להיות באוסטרליה בזמן שאתה מגיש בקשה לויזת סטודנט. בכל מקרה, אתה צריך לעבוד על בקשה לקבלה ללימודים אם זה מה שאתה רוצה. זה לא ״שלום, באתי״, מה תנאי הקבלה? מה גובה השכ״ל? יש מלגות? מתי ואיך מגישים? עד כמה התכנית מובנית? אפשר להתחיל מתי שרוצים או שחייבים בהתחלת שנה? וזה עוד לפני שדיברנו על איזה מוסד לימוד בוחרים, עד כמה הוא מוכר בארץ ואם התואר מקביל למה שלומדים כאן. מנסיוני בתארים מתקדמים, זה שבארץ, או אפילו באוניברסיטה מסוימת בארץ יש תכנית לימודים עם אופי מסוים, זה לא אומר שזה ככה בכל מקום כל הזמן.
גם עבודה זה לא תהליך מיידי: בשביל לקבל אשרת עבודה אתה צריך מעסיק, ספונסר, שיגיש את הבקשה בשבילך. מדובר בהתחלת תהליך הגירה, לא משהו זמני לחצי שנה.
ללמוד או להגר זה לא משהו שעושים על הדרך, תוך כדי טיול. סבבה לחשוב על דברים ועל מה היית רוצה בתיאוריה, אבל אני באמת חושבת שכדאי לך להפריד - קודם טיול ואז הגירה / לימודים. או הגירה ולימודים, ואז לטייל בסופי שבוע ובחופשים.
-
תאריכי הויזה+שאלההיי שקד ותודה על ההמלצות החמות,
הויזה שיבלתי הינה:
Stay for/ Until :3 Months
Entries: Multiple
Last Date to Arrive: 22 March 2015
.כך שלדעתי מה שרשמתי קודם לכן היה נכון והבנת אותי נכון
בכל אופן אני יודע שעדיף לא לערבב שמחה בשמחה, אני רק רוצה לקבל רושם ולברר בכלליות במהלך הטיול ואולי עוד אחזור לשם
.תודה מולי.