שלושה ימים במוסקבה
-
אמא שלי ואני עצרנו לכמה ימים במוסקבה בדרך לארה"ב. אתם מוזמנים לקרוא על מוסקבה שלנו - היפה, הקפואה, הנוזפת והמרגשת- בבלוג שלי.
יש ארבעה פוסטים, אחד לכל יום במוסקבה.
בתחתית כל פוסט יש חצים שיובילו אתכם אל הפוסט הבא...
תהנו

-
שלושה ימים במוסקבהקטרין כבר אמרתי לך ואני חוזרת ואומרת, תענוג.
הייתי מוותרת על סאגה של המזוודה אבל מוסקבה שלך היא תענוג גדול.
השילוב המטורף הזה של בירוקרטיה נוראית ושרידי הנוקשות סובייטית, הצבע השחור ששולט במטרו עם היופי האינסופי של העיר הזאת, העושר התרבותי שלה, הפאר שלה - מרתק ומהפנט כמעט. והתבלין של ההקשר המשפחתי מעלה את הסיפור לדרגה של מעדן נדיר.
אני חוזרת לתמונות שלך למילים שלך ומבינה שהגיע הזמן לבקר שוב בעיר האדירה הזאת.
המון המון תודה!
-
שלושה ימים במוסקבהתודה אלונה. את נהדרת...

-
שלושה ימים במוסקבהאיזה ממתק קריאה נפלא. תודה!
-
שלושה ימים במוסקבהתודה קטי,
אני אוהדת מושבעת של הבלוג שלך, עוקבת קבוע אחרי הטיולים. מקווה שיהיה גם תיעוד יומיומי של ארה"ב .
-
שלושה ימים במוסקבהתודה תמי. תודה מיקה

מיקה, יהיה תיעוד של קורותינו המרגשות בארה"ב, אפילו עלה כבר הפוסט הראשון. אם כי צריך להבין שבימים הקרובים, עד הסופ"ש במנהטן, זה במוד קצת אחר מהרגיל...

-
שלושה ימים במוסקבהקטי,
כבר הגעתי לאית'קה וויש לציין שאני מאד אוהבת את המוד הספציפי הזה!!! (גם אני רוצה סבא וסבתא באית'קה...).
מאידך אהבתי גם את הסיפור בז'אנר מתח וזיכרונות שסיפקת לנו במוסקבה. העיקר שהמזוודה חזרה אליך בסוף....
-
שלושה ימים במוסקבהכתוב נהדר! לא יכולתי להפסיק לקרוא (באמצע יום עבודה...). משום מה, יש לי חולשה לסיפורים עם ניחוח סובייטי (אולי זה המגורים בקולחוז שהשפיעו עלי...), ע"ע הסיפור של אלונה או הספר המצוין "מזוודה על השלג".