ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזת עבודה באוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    2
    4
    1986
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • noamamitai
      noamamitai נערך לאחרונה על ידי

ראיתי שנחתם הסכם עבודה בין אוסטרליה לישראל, אך לא הצלחתי למצוא מידע איך אפשר להשיג ויזת עבודה כזאת. זה אומר שההסכם עוד לא נכנס לתוקף? אני מתכננת לסוע לניו זילנד בפברואר-מרץ ובתחילת אפריל כבר להיות באוסטרליה. עוד לא הגשתי בקשה לוויזה, אגיש כנראה בימים הקרובים. עוד אין אפשרות לקבלת ויזת עבודה? (אשמח למצוא עבודה בחקלאות באוסטרליה...) ובלי קשר- זה לא מאוחר מידי להגיש את הבקשה נכון?(הרגילה) 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

ויזת עבודה באוסטרליה

כרגע הושגה הסכמה על ויזות חופשת עבודה אבל עדיין אין דברים קונקרטיים ואין ויזות בפועל. מאוד יכול להיות שיקחו כמה וכמה חודשים עד שאפשר יהיה לקבל ויזות כאלה באמת.

כרגע זה אפילו מוקדם בשבילך לבקש ויזה לאוסטרליה. אם את רוצה לנסוע מישראל בסוף פברואר ולהגיע לאוסטרליה באפריל אין לך סיבה להוציא ויזה לפני לכל הפחות אמצע דצמבר, וזה כולל את החגים שבאמצע.

• noamamitai
          noamamitai נערך לאחרונה על ידי

ויזת עבודה באוסטרליה

אם אני אגיש בזמן הקרוב זה לא טוב? כי אני פשוט רוצה כבר לקנות כרטיס, בסוף אסע לניו זילנד בתחילת פברואר אפילו סוף ינואר ואני מפחדת שככל שאחכה עם זה המחיר יעלה

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

את יכולה לקנות כרטיס גמיש

ואז תוכלי לשנות תאריך / יעד לפי הצורך. האלטרנטיבה יכולה להיות שתקבלי ויזה שנגמרת מהר מדי. בגדול הם עשויים להתחשב ולתת לך ויזה לחצי שנה, אבל זה לא מחייב.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון