HIT וחיבורים
-
הוצאתי WHV לניו זילנד ואני טס בדצמבר:
1. מישהו שמכיר או התארח בבתים במסגרת HIT או חיבורים ויכול להגיד כמה זמן מראש כדאי לצור קשר עם המשפחות? ועד כמה אפשר להסתמך על זה במהלך הטיול?
2. אם משהו גם טס לטיול/עבודה בניו זילנד באותה תקופה ומעוניין להחליף פרטים מוזמן ליצור קשר בהודעה פרטית.
-
HIT וחיבוריםבד״כ מספיק ליצור קשר כמה ימים מראש. אפשר לנסות גם באותו היום, או שפנויים או שלא. תיקח בחשבון שזה לא מלון אלא אנשים שמארחים בבתים שלהם, אז צריך להתחשב בשעות ובאורח החיים שלהם.
זה לא מאוד פרקטי לטיול שלם, כי בסופו של דבר רוב הטיול מתבצע בטבע ולא בערים הגדולות. לעומת זאת, רוב המארחים נמצאים, מטבע הדברים, בערים הגדולות. זה אפשרי מדי פעם, אבל לא אופציה עיקרית.
-
HIT וחיבוריםהבנתי, תודה!
-
HIT וחיבוריםלפי סדר השאלות שלך,
1.. כשיש לך לו"ז ומסלול מוכנים מראש ככה אתה גם פונה אליהם. באי הדרומי עמוס יותר מהצפוני והם פחות זמינים (ככה לפחות, היה לנו). אנחנו היינו אצל משפחות שגרות בערים גדולות וגם במושבים (ישובים?) נידחים וכולם סבבה באותה מידה (-:
אל תתכנן ותבנה על לינה *רק* אצל HIT, תדאג שתהיה לך את האופציה הזו בנוסף ללינה בהוסטל או holiday parks ברכב או אוהל (שזה לא רע בכלל ואפילו מהנה).
2.. לא היה לנו תכנון לעבוד וגם כאשר החלטנו להתנסות זה היה יותר בקטע של החוויה. זה היה ספונטני בלבד ולא כחלק מהטיול או במטרה להרוויח כסף.
-
HIT וחיבוריםדבר ראשון, תודה רבה על התגובה המפורטת!
אני טס עם חבר ומן הסתם אנחנו לא משלים את עצמנו שנרוויח כסף מהטיול הזה. העבודה משמשת 2 מטרות:
1. כמו שאמרת, חוויה והכרה יותר עמוקה של המקום.
2. הארכת הטיול.
3.עבודה בשיא הקיץ שם, כשכל האתרים מלאים והכי קל למצוא עבודה (?) ואז התחלת הטיול בסוף העונה כשיותר רגוע וזול.
מנסיון שלך, נצליח בקלות למצוא עבודה מזדמנת לחודש-חודשיים-שלוש?
באיזה עבודות?איפה שווה לחפש?
סליחה על החפירה
-
HIT וחיבוריםאין לי ניסיון בנושא עבודה וחיפוש עבודה.
אני רק זוכר שישנם איזורים מסויימים לעבודות מסויימות בזמנים מסויימים - תבדוק את זה.
ממה שאחרים שעבדו איתנו (אנחנו עבדו סה"כ שבוע) אמרו אין בעיה בעבודה של חודשיים וכאלה.
בנוסף, אני לא בטוח שנושא דיון על עבודה מותר כאן (-: