ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש באיסלנד

פורום אירופה
    6
    10
    3324
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • RomSADE
      RomSADE נערך לאחרונה על ידי

היי חברים,

אחרי טיול בניו זילנד החלטתי שלא נמאס לי מהנוף ובא לי גיחה תרמילאית מעניינת ודי דומה בקיץ שיגיע. לפי מה שהבנתי אפשר לכסות את איסלנד בצורה לא רעה בחודש וקצת...

התכנון הוא לעשות את זה בחופשת סמסטר מהלימודים ואלו בדיוק החודשים שקראתי שמומלצים לטיול שם.

העניין הוא כספי, קראתי המון ובשום מקום לא יצא לי לקרא פירוט שהסתדר לי מבחינת כסף. בגדול הבנתי שעם 10,000 שקל אפשר לעשות שם טיול של חודש וחצי עם השכרת רכב  (והיה רשום שהמחיר הזה הוא גם אם מתפנקים).

השאלה אם יש מישהו שהיה שם ויוכל לתת את חוות דעתו על הנושא...

תודה מראש Smile

אגב, אם מישהו/י בעניין לתת גיחה נחמדה לשם ובראש לטרקים ונופים מדהימים וגם קצת לחיות את העיר בסוף, מוזמן לפנות אלי בפייסבוק Smile

ROM SADE

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yehi
        yehi נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

חודש וחצי באיסלנד בתקציב של  10,000 שקל כולל השכרת רכב וגם להתפנק.?

laughlaughlaugh.

אחת הבדיחות הטובות ששמעתי.

רק שתקבל מושג השכרת רכב הכי קטן ממש בימבה לחודש תעלה באיסלנד כ-8,500 שקל.

מפה תמשיך.

• מיכל בן אריה
          מיכל בן אריה נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

כמי שהיתה באיסלנד בקיץ שעבר הסכום שנקבת נמוך ביותר ולדעתי אין מצב שיספיק. האוכל יקר גם בסופרמרקטים ולרוב המקומות די נידחים כך שאתה נאלץ לאכול במקום שלנת והמחיר גבוה. אנחנו ישנו במוטלים עם שרותים משותפים ולרוב עלה חדר כזה בסביבות 120 יורו. צלחת מרק לדוגמא במרכז המבקרים ליד הגייזר המפורסם עלתה 50 ש"ח. אמנם רוב אטרקציות הטבע בחינם אולם כדי להגיע אליהן חייבים רכב ורצוי רכב אמין.

איסלנד מדהימה אבל יקרה.

הבלוג שכתבתי על איסלנד

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

טרם הייתי אבל מאחר ותכננתי לעשות זאת בקיץ שעבר (בסוף איכשהו התעכבתי בבריטניה לטיול בה במקום) בדקתי את המחירים וזה שונה לגמרי. אפילו באכסניות מיטה בחדר משותף היא מעל 20 יורו ללילה (ועם הנחה של חברים ב-YHA). בחודש וחצי כבר הוצאת לפחות חצי מהתקציב על אכסניות כאלו, וזו רק ההתחלה. השכרת רכב מאוד מייקרת, אם כי יש לומר שגם האוטובוסים הם לא בדיוק זיל הזול...

עם זאת, בהחלט אפשר לטייל בתקציב זול אם מטיילים בקמפינג עם בישול עצמי ומתמקדים בתחבורה ציבורית, אולי גם בשילוב של טרמפים.

• urgenson
              urgenson נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

מסכימה עם קודמיי, איסלנד מאוד מאוד יקרה, הדרך להוזיל היא בקמפינג, טרמפים וללא האטרקציות ה"מאסט". רק טיסה, שניים שלושה לילות באכסנייה ורכב יכולים להגיע ל10000 ש"ח.

• RomSADE
                RomSADE נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

תודה לכולם על התגובות. חבל שאין מידע מסודר על המקום, אבל מזל שיש את הפורום. אז אני כנראה אדחה את הטיול באיסלנד, וטיפש מקום הררי ויפה באזור אירופה או סקנדינביה שהוא יותר זול לטיול

תודה רבה!

• דני מהרץ
                  דני מהרץ נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

היי רום,

שים לב אם אכן תחליט לשכור רכב, שכלל אצבע תמיד רצוי לסגור רכב כבר מהארץ, כאשר מדובר בחברה בינלאומית אין עם זה בעיה כלל.
                  בנוסף מכיוון שמטרת הטיול שלך היא לראות כמה שיותר נופים רצוי ל"בזבז" כמה שפחות זמן על בירוקרטיה שם.
                  לגבי העניין הכספי, והוא המרכזי ביותר מבחינתך, אשמח לכוון אותך עוד בנושא, (כמובן שהמחיר משתנה לפי סוגי הרכב ותקופת השכירות).

מקווה שעזרתי, דני מהרץ Smile

• urgenson
                    urgenson נערך לאחרונה על ידי

חודש באיסלנד

ובכן- החלטה שלך. איסלנד היא אכן אחד היעדים היקרים באירופה. רק אחדד כמה נקודות לטובת אחרים המתעניינים:

- דווקא יש הרבה חומר על איסלנד. הן מבחינת ספרים, הן באינטרנט- כאן באתר יש לא מעט בלוגים מאוד מאוד מפורטים ולא מעט טיפים והצעות למסלולים, וגם קיים האתר של גיא מחברת another iceland, שהאתר שלו מקיף בטירוף, ויש בו מידע על כל חור באיסלנד. ויש עוד המון המון אתרים מלאי מידע.

אם אתה או כל משתמש אחר תרצה אשמח לשלוח את החוברת שאנחנו הכנו לפני הטיול בקיץ, שמקיפה את רוב המידע ומלאה קישורים אופרטיביים

-השכרת רכב- כיום ניתן לשכור רכב מראש, מהארץ, כמעט מכל חברה בלי בירוקרטיה מיוחדת, והחברות המקומיות באיסלנד מנצחות במחיר בפער לא קטן את החברות הבינ"ל...

• keves160

חודש באיסלנד

אני אשמח לחוברת אם מדובר בעותק דיגיטלי, תודה!

• keves160

חודש באיסלנד

לא הייתי בונה על זה שנורבגיה תהיה יותר זולה... היא יקרה בטירוף. מן הסתם יותר מאיסלנד.

כאמור - הכל שאלה של מה אתה מחפש. אם אתה מתכוון לשכור רכב ולהתפנק, זה יעלה יקר באיסלנד (ותכלס, גם לא ממש זול בשאר מערב אירופה). אם תטייל בקמפינג ובתחבורה ציבורית, תצליח להוזיל מאוד את הטיול, ולהכניס אותו למסגרת התקציב הנ"ל.

(תכלס, גם בניו זילנד טיילתי בטרמפים וישנתי באכסניות רק שני שליש מהזמן)

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון