ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלויות טיול לאוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    4
    4
    2408
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adi mokron
      adi mokron נערך לאחרונה על ידי

היי, אני מתכננת לטוס לאוסטרליה בתחילת פברואר למשך חודשיים. אני קצת בבעיה מבחינת הכסף, השאלה שלי אם 30,000 ש"ח יספיקו לטיול כזה? לא כולל טיסות. אני יודעת שזה תלוי בהרבה דברים אבל נניח שאני אנסה לחסוך בהוצאות על לינה ואוכל, אבל לא להתכלב, זה יכול להספיק? עוד לא החלטתי אם לשכור רכב או לנסוע באוטובוסים, אשמח לקבל תשובה מה מומלץ. תודה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

עלויות טיול לאוסטרליה

אם זה לא כולל טיסות, לחודשיים, לטיול תרמילאי זה אמור לדעתי להספיק בהחלט (עד כמה שאני מעורה במחירים היום...) - משהו כמו 3700 דולר לחודש, שזה תקציב יפה לתרמילאי. רכב שכור לעומת זאת ישתה את התקציב שלך במהירות. כדאי לזכור שעם המרחקים האדירים באוסטרליה לתחבורה יש חלק משמעותי בהוצאות, ולכן כדאי לתכנן לאיזה חלקים נוסעים ולא לנסות לדחוס יותר מדי מכל רחבי היבשת, מה שייקר את הנסיעה וגם יצריך המון נסיעות ארוכות מאוד.

• דני מהרץ
          דני מהרץ נערך לאחרונה על ידי

עלויות טיול לאוסטרליה

היי עדי,
          שימי לב כלל אצבע אם אכן תחליטי לשכור רכב, תמיד רצוי לסגור רכב כבר מהארץ, כאשר מדובר בחברה בינלאומית אין עם זה בעיה כלל.
          אני מבין שנושא מרכזי הוא חיסכון בכסף, אך יכול להיות שדווקא העצמאות עם רכב יחסכו לך זמן, שהוא לא פחות חשוב מכסף בטיול כזה.
          אם תזדקקי לעזרה פרטנית יותר בתכנון המסלול הרכוב אשמח לעמוד לשירותך,
          מקווה שעזרתי דני מהרץ Smile

• שקד
            שקד נערך לאחרונה על ידי

די עם הפרסומות השקריות!

אני עם הכבש ב-100%. לא תכננתי להגיב בגלל שבאמת קיבלת תשובה מלאה ומפורטת, אבל לאור הפרסומת הבוטה והשקרית, אני עושה את זה.

רכב שכור ייקר לך מאוד את הטיול, גם בגלל עלות השכרה ובעיקר בגלל עלויות דלק, של נהיגת אלפי קילומטרים.

רכב שכור נותן עצמאות והוא מאפשר הגעה למקומות שלא תמיד נגישים לתחבורה ציבורית (צריך לראות אם מתוכננים כאלה בכלל). זמן הוא דווקא לא חוסך בכלל, להפך. התניידות באוטובוסים מאפשרת קיצור מרחקים בנסיעות לילה או אפילו בטיסות פנים.

יש אזורים באוסטרליה שנגישים מאוד לתחבורה ציבורית, והיא מאוד נוחה וזמינה בהם.  רכב צמוד תמיד נותן איכויות שאין לאוטובוס אבל הוא גם בא עם חסרונות, בדמות שעות נהיגה ארוכות מאוד, בגלל הגודל אוסטרליה. לכן צריך לראות איפה את רוצה לטייל ומה התכניות שלך, ולפי זה להחליט. וכלל אצבע הוא שאלא אם נפלת על מבצע אטרקטיבי במיוחד אז חברה מקומית היא זולה בהרבה מהחברות הבינלאומיות. ובעידן האינטרנט והשיחות המוזלות לחו״ל אין מניעה ליצור איתן קשר עוד מהארץ ולהזמין מה שרוצים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון