פירינאים אביב או סתיו
-
מתכנן טיול לברצלונה - פירינאים . תאריכים אפשריים מאי 2015 או ספטמבר 2015 . אומרים לי שהאביב משגע אבל יש אפשרות שחלק מפרקים עדיין סגורים מה דעתכם אשמח לדעת
-
פירינאים אביב או סתיוספטמבר פחות סיכונים של מזג אוויר - ובעיקר הפארקים פתוחים.
מאי-גבולי יותר.
מצד שני במאי כל הפריחה הנהדרת

-
פירינאים אביב או סתיושלום,
השמורות בפירנאים גדולות מאד ואינן "נסגרות". המסלולים הנמוכים כמעט בטוח יהיו פתוחים במאי-בייחוד אם הטיול במחצית השנייה של מאי. אם רוצים לטייל במסלולים הגבוהים יותר והשווים יותר לדעתי-עדיף כמובן לטייל בספטמבר-אבל אז זה באמת אחרי הפריחה, הפסגות כבר לא מושלגות והזרימות פחות מרשימות.
התקופה הכי טובה לטייל בפירנאים-המחצית השנייה של יוני-הכל פתוח, הפריחה והזרימות מרהיבות וזה לפני העומס של יולי-אוגוסט.
-
פירינאים אביב או סתיובכל שרשרת הרים שאני מטיילת בהם - אני מעדיפה אביב.
בפירנאים אידאלי - יוני.
-
פירינאים אביב או סתיוצילה, תמונה מקסימה. קשה לי להאמין שמי שיטייל במאי יהנה מפריחת האלפנרוז..בדרך כלל פורח בין מאי לאוגוסט. (ובשבילי הפרח הזה -יחד עם האדלוויז מסמל טיול בהרים...).
-
פירינאים אביב או סתיותודה נירית.
האלפנרוז אותה משפחה כמו הרודודנדרון שאני נפעמת מהם כל פעם כאשר אני בהרי ההימליה.
גם שם יש כמובן אדלווייס - הרי הרים .
אם את ככ נהנית מאילו וגם מאילו- סעי להימליה .
שם הרודודנדרון הם עצים וככל שמטפסים הם כמובן שיחים.
חוץ מזה יש סחלבים, פרימולות .
ואחד מפלאי ההימליה - פרג כחול = THE BLUE POPPY
-
פירינאים אביב או סתיוצילה, אגיע להימליה...מתישהו...
את הפרג הכחול ראינו בגן הבוטני בטרומסו..אגב.
המשך יום נעים!
-
פירינאים אביב או סתיונירית, עכשיו אני יודעת שקוראים לו פרג כחול!!!

רבקה
-
פירינאים אביב או סתיותודה על כל התגובות בהחלט עזרה גדולה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות