WizzAir - תודעת שירות ראויה לציון!
-
WizzAir - גם אצלנו היתה חוויה נוראית....לא בהכרח…לפעמים הדבר האחרון הוא הקש ששובר את גב הגמל ואז אתה מסתכל אחורה ורואה את הדברים פחות טוב ממה שחשבת שהם קודם...
-
WizzAirקיפודה אני מסכים עם דברייך ורוצה להוסיף שאין כאן תוצאה חד חד ערכית. החיים הם לא מדעים מדויקים. לא כל דבר בחיינו מגולם בחישובי מספרים וגם לא תמיד הכל נעשה בתהליך אישי של ניסוי וטעייה . לעתים אנחנו בוחנים ומחליטים החלטות על סמך ניסיונם של אחרים. הפורום הזה רובו ככולו מושתת על הנחת היסוד שתאפשר לנו לקבל החלטה על סמך ניסיונו של האחר כדי שלא נתעה בדרכינו.
אין שיטה בדוקה ומוכחת שתתאים לכל אחד ככפפה לכף היד, מה שכן יש (לפחות אצלי) זה רצון טוב לסייע, לעזור ולחלוק.
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןמישהו יכול להסביר בבקשה איך מגיעים לטבת מחירים של כל החודש של wizz באתר או באפליקציה?
באתר של up זה הולך בקלות אך עם wizz אני לא מצליח
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןבמחשב: לחץ על "מידע/שרותים" ולאחר כך על " לוח זמנים" . יש להכניס את שם נמל המוצא ואת היעד, ללחוץ על " הצג" ותקבל את הטבלה עבור חודש השוטף. על ידי לחיצה על החץ ניתן לדפדף בין החודשים.
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןבוקר טוב lbd ,
אולי אתה יודע אם באתר של וויזאיר יש אופצייה לראות מחירים לאורך
השנה ע"פ חודשים כמו שיש ב- EASY JET ולא הבחנתי בכך עד כה ?
תודה
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןבוקר אור דוד. אם תכנס לאתר של WIZZ ותעשה מה שכתבתי כתשובה לנתי, תראה את המחירים של כל חודש, עם אפשרות לדפדף בין החודשים. המחירים הם לפני הנחת מועדון.
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןהנה הלינק לחיפוש לפי חדשים!
https://wizzair.com/en-GB/TimeTable
רק שימו לב שהמחירים הם לפני מחיר חבר מועדון!
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןערב טוב ,
כוונתי הייתה לדבר דומה שיש לאיזי ג'ט כמו בתמונת המסך
כלומר רשימה בדף אחד של מחירי כל החודשים .
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןדוד, זה מה שתראה בוויז:
-
WizzAir - אני רק הנחתי את זה כאןאני מכיר את הטבלה הזו של כל חודש , חשבתי שאולי יש
בוויזאיר בנוסף לטבלה זו גם טבלה שנתית שמראה
את המחיר הזול ביותר של כל חודש כמו זו שהבאתי מהאתר של איזי ג'ט .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות