ויזת תייר לאוסטרליה
-
אני מתכננת לטוס לאוסטרליה לתקופה של חודש בתחילת מאי ובינתיים אני רוצה להגיש בקשה לויזה דרך האינטרנט. הבעיה זה שהם רוצים תצלום של החשבון שלי ב3 החודשים האחרונים, אבל אני בונה על הכסף שאני הולכת להרוויח עד מאי, שזה בערך 15 אלף שקל שאמורים להספיק לי לטיול. כרגע יש לי בחשבון 5 אלף. מה הסיכוי שלא ייתנו לי ויזה רק בגלל שאין לי כרגע מספיק כסף בחשבון? בהנחה ואני רושמת שאני עובדת הם יכולים להבין שעד מאי אני אמורה לחסוך את הכסף לטיול או שאוטומטית הם רואים רק 5 אלף בחשבון ומבטלים אותי במיוחד שאני בת 22 אחרי צבא?
השאלה היא אם בכלל שווה לנסות או שהסיכויים שלי בכל מקרה לא גבוהים ועדיף לנסוע רק לניו זילנד?
-
ויזת תייר לאוסטרליהמה מפריע לך להגיש את הבקשה בעוד 3 חדשים?
-
ויזת תייר לאוסטרליהאני מסכימה. 5000₪ אפילו לא קונים לך כרטיס טיסה. כנראה שכשבאמת אין לך כסף לממן את הטיול יעלו על זה בשגרירות. אם בעוד חודשיים-שלושה כן יהיה לך כסף בחשבון אז תגישי אז. אין לך סיבה להגיש עכשיו.
את צריכה להפריד - אוסטרליה זו אוסטרליה וניו זילנד זו ניו זילנד. הן מדינות שונות ומה ש״עושים״ בכל אחת מהן הוא שונה. לניו זילנד לא ממש כדאי לנסוע במאי, זה עיצומו של הסתיו. כבר לא להיט מבחינת טיולים בטבע (קר, ימים קצרים) ומצד שני עוד לא מספיק מושלג בשביל טיול חורף. גם באוסטרליה - מה את רוצה לעשות? לא בטוח שזה זמן טוב כל כך, בדרום כבר סתיו, כבר לא מתאים לים ודברים כאלה.
15,000₪ שאמורים להספיק גם לכרטיס טיסה זה קצת גבולי מבחינת עלויות. זה לא בלתי אפשרי אבל זה טיול קצת חסכני.
-
ויזת תייר לאוסטרליהבבקשה קישור לויזה אונליין... האם זה אותו דבר כמו ויזה אלקטרונית?
איפה אני מוצאת את זה?
האם אני יכולה לשלוח טופס אינטרנטי גם אם אני בהודו?
תודה מראש על העזרה
-
ויזת תייר לאוסטרליהאזרחים ישראליים מקבלים בשנה האחרונה ויזה אלקטרונית לאוסטרליה. מגישים את הבקשה באינטרנט ומקבלים אישור שנמצא במחשבי מחלקת ההגירה ולא מודבק פיזית בדרכון.
פרטים מלאים את יכולה למצוא באתר שגרירות אוסטרליה בישראל. באופן תאורטי את יכולה להגיש את הבקשה גם מהודו. בקישור שצירפתי לך כתוב מהם המסמכים והאישורים שאת צריכה לספק. אם את יכולה להשיג אותם כשאת בחו"ל אז את יכולה להגיש בקשה. את צריכה, למשל, תדפיס של חשבון הבנק שלך ל-3 חודשים אחורה עם חתימה ופרטים של מורשה החתימה בבנק. את יכולה לעשות את זה אם יש למישהו ייפוי כוח בחשבון שלך. את צריכה גם אישור לזה שחוסנת נגד פוליו. זה אמור להיות בפנקס חיסונים, אבל ייתכן שצריך לשלוח את המשפחה לחפש או לשלוח אותם לקופ״ח לנסות להביא משם אישור. אם יתנו, בלי נוכחותך.