פארקים באולנדו - התלבטות
-
מגיעים לאורלנדו בשבוע האחרון של החופש הגדול . ( שלפי הטבלאות יש בו ירידה משמעותית בעומסים ) לאחר שבועיים וחצי של הרעלת טבע ברוקיס ובאי וונקובר.
אמא + 2 ילדים.
אני מתעבת פארקים אז דעתי לא באמת משנה. ( ובכל זאת יכולה להנות ממתקנים קסומים ומסימולטורים...אין מצב שעולה על מתקנים מפחידים עם נפילות אפילו לא על המתונים שבהם)
בת המצווה - אוהבת אסטרים אבל בגבולות, לא תעלה על המתקנים הכי מפחידים שיש. ( לשם פרופורציות - העזה השנה לראשונה לעלות על האנקונדה בלונה פארק. על כל שאר המתקנים שם עלתה מזמן....לעומת זאת בפארק אירופה לפני שנה עלתה על כל רכבת הרים שהיתה פתוחה בחורף...והן היו מפחידות בטרוף בעניי )הקטן בן 9 - פחדן. מפחד ממתקני אסטרים....(האומץ שלו גדל משנה לשנה)
נהיה באורלנדו שבוע בדיוק.הילדים לא היו בשום פארק של דיסני.
מה שברור לי זה שנלך למגיק קינגדום ולאי ההרפתקאות.
בגדול אני חושבת על עוד 2 פארקים + פארק מייםעל הפרק עומדים לדעתי ה SEA WORLD ( הילדים פחות מתלהבים ונהיה קודם באקווריום של וונקובר...אין לי מושג אם יש בכלל קשר בין השניים ).
אפקוט , יונברסל סטודיו.( האם יוניברסל סטודיו זה בעיקר הופעות או מתקנים...? )בעיקר מתלבטת בקשר לאפקוט, יש שמאוד מתלהבים ויש שמאוד קוטלים אותו , ממה שקראתי אני יכול להנות ממנו( יחסית ). אבל אני זו לא המטרה. את החלק שלי קיבלתי ברוקיס
אשמח לשמוע על דיעות בהתחשב במבנה המשפחתי שלנו.
-
פארקים באולנדו - התלבטותאת מגיק קינגדום לא תצליחו למקסם ביום, הפארק ענק ותמיד מלא גם ביום ״חלש״ .
באמצע היום יש מצעד ורצוי להגיע לפני ולהתמקם במקום טוב לצפיה .
בכדי להצטלם עם הדמויות יש תורים וצריך לחכות .
יהיו מתקנים שהילדים ירצו לעלות שוב .
זמן לאוכל , זמן לחנויות ואפילו שלא קונים קשה להתעלם מהיופי .
בקיצור - אין מצב . ומומלץ להקצות יומיים לפארק .
-
פארקים באולנדו - התלבטותאיזה פארק לבחור - קשה לי לייעץ לך.
אבל אני מניח שתקבלי פה הרבה דעות סותרות. קודם כל כי רוב האנשים לא היו בכל הפארקים (בכל זאת יש הרבה), וגם כי כל אחד הוא אחר.
אני אזכיר שני עיניינים אחרים שאני מניח שאת מודעת אליהם אבל תמיד טוב להזכיר:
1. כסף - הפארקים הרי מחולקים לקבוצות. ככל שתקני יותר ימים לאותה קבוצה המחיר ירד, אבל בכל קבוצה בקצב אחר. לא טוען שזה הכי קריטי בעולם, אבל שווה להביא בחשבון. למשל אולי קניית כרטיס פלקס + כרטיס נוסף רק למג'יק. בחירה לא טובה של כרטיסים יכולה להגיע ל-100 ויותר דולר הפרש לאדם.
2. את לא חייבת לעלות ועדיין תוכלי לחכות עם החבר'ה בתור - באופן כללי תוכלו לעמוד כולכם בתור, בחלק לא קטן מהמתקנים הילדים יעלו כזוג ואת תצאי ישר החוצה בלי לעלות. באופן כללי אין עם זה בעיה.
-
פארקים באולנדו - התלבטותהיי אילת,
אין ספק שאם הילדים טרם היו בשום פארק של דיסני אז המג'יק קינגדום מעל הכל ואת זה אמרת שכבר ברור לך. העירו פה שאין מצב לעשות את זה ביום אחד ויש בזה משהו אם כי אפשרי. אנחנו עשינו את זה ביום אחד מאוד מאוד ארוך. זה היה הפארק הראשון שלנו והיינו מלאי מרץ אז הצלחנו אבל אכן לא קל.
הסי וורלד נהננו. הטופ שם זה המופעי דולפינים ולוויתנים. אבל אם אין ביקוש לזה אז אפשר לוותר.
אפקוט נהננו אבל עשינו רק חלק ממנו. זה היה היום האחרון... המתקן של הריחוף מעל שמי קליפורניה היה גולת הכותרת ולדעתינו הטוב ביותר מכל ארבעת הפארקים של דיסני שהיינו (מצפים לו בכיליון עיניים לטיול בקליפורניה הקיץ)
פארק שמאוד נהננו היה האנימל קינגדום. בתכנית המקורית כמעט וויתרנו עליו ושמחנו שלא. יש את הנסיעה בג'יפ בספארי ויש כמה מתקנים מאוד נחמדים, רובם לא ממש אקסטירמיים. מומלץ.
לימור
-
פארקים באולנדו - התלבטותעוד שאלה. אנחנו מגיעים לאולנדו בשבת. ( ולא מישראל אין בעיית גט לג)
הכי היה מתאים מבחינתי היה לפתוח במגיק קינגדום ...אבל הבנתי שלא רצוי ביום ראשון.
לאן עדיף ללכת ביום ראשון?
-
פארקים באולנדו - התלבטותהאם יש איפה שהוא כתבה מסכמת (או אולי בלוג) על הפארקים באורלנדו? חלוקה לקבוצות, אופיו של כל פארק, למי כל פארק יותר מתאים ולמי פחות.
חיפשתי ולא כל כך מצאתי.
-
פארקים באולנדו - התלבטותהפארקים שמתאימים יותר ללא חובבי אקסטרים ולחובבי רכבות מתונות הם:
1. מגיק קינדום
2. אנימל קינדום (אומרים שמתאים יותר לילדים קטנים - לא היינו)
3. אפקוט - נהדר
4. יוניברסל סטודיו - יש מס' מתקני אקסטרים אבל הרוב לא
5. דיסני סטודיו - דומה ליוניברסל
6. עולם הים - הרוב זה הופעות ומס מתקנים חלקם הקטן רכבות אקסטרים.
אם לוקחים רק פארקים של דיסני אז חבילה יוצאת יותר זולה
-
פארקים באולנדו - התלבטותgoogle is your friend
אתה לא חושב שנכתב על מה ששאלת ?
-
פארקים באולנדו - התלבטותשלום שלמה,
מצרפת קישורים לכתבות מתוך YNET
הכתבות טובות מספיק כדי לתת תמונה כללית
ומבחינתי, ה-פארק! (שרק אי ההרפתקאות משתווה לו) בוש גארדנס
בהצלחה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות