הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrival
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrival
לאחרונה נוספה אפשרות להוציא ויזה להודו מסוג: Visa On Arrival (ויזה שמקבלים בהגעה לגבולות הודו או לשדות התעופה).
מכינים את הויזה דרך האינטרנט, מקבלים אותה במייל, מדפיסים אותה ואיתה ניגשים לדלפקי ביקורת הדרכונים.
לויזה מספר יתרונות:
1. אין צורך לגשת למשרדים, שגרירות או סוכנויות שונות.
2. מכינים אותה בצורה מקוונת באינטרנט.
3. מחירה: 60-62$
4. מקבלים אותה במייל, מהר, תוך 72 שעות (בד"כ, בפחות מ- 24 שעות).
חסרונות:
1. הויזה מוגבלת לתקופה זמן קצרה: 30 יום.
2. אפשרות כניסה אחת בלבד.
מצ"ב הקישור להוצאת ויזה On Arrival - https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html
הכנות להוצאת ויזה On Arrival בטרם ניגשים למחשב:
1. תמונת פספורט עדכנית בפורמט JPG .
2. סריקה של הדף הראשון של הדרכון בפורמט PDF
3. כרטיס אשראי בינ"ל.
בהצלחה,
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalתאי שלום,
תודה רבה על המידע החשוב והשימושי.
שאלה שאולי תעזור גם לאחרים-
בהוצאת הוויזה נדרש למלא שדה תעופה שממנו תאסף הוויזה, במידה ואני טס לדלהי, ויש לי קונקשיין של כמה שעות בבומבי, השדה שאני אכניס זה שדה התעופה בדלהי?
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalאהלן,
תרשום מומבאי. למה דלהי?
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalכי הוויזה תונפק איפה שחותמים על הדרכון לא?
שזה בעצם יקרה בדלהי?
אני שואל אני לא יודע-
טיסה לדלהי עם עצירה במומבי של שעתיים, באיזה שדה ׳אמשוך׳ את הוויזה ?
(בגלל שזה קונקיישן אני לא בטוח שבמומבי, כמו שאם היה קונקשיין המשך למדינה אחרת לא הייתי צריך להוציא וויזה להודו. [תאילנד-נפאל דרך הודו למשל] )
תודה על העזרה!
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalאתה נכנס להודו במומבאי. זה לא כמו קונקשיין במדינה אחרת. הטיסה השניה שלך היא טיסת פנים ובסופה לא תעבור ביקורת דרכונים. תרשום מומבאי.
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalרון, לא ממש "מושכים" את הויזה. עוברים בבקורת הדרכונים (תעבור במומבאי). תראה להם את המייל שקיבלת במייל, עם הויזה האלקטרונית (תדפיס אותה בבית). והם יחתמו לך בויזה חותמת כניסה.
בהצלחה,
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalאפרופו הויזה ...
אם אני בטרנזיט לקטמנדו ... אין צורך בויזה בכלל ... נכון ?
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalאיפה אתה עושה את הטרנזיט? בדלהי או במומבאי?
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalמומבאי (אל על + ג'ט - על אותו כרטיס)
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalאם הטיסה ממומבאי היא ישירה לקטמנדו, אתם לא צריכים ויזה, אם אתם טסים: מומבאי - דלהי - קטמנדו, אז אתם כן צריכים ויזה, כנ"ל בדרך חזרה.
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalתודה, טיסה ישירה מומבאי - קטמנדו
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalבדוק את האפשרות לשלוח את הכבודה ישירות לקטמנדו (זה אפשרי).
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalתאי, קודם כל תודה על המידע.
אני חושב שהשאלה של רון באמת דורשת הבהרה ואסביר לך למה.
בהודו הייתי לפני 15 שנה שלא במסגרת טיול כך שאני לא יודע איך זה עובד שם אבל יודע היטב איך זה עובד בתאילנד.
בבנגקוק נוחתים רבים שיש להם טיסת המשך לעיר אחרת בה יש גם אימיגריישן, הם לא עוברים דרך האימיגריישן בבנגקוק ולא אוספים מזוודות, הכל קורה ביעד הסופי. זה חוסך המון זמן.
השאלה היא איך זה עובד בהודו. נראה לי סתם חבל שיעבור ביקורת דרכונים רק בשביל הנייר הזה במומבאי אם הוא יכול לעשות את זה בדלהי.
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalהיי שלמה,
האמת שרון החסיר קצת פרטים... וטוב שעלית על זה.
יש אפשרות שהוא יטוס לדלהי בטיסה פנימית משדה הדומסטיק, ואז, הוא חייב לעבור בבקורת הדרכונים (בכדי שיוכל לצאת ולעבור לשדה הדומסטיק שמרוחק כ- 10 דק נסיעה משם).
במידה ויש לו קונקשיין, הוא לא חייב לעבור בבקורת הדרכונים, ואז הוא יקבל את החותמת בדרכון בדלהי.
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalהאם ״צ'אטרפטי שיבג'י״ שם השדה תעופה במומבי?
אם כן, שם אני נוחת ומשם אני אמריא כעבור 3 שעות לדלהי, (מטרמינל שונה מן הסתם)
ובכך, איפה תהיה בעצם ביקורת הדרכונים?
זה ממש לא הקטע של ה״נוחות״, פשוט אני לא רוצה להגיע למצב שהכנסתי בוויזה שדה מסוים, ובעצם אצטרך להוציא אותה בשדה השני ואז יעשו לי בעיות בכניסה להודו..
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On ArrivalChhatrapati Shivaji זהו השדה הבינ"ל במומבאי.
קח בחשבון שיש טיסות פנים שיוצאות מהשדה הזה ויש טיסות פנים שיוצאות משדה הדומסטיק (טיסות פנים) - http://csia.in/atcsia/domestic-terminal1B.aspx
כ- 10 דק' מהשדה הנ"ל.
בדוק מה רשום לך בכרטיס הטיסה.
-
אפשר להאריך את הויזה הזו מעבר ל30 יום? -
אפשר להאריך את הויזה הזו מעבר ל30 יום?NIET בון בון !
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalואז הם מפרידים בשדה התעופה בדלהי בין אלה שצריכים לעבור ביקורת דרכונים ואלה שלא?
-
הסבר על ויזה להודו מסוג: Visa On Arrivalענת,
כולם עוברים ביקורת דרכונים - גם אילו שאינם זקוקים לויזה-
בכל מדינה בעולם.