מס' ימים בסן פרנסיסקו + רכב
-
היי,
אנחנו נוחתים בסן פרנסיסקו ב12 וחצי בצהריים לשהייה של שלושה לילות,
מה שמותיר לנו בערך יומיים וחצי (מתכוונים לצאת ממנה מוקדם בבוקר לכיוון כביש 1).
בהנחה שאנחנו רוצים לבקר גם במויר וודס וגם בסוסליטו, בנוסף לשאר האתרים ה"רגילים", האם כדאי להוסיף לילה נוסף שם (4 לילות מרגיש לי קצת "בזבוז" והאמת שמחירי הלינה די מבאסים אבל אנחנו נתגבר)?
שאלה שניה לגבי הרכב:
אנחנו מתלבטים אם לקחת את הרכב ישר אחרי הנחיתה או רק בסיום השהות בס.פ. לקחנו מוטל עם חניה (עדיין לא ברור אם בתשלום או לא) לכל מקרה, אבל השאלה אם מבחינת נוחות אולי עדיף לקחת רק בסוף או להיפך, בשדה"ת יותר טוב (מיקום לא ידוע של סניף ההשכרה בעיר, מבחר רכבים וכו'). כמובן שיש את השיקול הכספי אבל נעזוב אותו לרגע.
אשמח לתובנות

-
מס' ימים בסן פרנסיסקו + רכבאני כמוך בשלבי התכנון אז רק כמה הערות בהתבסס על מה שתכננתי:
1. מאיפה אתם נוחתים? אם אחרי טיסה מישראל הרי שביום הראשון לא ממש תספיקו הרבה. גם אם מגיעים מניו יורק עד שתצאו מהשדה ותגיעו לעיר זה יום די מבוזבז.
2. אני הזמנתי 4 לילות ונראה לי לגמרי נהדר, אבל אם קראת ויש לך תחושה שזה יותר מדי לכי עם מה שנראה לך הכי מתאים לכם. אולי אם תפרסמי את התכנון המדויק לעיר יוכלו להגיד לך אם זה ריאלי ליומיים וחצי או דורש הוספת יום.
3. לגבי הרכב - ההמלצות הגורפות הן להסתובב כמה שפחות בסן פרנסיסקו עם האוטו ולהשתמש בתחבורה ציבורית. עם זאת כדי להגיע למויר וודס תצטרכי רכב. בהנחה שהחנייה בחינם וההפרש בעוד 3-4 ימי שכירות הוא לא מאוד מהותי הייתי שוכרת רכב בעיקר לאור מה שקראתי שכתבה הגולשת mabat שדווקא כן המליצה להחזיק רכב לצורך כמה אטרקציות.
דנה
-
מס' ימים בסן פרנסיסקו + רכבתודה דנה,
אכן הנחיתה היא מישראל. זו בדיוק הסיבה שהתחלנו לחשוב מחדש ועלתה האפשרות להוסיף לילה. המסלול עצמו לס.פ עוד לא סגור מבחינת ימים, אבל זה די המסלול שכולם עושים + המויר וודס שנוסף לאור הוויתור על יוסמיטי. הדבר העיקרי שמבאס בלילה הנוסף זה המחיר, אבל אני מניחה שלא נורא.
מבחינת הרכב, בהתחלה תכננו לעשות את המויר וודס ביום היציאה מוקדם בבוקר ואז להמשיך לכביש 1, אבל נראה לי שנשנה את זה.
התכנון הוא בהחלט להשאיר אותו כמה שיותר בחניה, פשוט בימים האחרונים דיברנו עם אנשים שלקחו את הרכב רק בסוף והמליצו גם לנו אז התחלנו לחשוב על זה שוב.
אבל נראה לי ששכנעת אותי

-
לגבי רכב וסן פקנציסקואנחנו היינו בסן פרנציסקו בלי רכב.
לקחנו את הרכב רק ביום האחרון. בדרכנו החוצה.
זה נכון שבגלל זה לא הגענו לגשר הזהב (ביום שכן יצאנו מסן פרנציסקו ירד מבול) וגם שבילינו רק בתוך העיר, אבל נראה לי חבל לשלם על ימי רכב רבים סתם (שלא לדבר על חנייה). התחבורה הציבורית בתוך סן פרנציסקו גם נוחה וגם חווייתית....
אולי שווה לקחת את הרכב לקראת הסוף גם אם לא ממש ביום האחרון?
טיול נעים
יעל
-
לגבי רכב וסן פקנציסקואנחנו היינו בס.פ 3 לילות ולדעתי היה מספיק. לגבי רכב: ימי השכרות הרכב ברוב המקרים נספרים בשבועות שלמים, כשרציתי לקחת רכב ל 18 יום יצא אותה עלות כמו 21 יום. לא יודע מה המשך המסלול שלכם עם הרכב אבל כדאי לבדוק את הנתון הזה כי אולי יהיה לכם משתלם לקחת את הרכב כבר בזמן השהייה בעיר. עופר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות