ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכב באוסטרליה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    5
    6503
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Amit_3458700
      Amit_3458700 נערך לאחרונה על ידי

היי

אני מתכנן לעשות את מסלול הm במאי למשך כ3 חודשים (להתחיל מפרת' ולסיים כנראה בבריסביין). אני מבין שהתחבורה הציבורית באזורים האלו לא משהו ומתלבט בנושא הרכב (ד"א לא בטוח שנמשיך עם הרכב את כל הטיול).

איזה רכב כדאי (צריך 4*4)? האם כדאי לשכור או לקנות רכב לתקופה כזאת?

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עדי 2
        עדי 2 נערך לאחרונה על ידי

רכב באוסטרליה

לקנות ולמכור רכב - שבוע לפחות לכל אחת מהפעולות 4x4 - לא חובה, אבל בהחלט מוסיף (יש מסלולים בעיקר בחלקים הצפוניים) שאי אפשר לעשות עם רכב רגיל מצד שני יש כל כך הרבה מה לראות ולעשות עם רכב רגיל ככה שזה לא חובה (אנחנו עשינו עם רכב רגיל ומעט מאוד ויתרנו בגלל הרכב), וגם המחיר של רכב 4x4 גבוה יותר (וכך גם הסיכון) לשכור לשלושה חודשים יעלה יותר מאשר קניית רכב למכירה באפס - עדיף לקנות.

• Amit_3458700
          Amit_3458700 נערך לאחרונה על ידי

רכב באוסטרליה

אוקיי תודה

מה לגבי ביטוח, טסט, העברת בעלות וכל הדברים הנלווים לקניית רכב זה מסובך? איך זה עובד שם?

• עדי 2
            עדי 2 נערך לאחרונה על ידי

רכב באוסטרליה

קודם כל זה משתנה ממדינה למדינה זה תלוי באיזו מדינה הרכב רשום בויקטוריה צריך RWC (כמו מבחן רישוי) לפני העברת בעלות. בד"כ המוכר מבצע את זה. לא חובה. במערב אוסטרליה לא צריך שום בדיקה כדי להעביר בעלות - מוזיל את המחירים, מעלה את הסיכון ביטוח חובה הוא חלק מהרישוי שאותו משלמים לשנה - בד"כ בסביבות 700 עד 800 דולר ביטוח - עושים עצמאית, תלוי ברכב - לנו עלה 400 דולר לשנה

• ניצן .א.
              ניצן .א. נערך לאחרונה על ידי

רכב באוסטרליה

3 חודשים זה ממש על התפר, אבל עדיין הייתי קונה.

השכרה באוסטרליה, בייחוד של רכב שטח היא מאוד יקרה.

לגבי השיקול בבחירת הרכב, אני חושב שרק רכב שטח ייתן לך את החוויה האמיתית של המערב.

בטופ 5 שלי, כל המקומות היו באזורים שהגישה אליהם היא באמצעות רכב שטח בלבד.

יש קבוצה בפייסבוק של מכירת רכבים משומשים באוסטרליה. cars for backpacers in australia או משהו כזה.

ממליץ לקנות רכב טיפה יותר חדש וטוב (ויקר) כדי שיהיה אטרקטיבי למכור אותו גם במחיר הפסד מינימלי. וחובה שתהיה לוחית רישוי של WA כדי להימנע מבעיות רישוי וכאלה שיש במדינות אחרות ועולה הון תועפות להעביר בעלות.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון