טיול עם תינוק בן 4 חודשים
-
מישהו יודע האם זה הגיוני לצאת לתאילנד עם תינוק בן 4 חודשים? זה לא מסוכן? הוא יכול להתחסן בכל החיסונים שצריך? אנחנו מעוניינים לטייל גם בכפרים אצל כל השבטים המיוחדים.
-
טיול עם תינוק בן 4 חודשיםהכי טוב לשאול את רופא הילדים שלו - האם יש לו את כל החיסונים שצריך? האם זה בטוח?
אבל כאמא לאמא - הייתי לוקחת את התינוק אבל הייתי נשארת במסלול ה"רגיל" לא הולכת לשום "כפרים מיוחדים", לא לאיזורים הנידחים - לא הייתי לוקחת את הצ'אנס שהוא יחטוף משהוא, בכל זאת בגיל 4 חודשים הוא עדיין לא סיים את כל החיסונים
-
טיול עם תינוק בן 4 חודשיםצריך לשאול רופא זה לא שאלה לפורום .
-
לאלא. הוא עוד לא קיבל אפילו את החיסונים הבסיסיים....
-
לאמלבד נושא החיסונים בתאילנד יש גם סכנת מלריה שמועברת על ידי עקיצות יתושים והבעייה חמורה במיוחד בצפון באזורי השבטים שאתם רוצים לבקר בהם , אני אישית לא הייתי לוקח לתאילנד תינוק בן 4 חודשים ובטח לא לאזור הצפון .
-
טיול עם תינוק בן 4 חודשיםממש לא הגיוני בעיני.
המערכת החיסונית של תינוק כל-כך רך עוד לא השלימה את הבשלתה.
זה לא אומר שהתינוק חייב לחלות כמובן, אבל החשיפה שלו גבוהה מאוד, וגם חום קטן יכול להתפתח מהר למשהו לא נעים.. "מחלה" זה מושג שיכול להתבטא בקשת רחבה של סימפטומים, החל מאי-נוחות ועצבנות של התינוק ועד מצבים מסכני חיים חלילה. למה לקחת סיכונים מיותרים?
-
טיול עם תינוק בן 4 חודשיםאני אבא טרי לתינוק בן 3 חודשים.
האמת, טרם הפכתי לאבא, החלום שלי תמיד היה לצאת עם המשפחה (אשתי וילד/שניים) לחופשה בתאילנד, אהבתינו הגדולה.
כיום, לאחר שהפכתי לאבא, אני עדיין חולם על כך, אולם ברור לי שסביר שלא אממש את החלום טרם הקטן יהיה בן שנה.
האם בכלל אפשרי ליהנות עם ילד בן 4 חודשים, על כך צרכיו הברורים, בחופשה מסוג זה?
-
אנחנו היינו עם התינוק שהיה בן חודשיים וגם שהיהבן 10 חודשים. את האמת, שהיה בן חודשיים היה הרבה יותר קל. אוכל, יושן, בוכה, גזים והדברים הרגילים.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות