ויזה לאוסטרליה ,שאלה
-
שלום לכולם
טס ב14 ליולי עם החברה לאוסטרליה לטיול של שלושה חודשים. היא הוציאה ויזה על הדרכון הישראלי וקיבלה ויזה לחצי שנה ועשתה תהליך די ארוך של הוצאת כל המסמכים ואני הוצאתי ויזה על הדרכון ההולנדי וקיבלתי תשובה תוך רבע שעה שקיבלתי ויזה לשלושה חודשים.
עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי אופציה לבקש ויזה יותר ארוכה עכשיו?
נגיד דרך האופציה של הויזת work holiday .
יש לי משפחה במלבורן אם זה עוזר לאחד מהתהליכים.
תודה לעונים
-
ויזה לאוסטרליה ,שאלההיה פה שרשור דומה בתחתית הדף לגבי החזקת 2 ויזות במקביל. אני מניח שאם תוציא וית עבודה זה יבטל את היזה הקודמת. תסתכל למטה...
-
ויזה לאוסטרליה ,שאלהאתה אכן לא יכול להחזיק שתי ויזות במקביל. אם תוציא working holiday השניה תתבטל. אתה יכול לעשות את זה, השאלה אם זה כדאי. ברוב המקרים ניתן לקבל ויזת חופשת עבודה פעם אחת בלבד, אז תחשוב האם זה הזמן שבו תרצה את הויזה הזו, או שאולי תעדיף בפעם אחרת.
כשאתה אומר שיקבלת ויזה ל-3 חודשים - אני מעריכה שהיא עם כניסות מרובות. זה מאפשר לך לצאת מאוסטרליה כמה ימים לפני סוף הויזה שלך ולחזור שוב לעוד 3 חודשים. יש לך אפשרויות להוציא ויזות אחרות אם תרצה, השאלה אם זה כדאי.
-
ויזה לאוסטרליה ,שאלהאוקי תודה רבה על התשובה,
עכשיו שאלה שלי אם אני יוצא לטזמניה זה נחשב ?
-
ויזה לאוסטרליה ,שאלהלא, טזמניה היא מדינה של אוסטרליה. נסה ניו זילנד או פיג׳י כיעדים קרובים ופופולריים, פפואה ניו גיני, קרוב אך מאתגר יותר, איי קוק, ונואטו וכו׳.
-
ויזה לאוסטרליה ,שאלהמבדיקה שערכתי לאחרונה נראה שפיג'י ונואטו וניו-זילנד הן האופציות הזולות יותר מבחינת הטיסה. ונואטו ופיג'י מתאימות לטיול של איזה שבועיים וחצי שלוש ואז תוכל לחזור לאוסטרליה. אם תצטרך עזרה בתכנון הטיול לשם אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח מאוד לעזור. אישית אני מאוד ממליץ על ונואטו (פיג'י קצת מתויירת מדי לטעמי והתאכזבתי קצת). ואם בכל-זאת תחליט לטייל בפפואה אז אוכל לתת לך גם המון פרטים וטיפים (אל תפחד מהאתגר - זו אחת המדינות המדהימות יותר שביקרתי בהן).
תעשה חיים!
-
ויזה לאוסטרליה ,שאלהגם סינגפור היא אופציה ליציאה (אם אתה בצפון - בדרווין או בקיירנס)
פיג'י מומלצת בחום - לא חייבים להיות לכפרי הנופש שרוב האוסטרלים הולכים אליהם.