תחבורה מניוארק לקווינס
-
אנחנו נוחתים בשדה התעופה של ניוארק בשעה 10.00 בבוקר וצריכים להגיע למלון שבקווינס.
האם מלבד מוניות ישנה תחבורה נוספת לקווינס?
-
תחבורה מניוארק לקווינסאפשרויות הגעה, מסודר לפי מחיר (יקר לזול) ונוחות (נוח לפחות נוח):
- הסעה פרטית
- מונית (צהובה)
- הסעה (שאטל) משותף
- תחבורה ציבורית
באיזה יום בשבוע מגיעים? מה ההרכב? כמה מזוודות?
-
תחבורה מניוארק לקווינסהגעה ביום א', זוג ושני ילדים עם 3 מזוודות.
-
תחבורה מניוארק לקווינסאגב, כמה יעלה מונית ל 4 אנשים עם 3 מזוודות?
-
תחבורה מניוארק לקווינסאני מעריך עלות מונית מניוארק לקווינס ב 70$-90$. לא נסעתי את המסלול הזה במונית אבל זה מבוסס על המחיר למנהטן. ביום א ב10 בבוקר לא צפויים פקקים בכלל.
כדאי גם לבדוק אפשרות לשכור רכב בניו ארק ולהחזיר בקווינס בסניף קרוב למקום המגורים (לבחור חברה שיש לה סניף קרוב) - הרכב גם יוכל לשמש לכם למשך היום.
-
תחבורה מניוארק לקווינסתודה
-
תחבורה מניוארק לקווינסשבוןע שעבר נחתתי בניוארק ונסענו עם הסאבווי לקווינס למלון
אפשרי דרך המטרו לא הכי נוח עם המזוודות אבל אפשרי
-
תחבורה מניוארק לקווינסדודו - הסאבווי של ניו יורק לא מגיע לניו ארק. לא כל כך ברור לי איך אתה הגעת משם בסאבווי?
-
תחבורה מניוארק לקווינסעם אוטובוס שיוצא כל 5 דקות מהשדה לתחנת penn station בניו גרזי ומשם רכבת לכיון world trade center שמתחברת לסאבווי בניו יורק האוטובוס הוא ממש ביציאה מהשדה .
גם בחזור חזרתי עם סאבווי עד penn station בניו יורק משם רכבת NJ TRANSIT עד ניו ארק
-
תחבורה מניוארק לקווינסטוב זה מסביר. תיארתי לעצמי שלא סללו קו חדש של הסאבווי שלא ידעתי עליו.
אני דווקא מאלה שבד"כ מחפש לחסוך גם במחיר של חוסר נוחות, אבל פה נראה לי שזה קצת יותר מידי. זוג עם 2 ילדים ו3 מזוודות (ועוד תיקי גב ואולי טרולי) לא הייתי שולח לקווינס עם אוטובוס, שדורש החלפה לתחתית בפן סטיישן (ירדת פעם בפן סטיישן לתחתית?) ועוד אולי החלפת רכבות באמצע, אחרי טיסה. אפילו בשבילי זה יותר מידי.
מה גם שמדובר ביום ראשון בבוקר. נראה לי מונית ב80$ או רכב שכור מניוארק לקווינס אלה האפשרויות היותר משתלמות במקרה הזה.
-
תחבורה מניוארק לקווינסתלוי בגיל הילדים ובהרכב המשפחתי. במידה והילדים בוגרים אז אין בעיה לנסוע בתחתית וזאת בתנאי שהמלון שהזמנתם קרוב לתחנה של התחתית.
אנחנו זוג + 3 נסענו בשנה שעברה מ- JFK בתחתית למנהטן ללא בעיה , המלון היה במרחק 2 בניינים מהתחתית.
-
תחבורה מניוארק לקווינסההבדל בין JFK ל EWR בהקשר הזה הוא ש JFK מקושר ישירות לקו A של התחתית, בעוד EWR לא. מ EWR צריך קודם להגיע למנהטן, באוטובוס או רכבת (תלוי בשעה וביום) ואז להחליף לתחתית. ההחלפה הזו, ועוד בפן סטיישן (כמו מבוך), יכולה להיות מעיקה.
-
תחבורה מניוארק לקווינסתזמינו הסעה מראש כמו כרמל.
למי יש כח עם 2 ילדים ו 3 מזוודות להתחיל במבוך של רכבת, סאבווי וכו.
ובשביל מה ? לחסוך כמה בדיוק ???
-
תחבורה מניוארק לקווינסשכחתי לציין שעלות תחבורה ציבורית (רכבת\אוטובוס + תחתית) בהרכב שלכם תהיה כמו ואולי יותר ממונית...
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות