התייעצות לגבי צפון איטליה
-
התייעצות לגבי צפון איטליהשלום לך.. תודה על התגובה.
לגבי ברגמו - האמת שלא חשבתי על זה בכלל... אני אקרא קצת על העיר ואבדוק את האופציה.
לגבי שאר ההמלצות- נשמע מעניין... אבדוק את האופציות, שוב תודה רבה עזרת לי!
-
התייעצות לגבי צפון איטליהנירית תודה רבה על התגובה.
אני בהחלט שוקלת את אופצייה ברגמו במקום מילאנו.. (מילאנו בכלל ירד מהפרק)
ולגבי מזג האוויר- מקווה שיאיר לנו המזל
-
התייעצות לגבי צפון איטליהכשאתם באורטיזיי, לא להחמיץ עלייה ברכבל ל-alpe de siusi שזה האחו הגדול ביותר באירופה עם נוף מדהים של הרי הדולומיטים. אפשר להעביר שם שעתיים בכיף.
-
התייעצות לגבי צפון איטליהבכיף. לפי המידע כאן המחיר הרשמי לגונדולה הוא €80 כאשר בפועל החוויה אף עלולה לעלות יותר. אולי יהיה לכם מזל, אל כדאי להחליט מראש כמה אתם מוכנים לשלם עבור התענוג ולהצמד להחלטה!
האטוטבוס מ Piazzale Roma לשדה התעופה מרקו פולו לא לוקח יותר מחצי שעה. כשלעצמי נראה לי מספיק להגיע לפיאצה בסביבת 16.00 , אבל כן יהיה נכון לקחת מרווח בטחון בתכנון הנסיעה חזרה מבוראנו לאי המרכזי.
אנחנו מתכננים בנסיעה הקרובה שלנו לבלות כמה שעות בשיטות בעיר העתיקה של ברגמו.
-
התייעצות לגבי צפון איטליההיום השישי קצת לחוץ. אנחנו עשינו בדיוק את אותו מסלול ויום אחד הספיק לנו ללא בולצנו.
מבין שני האיים בונציה עדיפות גדולה לבוראנו אבל אפשר להסיק את שניהם ביום.
-
התייעצות לגבי צפון איטליההיי גיא! תודה רבה על הרעיון, בכלל לא שמעתי על הרכבל הזה.. נראה נוף מדהים

-
התייעצות לגבי צפון איטליההיי שוב ג'ני, שאלה- מה זה בדיוק הפיאזה רומא? זה המקום ממנו נוסעים לשדה התעופה? אם כן, אנחנו לא נצטרך אוטובוס לשם, אנחנו שוכרים רכב, אנחנו ניסע בחזרה למלון (מחוץ לונציה) ומשם כבר שדה התעופה.
שוב תודה רבה!
-
התייעצות לגבי צפון איטליההיי עודד... לחוץ? לא חשבתי על זה....
אז אולי אני אוריד את מפלי ורונה? או שאם אני אראה שאנחנו מספיקים יום לפני ושיש לנו זמן ביום החמישי אז ניסע לביקור שם.
או - שפשוט נוותר על בולצאנו כמוכם.... מקסימום פשוט נבקש באורטיזיי (בעיירה שאנחנו ישנים בה) ונעלה על הרכבל שם.
תודה רבה!!
-
התייעצות לגבי צפון איטליהאנחנו לא ויתרנו על בולצנו. היינו בה ביום אחר וזו עיירה חמודה ועם התצוגה הנהדרת של אוצי במוזיאון הארכיאולוגי. לא המלצתי לוותר על בולצנו אלא רק שזה יהיה קשה לעשות אותה באותו היום עם האתרים האחרים.
-
התייעצות לגבי צפון איטליהשלום גיא,
לא בדיוק הבנתי מה יש לעשות ב alpe de sius
במשך שעתיים האם המקום הוא לא אתר סקי , בחורף ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות