ישראייר לכל המעוניין
-
- שלום מדברים מישראייר רצינו להודיע שביטלנו את הטיסה שלכם?
- מה??? הזמנו כבר מלונות , שכרנו רכב, זה מלא כסף שלא נוכל לקבל חזרה, תיאמנו בעבודה, למה?
- אין לי מושג, אני רק מודיעה לך, תוכל לקבל כסף חזרה על הטיסה או לטוס במועד אחר.
-
ישראייר לכל המעונייןכל הביטולי טיסות - בישראייר ובכלל..
כל כך מעצבן

מה תעשו עכשיו...
שיהיה בהצלחה

-
ישראייר לכל המעונייןזה סיכון של טיסות שכר
-
ישראייר לכל המעונייןגם חברות סדירות מבטלות טיסות. עיין ערך ויזאייר, איזי ג'ט. אבל גם החברות הותיקות מבטלות מדי פעם כמו לופטהנזה או אייר פראנס. אבל להן יש יותר אפשרויות חלופיות.
-
ישראייר לכל המעונייןהשאלה היא האם העובדה שהן לא מכרטסות בזמן שאתה קונה את הכרטיס אבל כן מחייבות את מלוא הסכום. ודוחות את הכרטוס לרגע האחרון כדי שיוכלו לבטל את הטיסה במידת רצונם, השאלה היא האם זה הוגן? האם הוגן לא להציע טיסה חלופית בחברה אחרת או לפחות להשתתף בפיצוי על הפרש המחיר בכרטיס בחברה אחרת, ורק לפתור אותך שזה מה יש. האם זה הוגן?
-
ישראייר לכל המעונייןעלית על ההבדל בין שכר לסדירה
-
ישראייר לכל המעונייןבהמשך לעלילות ישראייר לאחר שהודיעו לי שהטיסה שלנו בוטלה, לאחר שהוזמנו מלונות רכב וכו ונאלצנו לרכוש כרטיס יקר יותר בחברה אחרת. אנחנו יושבים בשדה התעופה בטולוז והרי זה פלא.. הטיסה כן מתקיימת רק בלעדינו, לנו הודיעו שהטיסה בוטלה.. למי הפתרונים? אנחנו לא נטוס עם ישראייר.
-
ישראייר לכל המעונייןליבי ליבי איתכם.
לצערי אני שומע רבות על בעיות עם טיסות ישראיר.
אני כבר החלטתי שלחו"ל אני לא אקח איתם סיכון.
מעניין לבדוק אם יש לכם עילה לתביעה משפטית. ההרגשה שהם עושים מה שהם רוצים בלי לתת דין וחשבון.
-
יש חוק טיבי, הודיעו לכם כך שאתם יכולים לתבוע? -
ישראייר לכל המעונייןלא להאמין. הטיסה כן יצאה??? חוצפה
-
ישראייר לכל המעונייןבהנחה שיש לכם את התיעוד המתאים (כרטיסים,הזמנה,ביטול הזמנה, הכרטיסים החדשים)
בהנחה שיש לכם תיעוד של לוח הטיסות של הטיסה שכן יצאה או שיש לכם אפשרות למצוא לכך תיעוד ריטרואקטיבי.
אני-- חושבת שכדאי להתייעץ עם משפטן- כי יתכן שיש פה מקום לתביעה .
המידע שנמסר לכם על ביטול הטיסה (חוקי, ובוודאי בשכר) הוא מצג שווא.
שווה לבדוק את הנושא משפטית.
-
ישראייר לכל המעונייןהפתרון הוא פשוט. זה תרגיל קלאסי של סוכני מכירות. מחזירים לכם את הכסף בלי כל פיצוי ואחר כך מוכרים אותם הרבה יותר יקר.
אלי לא יודע אם חוק טיבי מכסה את זה אבל נראה לי שהסיפור שווה טביעה משפטית, כי על פניו נראה שמדובר ברמאות.
-
ישראייר לכל המעונייןצריך גם תיעוד שנציגי ישראייר אמרו שהטיסה בטלה.
יתכן גם שהיה אוברבוקינג.
-
ישראייר - לעולם לא !!!!!! לפחות מבחינתנוגם לנו קרה בדיוק אותו הדבר !!! ונראה לי שזה קורה יותר ויותר ויותר ודווקא בישראייר
אנחנו הזמנו 6 חודשים מראש (בחודש אפריל) טיסה לחודש אוקטובר לרומא... היינו מאד צפופים בזמן ובתאריכים שלא היו לצערנו גמישים.
בתחילת חודש ספטמבר בעודי יושבת ומחכה בלילה לבן העתיד לשוב מהמסע לפולין (טיסה שגם כן התעכבה מעל 9 שעות ...לא של ישראייר) עברתי ככה על לוח הטיסות המתוכנן ופתאום ראה זה פלא - הטיסה שלנו לאוקטובר איננה, נעלמה, לא קיימת בלוח המתוכנן של שדה התעופה שלנו.
למחרת הרמתי טלפון לסוכנות דרכה הזמנתי את הטיסות ובדקתי מה קורה...הם לא ידעו להשיב לי ולאחר בדיקה שלקחה יום וקצת...חזרו אלי שאכן הטיסה בוטלה אבל יש להם הצעה לטוס יומיים קודם או יומיים אחרי ולחזור שוב שלושה ימים קודם וכל מיני הצעות לא רלוונטיות. לחלופין כמובן שאפשר לבחור לבטל...ולקבל את הכסף חזרה.
רגע - זה עוד לא הכל ...את הביטול חייבים לשלוח במייל ואת הכסף חזרה שימו לב היטב - מקבלים רק תוך 30 יום !! כן לא מספיק שהכסף שוכב אצלם כבר 5 חודשים, לא מספיק שמודיעים לי (יותר נכון אני במקרה "עליתי על זה") ברגע האחרון, אז עוד מחזיקים אצלם את הכסף 30 יום נוספים.
האכזבה הייתה נוראית, חלמתי על הטיול הזה ולא רציתי לבטל ובלית ברירה קניתי כרטיסים יקרים יותר באל על - ביקשתי מהסוכנות לקנות דרכם ולהתקזז עם הסכום שכבר שולם - לא היה עם מי לדבר...אז נאלצתי לשלם לכרטיסים באל על, ולחכות לכסף מישראייר - שהגיע רק אחרי שנשלח מכתב זועם עם איומי תביעה.
בקיצור לפחות אצלי - ישראייר לעולם לא !! הניסיון שלי מר מאד מאד.
אגב - חברה שמבקשת לטוס עכשיו לצפון איטליה שוקלת להזמין איתם טיסה שעלותה כ- 700 דולר (הצילו!!) הזהרתי אותה...מעבר לזה אין מה לעשות, אולי רק להתפלל...

-
שומר נפשו ירחק מישראייר - כמה פעמים נכתוב זאתיוסי, אנחנו הזמנו טיסות באיירפראנס לאותם תאריכים כי כבר לקחנו מלונות ותאמנו בעבודה, שכעשנו צ'ק אין היום בטולוז ראיתי את הטיסה של ישראייר מופיעה על הלוח. צילמתי את הלוח ואז פניתי לדלפקים שלהן כדי לוודא שזו אכן אותה טיסה שיצאה ביום שני שעב, דיברתי עם הנוסעים, לא נראה לי שיש תועלת בלפנות לנציגי ישראייר שם? הם ישאלו אותי מה אני רוצה מהם... וכן זה אכן סיפור מסרטים אבל לא כזה שרציתי להשתתף בו
-
מילה ממי שעבד בחברת צ'רטרהיי לכולם!
אני עבדתי פעם בחברה שמפעילה טיסות צ'רטר (בלי שמות וכל זה).
אני מעולם לא הייתי עורך דין ככה שמה שאני אומר פה הוא ממש לא בעל תוקף משפטי, אבל ממה שאני בקיא בחוקים של הצ'רטר, ישראייר פעלה לפי החוק ולמרבה הצער אין יותר מדי מה לעשות עם זה.
צ'רטר בעברית פשוטה זה משהו כמו:
"תשמע, אתה הזמנת אצלי טיסה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר. קח בחשבון שאולי לא נטוס בסוף ואז די אכלת אותה אבל אל תדאג אני מחזיר לך את כל הכסף."
זה החוזה שחותמים איתם. יש להם זכות לבטל את הכרטיס שלך ולמיטב ידיעתי הם לא ממש צריכים לספק הסברים. העובדה שהטיסה אכן יצאה בסוף לא משנה כלום.
נשמע כמו מקרה קלאסי של אוברבוקינג.
אז מה אפשר לעשות עכשיו?
1. לדבר איתם וללחוץ עליהם. לצערנו, רק ככה הדברים עובדים במדינת ישראל. אם תציקו להם ותתקשרו 3 פעמים ביום, בסוף אולי יימאס להם ואז הם יחזירו אתכם לטיסה (שוב, בהנחה שזה אובר בוקינג). השאלה אם יש לכם כוח לזה.
2. אם לא מצליח, קחו את הכסף ואל תתקרבו יותר לצ'רטר. אחרי שעבדתי בחברת צ'רטר וראיתי את הבלאגן שקורה שם, אני לא מתקרב לצ'רטר. תודה לאל ולאיזיג'ט.
3. לידע כללי, בכל טיול שאני נוסע אליו, את המלונות, הרכבים וכל שאר השירותים אני מזמין תמיד עם אופציה לבטל. לפעמים זה עולה יותר, אבל זה שווה את זה במקרים מיוחדים.
אני מזכיר שוב שאני לא עורף דין ואם יש לכם עורך דין שאומר אחרת, כדאי שתקשיבו לו ולא לי

המון בהצלחה חברים, מאחל לכם שתנצחו את המערכת!
-
לאיזיג'ט אין הרבה ביטולים? יותר טובים מצ'רטר?הזמנתי לדצבר איתם ומאוד מקווה לא ליפול על ביטול...יש רבים שביטול עבורם גם אם הזמינו שירותים שניתנים לביטול, הוא מאוד בעייתי עקב בעיות טכניות.
-
מילה ממי שעבד בחברת צ'רטראובר בוקינג ? ייתכן.. העניין שהזמנתי כמה חודשים מראש. (ייתכן שיחד עם קבוצה שביקשה את הטיסה נהיה אובר בוקינג- אין לדעת.).
כמדומני שהפקידה אמרה לי שהיא מתקשרת לבטל את כל הנוסעים כי שאלתי האם הסיבה היא אובר בוקינג. (אולי כנראה שזאת לא היתה האמת ..)
בעניין חוק טיבי - הם הודיעו על הביטול מעל לשלושה שבועות מראש אז כנראה החוק איתם- אתייעץ עם עו"ד ואספר מה אמר. בכל מקרה גם אם זה חוקי זה מאוד לא יפה.
אותי הם איבדו כלקוח.
-
ישראייר לכל המעונייןהתנהלות שאתה מתאר היא שערורייתית, והיא מנוגדת לחוק הישראלי ולרגולציה האירופאית הרלוונטית.
אני ממליץ לפנות לעורך דין, מגיע לכם הרבה כסף בחזרה. אם זו התנהלות קבועה, יתכן ואף קיימת אפשרות לתובענה ייצוגית כנגד החברה.
ניסיון נואל להתחמק מהוראות החוק בעניין אובר בוקינג ולהטיל את כל ההוצאות על הצרכן, איכס.
-
ישראייר סומכת עליכם ועל כמותכם שתביעה לפי חוק טיביכנראה לא תהיה ואם תהיה היא תהיה נדירה.
ישראייר יודעת שאנשים ימשיכו לקנות דרכם גם אם לא ישירות אז דרך דילים.
ישראייר יודעת שמכסימום הפעולה של עם ישראל הוא הוצאת קיטור בפורומים ואחרי כן הכל כרגיל.
לכן ישראייר יכולה להמשיך להתנהל כמו שאתם מתארים שהתנהלה.
שיהיה לכולנו בתיאבון