ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    7
    3959
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Gal_Atiya
      Gal_Atiya נערך לאחרונה על ידי

אהלן. קיבלתי ויזת עבודה לניו זילנד ואני טס עוד שבוע. בדקתי בכמה חנויות change ובאף אחד לא היה דולר ניו זילנדי. מה בד"כ עושים? זה לא נורא יקר להמיר לדולר ואז לדולר ניו זילנדי? אני עובר בברצלונה קודם לשבוע אולי כדאי שם מיורו לדולר ניו זילנדי?

אגב אנשים שקיבלו ויזה מוזמנים לפנות אולי ניפגש

תודה ויום טוב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

קודם כל, בוא ניכנס לפרופורציות. תמיד יש עלויות שכרוכות בהתעסקות עם כסף, אין דרך להמנע מזה. יחד עם זאת, זה לא ״נורא יקר״ להמיר כמה מאות דולרים שיספיקו לימים ראשונים עד ההעברה לחשבון המקומי. כמה זה יעלה? 10₪? 20₪? 

אני מציעה לך ככה: או פשוט למשוך קצת כסף מהכספומט הראשון שתראה, או להמיר את הכסף של לטראוולים ואיתם לנסוע. תפדה איזה 100$ בשביל קצת מזומן, ואת היתר תפקיד בחשבון המקומי. זה בהנחה שאתה לא מייד הולך לבנק עם הנחיתה. גם כאן אפשר לוותר על הפדיון הראשוני ופשוט למשוך קצת כסף בכספומט.

• noamamitai
          noamamitai נערך לאחרונה על ידי

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

אחרי חיפושים רבים מצאתי צ'יינג' בבזל בת"א שמחליף לדולר ניוזלינדי. אפשרי למצוא כאלה, צריך פשוט לחפש הרבה ולשאול.

• keves160
            keves160 נערך לאחרונה על ידי

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

בשביל מה? עדיף לנסוע עם דולרים אמריקאים. ככה תוכלי להחליף כשתצטרכי. למה להיתקע עם עודף ואז לבזבז כסף בהחלפה נוספת?

• שקד
              שקד נערך לאחרונה על ידי

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

מודה שאני לא מבינה אתכם. בבנק לאומי העמלה על משיכה מכספומט היא 4$ + 2% מערך העסקה. כלומר, משיכה של כמה מאות דולרים ניו זילנדיים עם הנחיתה עולה משהו שבין בירה לקפה ועוגה. מבחינתי, זה לא מצדיק את זה שאני אלך לחפש חלפן אחד שיש לו דולר ניו זילנדי, סביר להניח בשער לא משהו. בטח לא כשאני משקללת במחיר את עלות הנסיעה אליו. 

אפילו אם במקרה היו לי בבית דולרים אמריקאיים, יורו או פאונד, כנראה שהייתי שומרת אותם לנסיעה הבאה ליעדים האלה, ולא לוקחת איתי עכשיו כדי להחליף.

• keves160
                keves160 נערך לאחרונה על ידי

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

בדיוק. מה גם שלכו תיפטרו מדולרים ניו זילנדיים מיותרים. כרטיס אשראי זה קל ונוח, ואני גם בעד לקחת דולרים אמריקאים (אפשר גם יורו, זה סתם הרגל אצלי) כדי שיהיה גם מזומן זמין לשעת הצורך. אצלי גם יש חשבון דולרי, אז למשוך בכרטיס אשראי או לחייב אותו לא מחויב בשער של להמיר מדולר אמריקאי לשקל.

• ניצן .א.
                  ניצן .א. נערך לאחרונה על ידי

דולר ניו זילנדי - מאיפה?

מסכים עם הנאמר מעליי.

אני באופן אישי המרתי את כל הכסף למט"ח דולרי כדי לחסוך עמלות מיותרות בכל פעם, אבל זה עדיין נשאר בבנק ולא החלפתי את הכסף בצ'יינג.

הכי משתלם זה להסתובב עם כרטיס אשראי ולהוציא כל פעם את הסכום שצריך.

אין שום סיבה להגיע עם דולר ניו זילנדי מהארץ כי מדובר על מדינה סופר מערבית שיש כספומט בכל פינה.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון