ויזת תייר
-
וברכה... יש לי ויזה תייר לשישה חודשים עם יציאה וכניסה באמצע עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לבצע את היציאה והכניסה לפני השלושה חודשים הראשונים?
-
ויזת תיירכתוב "באמצע"?
לא נראה לי שזה הנוסח
-
ויזת תייראכן הויזה לא מתחכמת. מה שכתוב זה מה שיש. אם כתוב ״באמצע״ אז זה באמצע, אם כתוב ״במהלך״ אז זה גם אחרי יום. צריך לראות גם כמה מותר לך להשאר בכל כניסה ולפי זה להחליט.
-
ויזת תייררשום לי... Period of stay: 03 months on each arrival
-
ויזת תיירזה אומר שתוכל להשאר לכל היותר שישה חודשים בסה״כ. אם תצא אחרי חודש אז בפעם הבאה יהיו לך רק 3 חודשים, ובסה״כ 4.
-
ויזת תיירבד"כ זה אומר שהכניסה האחרונה צריכה להיות עד 6 חודשים מיום ההתחלה, ואז לשלושה חודשים
-
ויזת תיירבקיצור הכי משתלם לי לצאת בסוף השלושה חודשים הראשונים
-
ויזת תיירלניצול מקסימלי של משך השהיה שלך - כן.
-
ויזת תיירהאמת שלא עדיף לצאת פעם אחת אחרי חודשיים-שלושה ופעם אחת אחרי חמישה ולהיכנס לפני תום השישה חודשים ככה יהיו לך כמעט 9 חודשים ברוטו
-
ויזת תיירהוא לא יכול אם יש לו רק שתי כניסות. לא לכולם יש כניסות מרובות.
-
ויזת תיירתודה עזרתם לי מאוד אני חייב להגיד שזה אחלה פורום ועזרתם לי מאוד לא הכרתי את האתר הזה וזה תענוג שיש עם מי להתייעץ אם יהיו לי עוד שאלות אני יעלה אותם.
-
ויזת תיירקח בחשבון שהאוסטרלים לא פראיירים, ובכניסה השנייה ישנה סבירות שיעצרו אותך לבידוק בהגירה.
אתה חייב לדעת בדיוק מה אתה מתכוון לעשות בטיול על מנת שתוכל לתת נימוק מספק לרשויות ההגירה, או לכל הפחות להחזיק בתכנית טיול הגיונית וסבירה שתרצה את פקיד ההגירה בשדה.
הפיוז האוסטרלי בנושא הזה קצר מאוד והם יכולים בשנייה להטיס אותך הביתה, גם אם אתה לא מתכוון לעבוד יום אחד, לכן אל תשחק בזה.