טיול עם קרוואן באירופה
-
שלום, בכוונתי לטייל עם משפחתי בחודש אוגוסט בגרמניה ואוסטריה עם קרוואן. אשמח לקבל או לדעת היכן ניתן למצוא אתרי קמפינג טובים לקרוואן על מנת שאוכל להזמין מקום מראש (הבנתי שזו עונה בוערת). תודה שרון -
טיול עם קרוואן באירופה:Reמאד מציעה לך לרכוש את החוברות (יש גם על CD ) של הקמפינג בארצות מתויירות אלו. החברה ממנה אתם שוכרים את הקמפר, לא הציעה לך חוברת כזו? -
טיול עם קרוואן באירופה:Reתוכל לראות את אתר האינטרנט של ארגון ACSI (שהוא הארגון הגדול והמקיף ביותר של חניוני קרוואנים ) דרך הקישור המצורף. - לחץ על הלינק ''חניוני קרוואנים באירופה''. ניתן גם לרכוש את ה-CD הכולל 8200 חניונים באירופה ותוכנה לתכנון מסלולי טיול בקרוואנים.
קרוואנים באירופה
חניוני קרוואנים באירופה -
טיול עם קרוואן באירופה:Reהחברה מציעה אבל רציתי להתכונן לפני ולהזמין בחלק מהחניונים מקומות מראש בגלל העונה הבוערת. -
טיול עם קרוואן באירופה:Reלאחר שערכתי 3 טיולים משפחתיים בקראוון באירופה גיליתי כמה מסקנות. הן אולי לא יהיו מקובלות על כולם אבל אלה הדברים שאני לוקח בחשבון וחושב עליהם לקראת הטיול הרביעי שלי עם בני לבד טיול בר מצווה בראוון באירופה. הייתי בגרמניה (שם הכי זול להשכיר קרוואן) הולנד -
שנדבר על זה?דניאל שלום קודם כל אהבתי כל מילה , כולל הכרית על הפה של האישה :)) לדעתי נסיעה בקרוון נכונה לשילוב הנתונים: יעדי נסיעה רחוקים -כמות ק''מ גדולה העדפה של אתרי טבע ומינון נמוך על אטרקציות וערים ככל שעלות הלינה ביעדים יקרה יותר- הנסיעה כדאית יותר וכמוב -
שנדבר על זה?:Reיונית שלום תודה קודם כל. (ברור שהכרית היא וירטואלית:) אבל מי לא השתמש בה פעם. השורה התחתונה שלך היא ''אני'' וזה בדיוק הענין כמו שכתבת במקום אחר ישנו מגוון גדול של סוגי טיולים ומטיילים ומה שמתאים לאחד לא מתאים לשניה. מי שיוצא לטיול צריך (כמו לפני כל ד -
טיול עם קרוואן באירופה:Reלדניאל שכתב תגובה לכתבה. כתבת שטיילת כבר עם קראוון באיטליה אשמח לקבל טיפים לגבי מקומות מומלצים בצפון איטליה. האם ביקרתם בהרי הדולומיטים עם קראוון? תודה דלית.