הצגת כרטיס יציאה מתאילנד
-
אני עובר את הגבול ללאוס ואין לי שום "כרטיס יציאה" מתאילנד יש פתרון אחר חוץ מכרטיס פיקטיבי? תודה!!
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדזה לא ברור אתה עדיין בישראל ומתכוון לעשות את זה או שאתה כרגע בתאילנד ורוצה לעשות את זה ?
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדעדיין בארץ...להציג כרטיס טיסה יציאה מהיעד זה רק אם אתה מגיע בטיסה..
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדחובה להציג טיסה חזור ע"מ לקבל ויזה בנמל תעופה?
ולא יכולים לעלות עלייך אם זה פיקטיבי?
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנד....לא להתעסק עם התאילנדים...
....אתה צריך לעשות VISA RUN הרבה פעמים אני מבין אותך...גם אני יצאתי ללאוס
....אבל רק פעמייים במסגרת המגבלות בלי לחרוג...
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדעדיין לא הבנתי,
אם אני טס למזרח לחודשיים מתחיל בתאילנד עובר לארצות שכנות ומסיים חזרה בתאילנד ולכן הכרטיס טיסה חזור שלי הוא רק לאחר חודשיים, לא יתנו לי ויזה בכניסה למדינה?
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנד..היי...
...2 אפשרויות:אם אתה חוזר בטיסה לתאילנד תקבל עוד 30 יום בלי בעייה...
....אם אתה חוזר קרקעית(לא בטיסה) תצטרך להוציא ויזה מראש או בשגרירות
.....בארץ-או באחת מהשגריריות של תאילנד באזור...
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדתוציא מראש ויזה עם 2 כניסות כאן בארץ ואז אין בעייה .
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדמאור,
אתה עלול להתבלבל ממה שנכתב לעיל.
העניין שלך מאד פשוט.
אתה כנראה לא צריך להוציא שום ויזה מראש.
בפעם הראשונה שתנחת בתאילנד תקבל ויזה ל-30 יום. אף אחד כנראה גם לא יבקש ממך כרטיס יציאה.
אחרי שתצא למדינות השכנות ותחזור לתאילנד, אם תגיע לתאילנד בטיסה, תקבל שוב ויזה ל- 30 יום. אם תכנס לתאילנד בכניסה יבשתית תקבל ויזה רק לשבועיים. אם זה לא יספיק לך, תוכל אחרי כמה ימים להאריך את הויזה בעוד 30 יום.
בהצלחה
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנד..מאור...
...הבלוג של יוסי מדבר על הארכת הויזה שקיבלת בשדה בבנקוק בטיסה מישראל-במשרד ההגירה
בצ'אנג מאי-ולא על החזרה לתאילנד ממדינה אחרת...
...כמו שאמרתי מקודם אם אתה חוזר בטיסה-תקבל אוט 30 יום
....אם אתה חוזר דרך מעבר גבול קרקעי-תצטרך ויזה כמו שהסברתי לך..
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדלא יותר פשוט להוציא ויזה מראש כאן בארץ ולהימנע מהתרוצצויות להגירה שם ?
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדתודה רבה עזרתם לי מאוד.
ואני לא מוציא בארץ כי הבנתי שפשוט יותר לקבל בכניסה למדינה רק לא הבנתי את העיניין של הכרטיס טיסה חזור ולכן שאלתי.
תודה לכולם!!
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדאם ההגירה בתאילנד יבקשו לראות כרטיס טיסה ויראו יציאה בעוד חודשיים יש סיכוי גבוה שלא יתנו לך ויזה לחודש בשדה התעופה ! עצה טובה שלי אליך תוציא ויזה מראש כאן בארץ בקש עם 2 כניסות לתאילנד זה מאוד פשוט ואתה נוסע בראש שקט
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדמה גם שויזה מראש מקנה את האפשרות להאריך בחודש נוסף בהגירה כמעט ללא בעייה במידה ותצטרך , עלות של ויזה עם שתי כניסות 90 דולר הארכה נוספת במידה ותצטרך כשישים דולר.
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדמה גם שויזה מראש מקנה את האפשרות להאריך בחודש נוסף בהגירה כמעט ללא בעייה במידה ותצטרך , עלות של ויזה עם שתי כניסות 90 דולר הארכה נוספת במידה ותצטרך כשישים דולר.
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדבהמשך לדיון....הבת שלי מגיעה לתאילנד מהודו בטיסה. תשהה איתי כשבועיים וחצי אולי יותר ואז עוברת ללאוס או קמבודיה כנראה יבשתית. אין לה כרטיס טיסה ליציאה מתאילנד.
זה בעיה?
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדכן זאת עלולה להיות בעייה ,בשדה התעופה נותנים בד"כ לישראלים ויזה לחודש ללא שום בעייה אבל אם ההגירה ידרשו לראות כרטיס טיסה ואין היא עלולה לקבל סירוב אני מציע שתקנה מראש טיסת המשך לקמבודיה או לאוס לעוד חודש לכל היותר מיום הנחיתה בבנגקוק ואם היא מציגה את זה להגירה אז לא צריכה להיות בעייה.
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדהבעיה שהיא כבר בדרכים....כרגע באוטובוס לקשמיר, משם טיסה לדלהי , משם לכלכותא ומשם לבנגקוק. לא יהיה לה איפה לקנות כרטיס כזה. האם אין מעבר יבשתי בין תאילנד לבורמה או לאוס?
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדבדיוק בשביל זה יש אינטרנט. לקנות כרטיס באינטרנט זה פתרון.
-
הצגת כרטיס יציאה מתאילנדואם היא לא מתכוונת לעבור בטיסה אלא יבשתית?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות