ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי רכב

פורום טיולי משפחות
    4
    4
    1220
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • לימור10
      לימור10 נערך לאחרונה על ידי

שמתי לב שהרבה אנשים עשו הזמנה לפאסט סטיישיין אוטומט בגרמניה אבל אף אחד לא ציין שקיבל את הרכב הנל

גם אני הזמנתי את הרכב הנל 

האם יש כאן מישהו שכן קיבל ויכול לומר האם הוא מגיע עם GPS מובנה האם באמת בבגד  נכנסים שלושה מזוודות אנו גם עם טיולון איזה גודל מזוודות נכנסות שם

האם האוטו מצויד בחיבור USB לשמיעת מוסיקה

האם הוא מספיק מרווח למשפחה עם שלושה ילדים ששניים ישבו על בוסטרים ללא גב וילדה בת שלוש בכסא תינוק

שנינחת אמרתיל בעלי שבטוח יהיה תור וכדאי שהוא ימתין למזוודות ואני אלך לקחת את הרכב

הוא טוען שאם נגיע אחרונים יש סיכויי שנקבל רכב משודרג יותר 

מי לדעתכם צודק

תודה על התשובות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון המטיילת
        שרון המטיילת נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי רכב

אני לא מומחית גדולה לעינייני רכב , ההזמנה של רכב נעשית לפי דרגת רכב ,הכוונה שתקבלו רכב באותה דרגה ולאו דוקא  נגיד פאסט, 

gps ביער השחור הציעו לנו בתשלום, משהו כמו 5 יורו ליום, סירבנו כי היה לנו "מהבית" וכשקיבלנו את האוטו היה בו gps. אבל לא הייתי בונה על זה.

• gisegus1
          gisegus1 נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי רכב

הי לימור

אני לא יודע לגבי פסאט, אבל בחופשות קודמות הצלחתי להכניס לפיז'ו 308 סטיישן ואופל אסטרה סטיישן 2 מזוודות גדולות+3 טרולי+עגלה ואולי עוד איזה תיק גב קטן.

לא משימה קלה, אבל אפשרית...

• דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

הסיפור עם רכב משודרג היה נכון פעם

היום יכול לקרות אבל הרבה יותר נדיר, בעידן המקוון החברות יודעות בדיוק מי מגיע מתי ואיזה רכב הזמין.

אם אתם רוצים שניכם לנהוג שניכם צריכים להציג את עצמכם ורשיון במעמד לקיחת הרכב.

יכול להיות שהרכב יגיע עם GPS מובנה אבל אם תרצו להפעיל אותו תצטרכו לשלם. אם אתם רוצים לסמוך על GPS לא הייתי מהמר, אם זה סתם נחמד שיהיה - אולי יהיה ואפילו אולי יפעל.

הרכב הספציפי הזה מספיק מרווח, מאוד רחב, אבל אף אחד לא הבטיח שתקבלו דווקא את הדגם הזה.

אין לי מושג לגבי USB אבל בחלק מהטלפונים חוט לחיבור של האוזניה יכול לסגור עניין.

אני קיבלתי פאסאט סטיישן אבל דיזל ידני (ביקשתי מראש דיזל). לא יודע אם המידע הזה עוזר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון