שאלה לגבי רכב
-
שמתי לב שהרבה אנשים עשו הזמנה לפאסט סטיישיין אוטומט בגרמניה אבל אף אחד לא ציין שקיבל את הרכב הנל
גם אני הזמנתי את הרכב הנל
האם יש כאן מישהו שכן קיבל ויכול לומר האם הוא מגיע עם GPS מובנה האם באמת בבגד נכנסים שלושה מזוודות אנו גם עם טיולון איזה גודל מזוודות נכנסות שם
האם האוטו מצויד בחיבור USB לשמיעת מוסיקה
האם הוא מספיק מרווח למשפחה עם שלושה ילדים ששניים ישבו על בוסטרים ללא גב וילדה בת שלוש בכסא תינוק
שנינחת אמרתיל בעלי שבטוח יהיה תור וכדאי שהוא ימתין למזוודות ואני אלך לקחת את הרכב
הוא טוען שאם נגיע אחרונים יש סיכויי שנקבל רכב משודרג יותר
מי לדעתכם צודק
תודה על התשובות
-
שאלה לגבי רכבאני לא מומחית גדולה לעינייני רכב , ההזמנה של רכב נעשית לפי דרגת רכב ,הכוונה שתקבלו רכב באותה דרגה ולאו דוקא נגיד פאסט,
gps ביער השחור הציעו לנו בתשלום, משהו כמו 5 יורו ליום, סירבנו כי היה לנו "מהבית" וכשקיבלנו את האוטו היה בו gps. אבל לא הייתי בונה על זה.
-
שאלה לגבי רכבהי לימור
אני לא יודע לגבי פסאט, אבל בחופשות קודמות הצלחתי להכניס לפיז'ו 308 סטיישן ואופל אסטרה סטיישן 2 מזוודות גדולות+3 טרולי+עגלה ואולי עוד איזה תיק גב קטן.
לא משימה קלה, אבל אפשרית...
-
הסיפור עם רכב משודרג היה נכון פעםהיום יכול לקרות אבל הרבה יותר נדיר, בעידן המקוון החברות יודעות בדיוק מי מגיע מתי ואיזה רכב הזמין.
אם אתם רוצים שניכם לנהוג שניכם צריכים להציג את עצמכם ורשיון במעמד לקיחת הרכב.
יכול להיות שהרכב יגיע עם GPS מובנה אבל אם תרצו להפעיל אותו תצטרכו לשלם. אם אתם רוצים לסמוך על GPS לא הייתי מהמר, אם זה סתם נחמד שיהיה - אולי יהיה ואפילו אולי יפעל.
הרכב הספציפי הזה מספיק מרווח, מאוד רחב, אבל אף אחד לא הבטיח שתקבלו דווקא את הדגם הזה.
אין לי מושג לגבי USB אבל בחלק מהטלפונים חוט לחיבור של האוזניה יכול לסגור עניין.
אני קיבלתי פאסאט סטיישן אבל דיזל ידני (ביקשתי מראש דיזל). לא יודע אם המידע הזה עוזר.