ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    3
    4
    5049
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נטע כץ
      נטע כץ נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם Smile

אני מתכננת לעשות טיול של חודשיים בחוף המזרחי ואשמח לקבל טיפים+ מקומות שאי אפשר לפספס וחוויות כדי שאוכל להתחיל לתכנן את הטיול.

אני מתכוונת להתחיל בקיינס כשבוע ולאחר מכן לקחת אוטובוס עד לסידני ומשם להגיע למלבורן.

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שקד
        שקד נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול

את מתכננת מסלול מאוד פופולרי וגם פרק הזמן נוח. את יכולה לקרוא פירוט פה באתר, ולהתחיל באתר עפתי כדי לקבל כיוון ראשוני. אני מציעה לך לדעת בגדול מה את רוצה אבל להשאיר מקום לספונטניות, לגמישות ולשינויים שתרצי לעשות כשתגיעי ותפגשי דברים חדשים ואנשים חדשים.

מקומות ש״מקובל״ לעצור בהם לאורך החוף, אפשר לבחור בכולם או בחלק - קיירנס, קייפ טריבוליישן ופורט דאגלאס, מישן ביץ׳, טאונסוויל ומגנטיק איילנד, באנדברג, 1770, איירלי ביץ׳ והוויטסאנדייז (הפלגה), הרווי ביי / ריינבו ביץ׳ ופרייז׳ר איילנד (טיול ג׳יפים), נוסה, בריסביין, גולד קואסט, ביירון ביי, קופס הארבור, פורט מקאוורי, סידני. 

• ohad531
          ohad531 נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול

אני גם טיילתי חודשיים (בדיוק! ) באוסטרליה. הייתי כמעט שבוע בסידני, 5 שבועות ירדתי את החוף המזרחי, שבוע מלבורן ושבוע במדבר (האאוטבק).

את יכולה לחרוש את החוף המזרחי ולהיכנס לכל עיירה שם ואת יכולה לנסות "להרוויח עוד יעד". תרגישי מה שזורם לך ואל תתביישי לא להיכנס לכל מקום שיש בדרך. יש המון מקומות וממש לא כולם שווים עצירה... שבוע בקיירנס למשל נשמע לי המון אלא אם כן יש לך כוכבים ואת מתכננת לצלול המון...

אני לקחתי בשביל החוויה שיעורי גלישה ב1770, שם הכי זול ממה שהבנתי... אחלה חוויה

בהצלחה!

• נטע כץ
            נטע כץ נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול

היי אוהד! תודה Smile

סתם לדעת.. מקווה שזה לא פולשני מדי.. מה סך העלויות הממוצע לחודשיים?

לקחתי בחשבון המון גורמים אבל אני מפחדת שאני גבולית.

בקיינס אני רוצה לעשות קורס צלילה למרות ששמעתי שיש מקומות יותר זולים אך לא אמרו לי את השמות של העיירות.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון