ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אבדן רשיון נהיגה - שבוע לפני נסיעה...התיעצות דחופה

פורום אירופה
    15
    25
    16284
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shemer_t
      shemer_t נערך לאחרונה על ידי

עדכון ...

וובקה כבר נתנה לך את פרטי ההתקשרות לדפוס בארי. תתקשר אליהם ותסביר את הבעיה. 

משרד התחבורע? הצחקת אותם. עשרות הרוגים בשנה לא מזיזים להם את הב*&ה (בשנת 2003 דנו ברצינות על הקמת מגרשי החלקה לאימון והכרת הפעולות הדרושות בתמרון במצבי חירום. ראית מגרש פעיל בארץ?), אז אתה רוצה שהיעדר הרשיון הפלסטי שלך יעניין אותם? נסה את דף הפייסבוק של השר הממונה, מלא בדברי רהב ושבח עצמי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רפי י.
        רפי י. נערך לאחרונה על ידי

נסיעה טובה ושיהיה בהצלחה
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

לדעתי הרשיון הבין לאומי הוא האישור הנוטריוני שלך

זהו התרגום הרשמי של הרשיון ומוכר במדינת היעד לפי שתי אמנות בין לאומיות שגם מדינת היעד וגם ישראל חתומות עליהן.

נראה לי שכוחו גדול מאישור נוטריוני.

אבל אני לא משפטן

• ח.ג
            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

שיהיה בהצלחה.

הזכרתי לי נשכחות על הבזיון שנקרא משרד הרישוי.   דרך חתחתים ארוכה והזויה בקיצור: 

לפני שנתיים "נפלתי בין הכסאות" בינואר שלחו לי טופס לבדיקת ראיה (רשיון פג במאי)

באותו חורף הייתי חולה מאוד תקופה ארוכה ולא הגעתי לבדיקת ראיה ב"זמן" אלא רק בתחילת מרץ. הייתי עדיין חלשה  ובדיעבד הסתבר לי שהאופטומטריסטית רשמה שיש לי בעיה בראיה. 

הודיעו לי שעלי לעבור עוד בדיקה. לשלם עבור הטיפול בענין (הכי חשוב) .עברתי בדיקה. היה תקין. שלחתי הטופס.

יותר מחודש וחצי לא הספיק להם להעביר המסמכים לרופא לחתימה לאישור רשיון...

בשלב ראשון של הדו שיח איתם היה לי מענה אנושי סימפטי ויכולתי לדבר עם הסניף בכרמיאל. יטופל..בשלב ב' המערכת עברה ל"רובוטית" שרות חיצוני של טלפניות שרק יודעות לענות אבל אין להן את הסמכות להעביר את ההודעה שלך. הזוי. ובמשרד כנראה לא אכפת לאיש אם אנשים נשארים ללא רשיון תקף. שלחתי פקס. אין תגובה.

יום הולדתי קרוב.  בשבוע הבא אני בלי רשיון תקף. נסעתי לסניף בחיפה שמטפל בעניני בריאות .אין קבלת קהל בכל יום אז הגעתי בלית ברירה בחמישי.

פקידה נחמדה הסבירה לי שיש באלאגן. חפרה  בערימות הוציאה את התיק. הרופא יחתום אחר הצהריים. התקשרה לסניף הראשי במפרץ ביקשה שיאשרו מיידית. אין הסכמה.

"אחרי שהרופא יחתום זה ייכנס מיידית למערכת. תוכלי לקבל רשיון בכרמיאל"  אז נסעתי לכרמיאל. האחראי התקשר לכל העולם ואמא שלו (או שלא) . אין אישור. ..נתן לי מספר טלפון. חזרתי הביתה.  התקשרתי  אליו ביום ראשון לבדוק. אין מענה לטלפון. שלחתי פקס... מרגע שהפעילו את המערכת האוטומטית לא ניתן היה לדבר עם הסניף רק עם המוקד החיצוני (אולי משהו השתנה לטובה בינתיים).. בסופו של דבר זכיתי לדבר עם מוקד במרכז. אין אישור..

התקשרתי ביום שני. יש אישור.

בסופו של דבר קיבלתי שתי הודעות תשלום . אחת נשלחה מהסניף בצ'ק פוסט והיתה בסכום גבוה מזה שצריך לשלם על פי חוק. למה?

כמובן ששילמתי  עם הספח בסכום הנמוך החוקי.

שלחתי תלונה . כעבור חודשיים קיבלתי תשובה שהוכיחה את רמת הזלזול .

"למה התקשרת בשנית הרי הונפק לך רשיון ביום שני" .

הלו, גברת ביום ראשון בצהריים נמסר לי שאין אישור במערכת אז התקשרתי ביום שני.

אולי הונפק רשיון אבל הוא לא נמסר לי ואפילו לא הודיעו לי טלפונית שאני יכולה להגיע לכרמיאל לקבל רשיון זמני. ועל זה התלוננתי (בין היתר).

זו היתה התשובה "הענינית" לתלונתי על חוסר תקשורת עם המשרד.

יש לציין שכל מכתב , מלבד התגובה על התלונה, מהמשרד הגיע אלי בשני עותקים. למה?

• dyarok
              dyarok נערך לאחרונה על ידי

אבדן רשיון נהיגה - שבוע לפני נסיעה...סיכום..

חזרתי כדי לעדכו איך נגמר:

1. כאמור זוגתי נרשמה כמזמינת הרכב.
              2. אני נרשמתי כנהג נוסף (תשלום במקום בחו"ל)
              3. לא ביקשו את הרשיון הישראלי, הסתפקו בבי"נל
              4. בכל מקרה היה לי תרגום מאושר נוטריוני של הרשיון הזמני
              5. הרשיון החדש מפלסטיק טרם הגיע (משרד הרישוי...)
              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון